nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλημέρα Έχω ένα μικροπρόβλημα και αναζητώ μια λύση. Το πρόβλημα είναι το εξής: Η ξαδέρφη μου έχει account στο odnoklassniki.ru (όπως και εκκατομύρια άνθρωποι στον πλανίτη). Πρίν από μια βδομάδα "κάποιος" άρχισε να της στέλνει ενοχλητικά/προσβλητικά μηνύματα=(σαν και αυτά στο facebook) και συνεχίζει να στέλνει και σε όλους τους φίλους/συγγενής.. Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση και εκνευρισμό σε εμένα και σε όσους ξέρουν την κοπέλα και λαμβάνουν τέτοιου ίδους μηνύματα.. Ψάχνω λοιπόν να βρω μια λύση για να βάλω τέλως σε όλη την μπουρδελο|στορία.. Σκέυτηκα 2 τρόπους: 1) Μπορώ να μάθω την IP ενός χρήστη στο odnoklassniki.ru και αν ναι πως? 2) Υπάρχεί κάποια υπηρεσία η οποία ασχολείται με τέτοιου ίδους ζητήματα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 2) Υπάρχεί κάποια υπηρεσία η οποία ασχολείται με τέτοιου ίδους ζητήματα...? Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Να τους στείλω email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Υπάρχρει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε με την λύση νούμερο 1? (εκτός εάν θεωρήται παράνομο κάτι τέτοιο..) Το θέμα είναι πως θέλει πολύ "τρέξιμο" και δεν αξίζει για έναν μ@λακα γιαυτό και το άφησα σαν δευτερη επιλογή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Επικοινωνια με τους διαχειριστες του site και αναλυση της καταστασης. Αν και υποθετω δεν θα σου δωσουν την ip τοσο ευκολα. Ακομα και αν στην δωσουν, εχεις δρομο ακομα μεχρι να βρεις τον χρηστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Επικοινωνια με τους διαχειριστες του site και αναλυση της καταστασης. Αν και υποθετω δεν θα σου δωσουν την ip τοσο ευκολα. Ακομα και αν στην δωσουν, εχεις δρομο ακομα μεχρι να βρεις τον χρηστη. Θα το επειχηρησω αμέσως.. Αν και όντως δεν το βλέπω να είναι τόσο εύκολο.. Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο email των administrators του site.. βρήκα αυτό: [email protected] αλλά είναι πολύ γενικό και φοβάμαι πως απλά θα αγνοήσουν το email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Απτη στιγμη που βρηκες mail επικοινωνιας, δεν χανεις κατι να δοκιμασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έστειλα χτες email.. Ακόμα τίποτες.. Πόσο καιρό λέτε να πάρει να μου απαντήσουν??? Κάτι άλλο... Δοκίμασα το commView αλλά δυστυχώς το μόνο που κάνει είναι να μου δίχνει την ip του site.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έστειλα χτες email.. Ακόμα τίποτες.. Πόσο καιρό λέτε να πάρει να μου απαντήσουν??? Κάτι άλλο... Δοκίμασα το commView αλλά δυστυχώς το μόνο που κάνει είναι να μου δίχνει την ip του site.. Στειλε και σημερα, για να δειξεις οτι εχεις πραγματικο προβλημα (ξαναλεω,δεν σημαινει πως θα σου δωσουν ετσι απλα την ip, αλλα ισως μπορεις να συνεργαστεις μαζι τους αν χρειαστει) Με το coomview πως ακριβως θα βρεις την ip του χρηστη απο το site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Με το coomview πως ακριβως θα βρεις την ip του χρηστη απο το site? Ναι δεν γίνεται.. εγώ νόμιζα οτι θα μπορούσα... Θα ξαναστείλω email σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Double o αντι για double m Προφανως και δεν γινεται τιποτα με το commview απο τη στιγμη που δεν εισαι στο ιδιο δικτυο με τον χρηστη που ψαχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Προφανώς το να μπω στο ίδιο δίκτυο με τον χρήστη είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να μάθω την ip του έτσι..? Για να το κάνω πρέπει πρώτα να ξέρω την ip του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Προφανως. Μην προσπαθησεις τετοια προσεγγιση για να λυσεις το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έβαλα και άλλους χρήστες του site να στείλουν email στο [email protected] και να τους πουν ότι είχαν λάβει και αυτή τα ενοχλητικά μηνύματα.. μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.