Προς το περιεχόμενο

RIP καλέ μου άνθρωπε..

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρώτα ο Νικόλας, τώρα ο Θανάσης... και ο Μητσοτάκης ζεί ακόμα.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα ρε πούστη μου.

Δημοσ.

Του Μητσοτακη εχει περασει η ΕΣΣΟ

Οταν κλεισει ο κυκλος ολων των ανθρωπων το ξανασυζηταμε

Δημοσ.

Σπουδαιος ο Βεγγος. Νομιζω η καλυτερη του ερμηνεια ως πρωταγωνιστη ειναι το "θα σε κανω βασιλισσα".

Και μενα κατι μου εβγαζε οτι ητανε ψυχούλα και πολυ συμπαθητικος. Οπως ειχα διαβασει και σε ενα αρθρο του Τασου Θεοδωροπουλου, κριμα που στο τελος της καριερας του τον επανεφευρανε, η αλλοι ως φιγουρα του παραδοσιακου και ρετρο οταν καθε αλλο παρα αυτο ητανε. Αφορμη για εκεινο το αρθρο ητανε νομιζω η διαφημιση του Βεγγου με τον Σπαθαρη ως παραδοσικοι τυποι πινωτας λουμιδη, μεταξυ αλλων (πχ η συμμετοχη στο ψυχη βαθια).

Οι σουρεαλ στιγμες πχ στους ΘουΒου ητανε πολυ μπροστα οπως η χορογραφια τουρτοπολεμος (με Μεταξοπουλο) ή η σκηνη "αφου βαρας στο γαμο του καραγκιοζη" και πολλες αλλες προ τρελων κωμωδιων χολυγουντ.

Κακο ταημινγκ για το επομενο σχολιο γι αυτο το βαζω σε spoiler και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη

*Αν και συναισθηματικα φορτισμενος δεν μπορω να τον βαλω ψηλοτερα απο τον Λογοθετιδη ας πουμε, ε δεν γινεται! Κινηματογραφικα μπορω να πω οτι συμμετειχε σε πολλες που δεν μου αρεσουνε, οχι οτι εχει σημασια. Επισης ας μην κανουμε συγκρισεις με αλλους του πανθεον του ελληνικου σινεμα. Ας πουμε ο λατρεμενος θανασης Βεγγος δεν εχει πχ δυο διαμαντια χαρακτηρες οπως ο Ζηκος και ο Ηλιας του 16ου του αξεπεραστου Χατζηχρηστου (που σημειωτεον πεθανε στην ψαθα, τα ριχνε ολα παντα στο θεατρο (ηθοποιους, παραγωγη κλπ) ή των Σταυριδη και Γκιωνακη στα κιτρινα γαντια. Οπως και να εχει σαν ηθοποιο και σαν ανθρωπο ητανε πολυ τυχερη η Ελλαδα που τον ανακαλυψε.

Καλο σου ταξιδι Θαναση

Δημοσ.

(ΠΑΦ)Εισαι κομμουνιστης? ΟΧΙ(ΠΑΦ)Εισαι αριστερος? ΟΟΧΙ(ΠΑΦ)Εισαι δεξιος? ΟΟΧΙ (ΠΑΦ) (ΠΑΦ)Εισαι κεντρο? ΟΟΧΙ (ΠΑΦ)Εισαι ΠΑΚ? ΟΧΙ (ΠΑΦ)Εισαι ΕΔΑ? Τι με ρωτησατε?... Εισαι αντιστασιακος? Σας ακουω, δεν σας βλεπω (ΠΑΦ)Α οχι (ΠΑΦ)Ειναι ο πατερας σου? ΟΟΧΙ(ΠΑΦ) Ηταν ομως ο παππους σου ΟΟΧΙ...

Δημοσ.

Κι εγω, μας ηρθε μαλλον καπως προωρα, αν και απ τον Δεκεμβριο ειχε παθει εγκεφαλικο και νοσηλευοταν στην εντατικη.

Το καλυτερο ομως ηταν το μυνημα του φιλου:

Δεν ταιριάζουν δάκρυα όμως για τον Βέγγο μόνο χαμόγελο όπως του αξίζει και προσέφερε σε όλους μας απλόχερα, καλό ταξιδι! :-)

Δημοσ.

ποτε θα γινει η κηδεια και που;

Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, αύριο στις 14:00

Αντίο και καλό ταξίδι...

Δημοσ.

Δείτε έκφραση στο 2:15. Έπαθα πλάκα όταν το χα πρωτοδει. Τι ταλέντο.

http://www.youtube.com/watch?v=YrC3Qfvtt2U&feature=related

Αλήθεια γιατί πια στις μέρες μας δεν βγαίνουν ταλέντα? Γιατί βγήκαν όλοι μαζί τις περασμένες δεκαετίες και τώρα τίποτα?

Δημοσ.

άλλες εποχές, άλλοι άνθρωποι. τι να πούμε τώρα. Στη σειρά, Ρασούλης, Παπάζογλου, Βέγγος. Μαμημένο 2011, μας άφησες με το ΔΝτ και μια άνοιξη που αρνείται να ανοίξει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...