Doc1355 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλημέρα αστέρια Θέλω να μου πείτε τί αποκωδικοποιητή να πάρω για την τηλεόραση.. Συγκεκριμένα χρειάζομαι 2 και να μην ξεβρακωθώ κιόλας στα λεφτά Μπορώ να αγοράσω απο όλα τα μαγαζιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Και εγώ αυτόν τον καιρό το ίδιο ψάχνω.. Οπότε περιμένω απαντήσεις μαζί σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ωραία κάτσε παρέα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αν έχεις HD τηλεόραση καλό θα ήταν να πάρεις αποκωδικοποιητή με έξοδο hdmi. Αλλιώς πάρε τον ποιο φτηνιάρικο που θα βρεις, έτσι και αλλιώς "χάλια" ποιότητα θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Και οι 2 HD είναι οπότε ακούω προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Και οι 2 HD είναι οπότε ακούω προτάσεις Κάτι άσχετο.. Έχείς ελέγξει μπας και έχουν ενσωματομένο Αποκωδικοποιητή? Όχι τίποτα άλλο απλά ο γαμπρός μου είχε καινούρια TV με ενσωματομένο Αποκωδικοποιητή και ο μ@λακας πήγε και πήρε καινούργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Nαι ρε εννοείτε.. Η μία δέν έχει καθόλου και η άλλη έχει mpeg2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εχει ξαναγινει πολλές φορες το ιδιο ερωτημα... Οπως και να εχει, μετα απο προταση που ειδα εδω μεσα πηγα και αγορασα τον παρακατω αποκ/τη : http://www.skroutz.gr/s/252236/F-U-DTR2205HDPVR.html?keyphrase=FU+DTR2205HDPV Ειναι σε λογικη τιμη, και ιδανικος για τηλεόραση HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλό φαίνεται.. Για να δώ και καμία άλλη πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanaze Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ενδιαφέρομαι και εγώ για δέκτη HD αλλά θα ήθελα να δω και κάποια άποψη από χρήστη ενός δέκτη και όχι προτάσεις για μοντέλα που υπάρχουν στα καταστήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Crystal Audio Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.Και είναι και Ελληνικότατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τσιμπημένος όμως ε??? Τίποτα πιο φθηνό παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εγω αγόρασα αυτόν http://www.funai.gr/index.php?pid=1814&hl=el απο τα saturn 55 ευρό πιάνει και erthd μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος ps περιέχει και το hdmi καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλή φάση αυτός + το hdmi ωραία ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εγω αγόρασα αυτόν http://www.funai.gr/index.php?pid=1814&hl=el απο τα saturn 55 ευρό πιάνει και erthd μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος ps περιέχει και το hdmi καλώδιο Σε τηλεόραση HDReady θα είναι κομπλέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.