billaek21w6 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια. Έχω ενα προβλημα με τα ηχεια μου. Έχω το subwoofer και 5 ηχεια. Απ το subwoofer φευγουν 3 καλωδια για συνδεση με το laptop. Ενα μαυρο, ενα λαχανι, κ ενα πορτοκαλί. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής έχει μια υποδοχή. Δοκίμασα να συνδιασω τα καλώδια με την υποδοχή του υπολογιστη για το μικροφωνο αλλα τίποτα. Με λιγα λογια λειτουργουν κάθε φορα, τα ηχεια αυτα που αντιστοιχούν στην υποδοχή του υπολογιστή για τα ακουστικα. Υπαρχει καποια λυση?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το Laptop έχει απλή stereo έξοδο,απλό Mini jack πρέπει να του βάλεις έχτρα κάρτα ήχου με 5.1 και συμβατή συνδεσμολογία για να βάλεις τα ηχεία σου. π.χ. http://www.skroutz.gr/s/61702/Trust-5-1-External-Surround-Sound-Card-SC-5500p.html που έχει αυτά τα τρία βύσματα.
billaek21w6 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πως ακριβως ζηταω τη συγκεκριμενη καρτα? Δηλαδη, ποια ειναι τα απαραιτητα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει για να δουλεψουν τα ηχεια?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πως ακριβως ζηταω τη συγκεκριμενη καρτα? Δηλαδη, ποια ειναι τα απαραιτητα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει για να δουλεψουν τα ηχεια? Την συγκεκριμένη με το νούμερο/μοντέλο της γενικά βλέπεις το εγχειρίδιο των ηχείων όπου θα σου λέει πως λένε την συγκεκριμένη συνδεσμολογία,ή απλά πας στα μαγαζιά και τους λες «Απ το subwoofer φευγουν 3 καλωδια Ενα μαυρο, ενα λαχανι, κ ενα πορτοκαλί» δώστε μου μια κάρτα για laptop (δηλαδή usb). Κοιτάζεις βέβαια και ο ίδιος να υπάρχουν αυτά τα βύσματα στην κάρτα.
billaek21w6 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Την συγκεκριμένη με το νούμερο/μοντέλο της γενικά βλέπεις το εγχειρίδιο των ηχείων όπου θα σου λέει πως λένε την συγκεκριμένη συνδεσμολογία,ή απλά πας στα μαγαζιά και τους λες «Απ το subwoofer φευγουν 3 καλωδια Ενα μαυρο, ενα λαχανι, κ ενα πορτοκαλί» δώστε μου μια κάρτα για laptop (δηλαδή usb). Κοιτάζεις βέβαια και ο ίδιος να υπάρχουν αυτά τα βύσματα στην κάρτα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.