Προς το περιεχόμενο

socket am3

lostgravity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι αλλά δεν νομίζω ο κάθε ένας να είναι υποχρεωμένος να ξέρει ότι το 3.1 υποστηρίζει και όχι το 3. Ενας μέσος αγοραστής hardware αυτή τη στιγμή, πάει βάση μαύρου socket. Οπότε γιατί δεν την αλλάζουν; Μήπως επειδή είχαν αρκετές και ήθελαν να τις σπρώξουν; Αλλάξανε rev αλλά όχι φώτο. Κακία είπα; :devil:

Αρκετές μάλλον όχι γιατί έκανε κανένα 10ήμερο η δικιά μου να τους πάει και υποθέτω θα κάνει άλλο τόσο η Asrock. Άσε θα έχουν βγει οι μπουλντόζες όταν πιάσω mobo στα χέρια...

Η φώτο είναι λάθος και είναι λάθος και το link που δίνουν του κατασκευαστή που δείχνει ακόμα σε 3.1 Rev. Ίσως απλά άλλαξαν το Rev στα σχόλια για να σπρώξουν αυτή που έστειλα πίσω σε κάποιον και να μη μπορεί μετά να πει τίποτα. Αυτό ήταν κακία :devil:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά εξαρτάται σε ποιον θα την σπρώξουν. Οτι μπορεί να πει ο πελάτης, μπορεί και μάλιστα πολλά. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει, άλλα δείχνω και άλλα πουλάω... Τεσπα αφου ξεμπέρδεψες οκ :)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα ηταν καλο να γινει κατι σαν sticky για οσους θελουν πανε για αναβαθμιση για να μην την πατησουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...