orestisrap Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το ανοιχτό ασύρματο δίκτυο της πλατείας του Δήμου Βύρωνα. Δεν είναι stable. Για 5 λεπτά μπαίνει, για 2 ώρες νεκρό. Υποθέτω δέν είναι αρκετά δυνατό το σήμα της ''atheros'' που χρησιμοποιεί το laptop μου, γιατί όταν μεταφέρομαι στο μπαλκόνι που βλέπει την πλατεία μπαίνει στο δίκτυο. Μένω σε δώμα στον τέταρτο κ θα ήθελα για ευνόητους λοιπόν λόγους, να ενισχύσω το σήμα μου προς το συγκεκριμένο δίκτυο με κάποια εξωτερική κεραία που θα μου προτείνετε. Η απόσταση ναναι γύρω στα 50-100m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 κατεθυντικη κεραια η η αλλη λυση ειναι μια καρτα ασυρματη της alfa που ειναι 500mw και εχει και remavable antenna
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγώ έχω την awus036h της Alfa ειναι αρκετά δυνατή και σε συνδιασμό με μια μεγαλύτερη κεραία πιστεύω θα κάνεις την δουλειά σου.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 1 watt ειναι αυτη.πολυ δυνατη οχι απλα δυνατη.για Home use και μια 500 mw Θα παιξει μια χαρα.
orestisrap Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 παιδία ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλα σας πρόλαβα και κατέληξα πριν απαντήσετε σε ένα tp-link 5210. την γνώμη σας για αυτό το προιόν? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μια χαρα.τα παντα κανει. μεχρικαι εξωτερικη κεραια σε sma παιρνει.
orestisrap Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Φίλε μου μπορεις να μ εξηγησεις το sma?? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 sma connector http://www.macwireless.com/images/ant/connectors/RP-SMA%20Male.gif
clevercitizen Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδια μια ερώτηση λίγο offtopic. Πχ με ένα τέτοιο θα πιάνω ΟΛΑ τα δίκτυα σε εμβέλεια 1300 μέτρων? Δλδ ένα άλλο που έβλεπα που έλεγε εμβέλεια 15km, θα εντοπίζω όλα τα δίκτυα που είναι μέχρι 15 χιλιόμετρα μακριά μου και αν κάποιο από αυτό είναι ξεκλείδωτο θα μπορώ να συνδεθώ??? Άσχετα αν η εμβέλεια του ρούτερ του άλλου είναι πχ 10μέτρα?
status Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αν θες να ψηνεται αυγο στο υπογειο ενω η κεραια ειναι στην ταρατσα ναι, επισης εσυ θα μπορεις να <ακους> αλλα δε θα μπορεις να <φωναξεις>
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδια μια ερώτηση λίγο offtopic. Πχ με ένα τέτοιο θα πιάνω ΟΛΑ τα δίκτυα σε εμβέλεια 1300 μέτρων? Δλδ ένα άλλο που έβλεπα που έλεγε εμβέλεια 15km, θα εντοπίζω όλα τα δίκτυα που είναι μέχρι 15 χιλιόμετρα μακριά μου και αν κάποιο από αυτό είναι ξεκλείδωτο θα μπορώ να συνδεθώ??? Άσχετα αν η εμβέλεια του ρούτερ του άλλου είναι πχ 10μέτρα? 1300 μετρα θα παιξει αν και η αλλη πλευρα ειναι σε οπτικη επαφη με κανα κατευθυντικο Panel.ειναι βεβαια 1000 mw ενταση να το πω απλα που το θεωρω αρκετο για Home use οταν τα κανονικα ειναι 100 Mw. για το β δεν το συζητω .ουτε στα ονειρα.γιατι πρεπει και απο την αλλη πλευρα να υπαρχει κατι αντιστοιχο και τετοιες αποστασεις γινονται με κατευθυντικα Panel η γενικα κατευθυντικα grid antennas και τετοια. και βεβαια μιλαμε για οπτικες επαφες.διοτο οκ μπορει τα 1000 mw να ειναι αρκετα δυνατα αλλα αμα περασουν 2-3 τοιχοι δεν θα πιασεις τιποτα
clevercitizen Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Είμαι σε απόσταση 2-3 (ίσως και λιγότερο) km από το wifi της σχολής, με τα εύλογα εμπόδια. Μπορώ με κάποια τέτοια κεραία να πιάσω το δίκτυο?
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 δεν νομιζω οτι θα πιασεις καν το δικτυο.α.δεν προκεται να εχουν βαλει καναν ενισχυτη για να δωσει τρελο σημα και β.ουτε νομιζω οτι θα υπαρχει κατευθυντικη κεραια.μια omni θα εχουν βαλει λογικα.απορω αν θα παιζει αυτο το δικτυο παραπανω απο 200-300 μετρα καν.
clevercitizen Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μάλιστα, κάτι έπιασα... Κάνα site για περισσότερο info να μη σε ζαλίζω? Ως τι ψάχνω, wifi antenna? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 το μονο που θα μπορουσες να κανεις οχι οτι θα πιασει και με εμποδια αναμεσα θα ηταν μια καρτα της alfa Που ειναι 1000mw και μια κατεθυντικη κεραια για καρτα alfa www.ebay.co.uk και για κατευθυντικες κτλ κεραιες πας σε www.l-com.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.