Προς το περιεχόμενο

Πως να μάθω ip ενός user στο odnoklassniki.ru

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη και εγω εχω καποιο προβλημα με καποιον που μου ζηταει να του δωσω κωδικους πιστωτικων καρτων και pin (τα mail φενονται οτι ερχονται απο την Εθνικη Τραπεζα )πηγα στην Εθνικη Τραπεζα και μου ειπε να παρω στο τμημα παραπονων (δεν πηρα φυσικα) Πηγα στην ασφαλεια και μου ειπαν θελουν την IP του αλου που μου στελνει το mail (μα εαν την ειχα γιατι να παω σε αυτους ) και φυσικα μου ειπαν οτι θα πρεπει να κανω μυνηση και να αποδειξω οτι μου πηρε λεφτα .--- δεν θα μπω σε αλες λεπτομεριες γιατι θα φρικαρετε

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

επειδη διαβασα τον διαλογο σας - τελικα μπορω να βρω την IP του αλου (η google δεν την δινει) με καποιο τροπο ;

καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη τον τυπο θελω να τον βρω (ετσι γαι την τιμη των οπλων )

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν λαμβάνεις τα mail σε κάποιο πρόγραμμα πχ firebird πατάς wiew-message source και σου βγάζει ενα σωρό πληροφορίες για το μαιλ

βεβαία δύσκολα θα κάνεις το οτιδήποτε...αν είσαι τυχερός σου βγάζει και το όνομα του pc από το οποίο προήρθε το μήνυμα

Την ip την βρηκα απο εκει και περα μα καποιον ΄καλό΄φιλο και γνωστο μεσα στον παροχεα της τηλεφωνιας βρησκω και το ονομα.(Ανωνυμα και οχι επισημα )

Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει- να δω τωρα ο τυπος που θα παει να κρυφτει χεστηκε επανω του τωρα το πηρε το μυνημα - βρηκε τον μαστορα του.

Οχι βεβαια μυνησεις και δικογραφιες απλα ενα τηλεφωνο και μπηκε στην θέση του

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΣ !!!!

• Moderators

Την ip την βρηκα απο εκει και περα μα καποιον ΄καλό΄φιλο και γνωστο μεσα στον παροχεα της τηλεφωνιας βρησκω και το ονομα.(Ανωνυμα και οχι επισημα )

Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει- να δω τωρα ο τυπος που θα παει να κρυφτει χεστηκε επανω του τωρα το πηρε το μυνημα - βρηκε τον μαστορα του.

Οχι βεβαια μυνησεις και δικογραφιες απλα ενα τηλεφωνο και μπηκε στην θέση του

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΣ !!!!

Δηλαδη απο το σπιτι του τα στελνει ολα αυτα τα mail ο συγκεκριμενος spammer και δεν χρησιμοποιει ουτε καν 1 proxy?

για τον τυπου που ψαχνει και την Ip ακομα και να την βρει θελει εισαγγελικη κτλ κτλ για να σου πει ο provider ποιος μπηκε κτλ κτλ.επισης πρεπει να ξερεις ακριβως την ωρα διοτι σαν dynamic Μεσα σε μια μερα μπορει να την εχουν παρει απειρα ατομα.κοινως πιασε το αυγο και κουρεψτο.

• Moderators

Γιατί σου φαίνεται παράξενο Gi0; Ξέρεις πόσοι άσχετοι spammers υπάρχουν εκεί έξω;!!

Ελαχιστοι πρεπει να εχουν μεινει.Αφου τους παιρνουν τηλεφωνο σπιτι τους και τους βαζουν στη θεση τουςtongue.gif

Δηλαδη απο το σπιτι του τα στελνει ολα αυτα τα mail ο συγκεκριμενος spammer και δεν χρησιμοποιει ουτε καν 1 proxy?

Αυτός/η που το έκανε δεν ξέρει ούτε καν τι os έχει το pc του Θα έβαζε και proxy...??

Τεσπα το θέμα έχει λήξει.. ξέρω ποιος το έκανε.. Το έμαθα αλλιώς..

Υ.Γ. Έστειλα άπειρα email στο site αλλά δεν έλαβα ούτε μια απάντηση..

Ευχαριστώ για την βοήθεια..

• Moderators

Αυτός/η που το έκανε δεν ξέρει ούτε καν τι os έχει το pc του Θα έβαζε και proxy...??

Αν δεν το παρατηρησες, δεν αναφεροταν σε σενα το quote που εκανεςrolleyes.gif

Απο το #6 post σου ειχα πει πως δεν ειχες και πολλες πιθανοτητες να παρεις την ip με αυτο τον τροπο.

Αν δεν το παρατηρησες, δεν αναφεροταν σε σενα το quote που εκανεςrolleyes.gif

Σωστό κι αυτό... :P

Απο το #6 post σου ειχα πει πως δεν ειχες και πολλες πιθανοτητες να παρεις την ip με αυτο τον τροπο.

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να μου απαντήσουν :angry:

Τεσπα το θέμα έχει λήξει.. ξέρω ποιος το έκανε.. Το έμαθα αλλιώς..

Ευχαριστώ για την βοήθεια..

ετσι χυμα στο κυμα δεν υπηρχε περιπτωση να δωσουν ουτε στοιχεια ουτε Ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...