Προς το περιεχόμενο

Πως να μάθω ip ενός user στο odnoklassniki.ru

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Έχω ένα μικροπρόβλημα και αναζητώ μια λύση. Το πρόβλημα είναι το εξής:

Η ξαδέρφη μου έχει account στο odnoklassniki.ru (όπως και εκκατομύρια άνθρωποι στον πλανίτη).

Πρίν από μια βδομάδα "κάποιος" άρχισε να της στέλνει ενοχλητικά/προσβλητικά μηνύματα=(σαν και αυτά στο facebook) και συνεχίζει να στέλνει και σε όλους τους φίλους/συγγενής..

Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση και εκνευρισμό σε εμένα και σε όσους ξέρουν την κοπέλα και λαμβάνουν τέτοιου ίδους μηνύματα..

Ψάχνω λοιπόν να βρω μια λύση για να βάλω τέλως σε όλη την μπουρδελο|στορία.. Σκέυτηκα 2 τρόπους:

1) Μπορώ να μάθω την IP ενός χρήστη στο odnoklassniki.ru και αν ναι πως?

2) Υπάρχεί κάποια υπηρεσία η οποία ασχολείται με τέτοιου ίδους ζητήματα...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2) Υπάρχεί κάποια υπηρεσία η οποία ασχολείται με τέτοιου ίδους ζητήματα...?

Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Υπάρχρει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε με την λύση νούμερο 1? (εκτός εάν θεωρήται παράνομο κάτι τέτοιο..)

Το θέμα είναι πως θέλει πολύ "τρέξιμο" και δεν αξίζει για έναν μ@λακα γιαυτό και το άφησα σαν δευτερη επιλογή..

• Moderators

Επικοινωνια με τους διαχειριστες του site και αναλυση της καταστασης. Αν και υποθετω δεν θα σου δωσουν την ip τοσο ευκολα. Ακομα και αν στην δωσουν, εχεις δρομο ακομα μεχρι να βρεις τον χρηστη.

Επικοινωνια με τους διαχειριστες του site και αναλυση της καταστασης. Αν και υποθετω δεν θα σου δωσουν την ip τοσο ευκολα. Ακομα και αν στην δωσουν, εχεις δρομο ακομα μεχρι να βρεις τον χρηστη.

Θα το επειχηρησω αμέσως.. Αν και όντως δεν το βλέπω να είναι τόσο εύκολο..

Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο email των administrators του site.. βρήκα αυτό: [email protected] αλλά είναι πολύ γενικό και φοβάμαι πως απλά θα αγνοήσουν το email...

Έστειλα χτες email.. Ακόμα τίποτες.. Πόσο καιρό λέτε να πάρει να μου απαντήσουν??? :angry:

Κάτι άλλο... Δοκίμασα το commView αλλά δυστυχώς το μόνο που κάνει είναι να μου δίχνει την ip του site..

• Moderators

Έστειλα χτες email.. Ακόμα τίποτες.. Πόσο καιρό λέτε να πάρει να μου απαντήσουν??? :angry:

Κάτι άλλο... Δοκίμασα το commView αλλά δυστυχώς το μόνο που κάνει είναι να μου δίχνει την ip του site..

Στειλε και σημερα, για να δειξεις οτι εχεις πραγματικο προβλημα (ξαναλεω,δεν σημαινει πως θα σου δωσουν ετσι απλα την ip, αλλα ισως μπορεις να συνεργαστεις μαζι τους αν χρειαστει)

Με το coomview πως ακριβως θα βρεις την ip του χρηστη απο το site?

• Moderators

Double o αντι για double mrolleyes.gif

Προφανως και δεν γινεται τιποτα με το commview απο τη στιγμη που δεν εισαι στο ιδιο δικτυο με τον χρηστη που ψαχνεις.

Προφανώς το να μπω στο ίδιο δίκτυο με τον χρήστη είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να μάθω την ip του έτσι..?

Για να το κάνω πρέπει πρώτα να ξέρω την ip του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...