chiderboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν ταιριάζουν δάκρυα όμως για τον Βέγγο μόνο χαμόγελο όπως του αξίζει και προσέφερε σε όλους μας απλόχερα, καλό ταξιδι! Έτσι! Για μένα με διαφορά ο καλύτερος κωμικός που είχαμε. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας Καλό ταξίδι Θανάση
DKNI Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν και γενικα δεν ειμαι ευαισθητος με θανατους και ειμαι περισσοτερο του αθλητισμου (οποτε πάντα πίστευα οτι θα στεναχωριόμουν περισσότερο με το θάνατο κάποιου αθλητή και δεν καταλαβαινα αυτούς που στεναχωριούνταν με το θάνατο ενος καλλιτεχνη) παιζει να ειναι η πρωτη φορα που στεναχωριεμαι για το θανατο ενος καλλιτεχνη πραγματικα. Δεν τον ηξερα, και οπως ειπα και πριν δεν ειμαι φαν του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αλλα συγκεκριμενα για το Βεγγο νιωθω πολυ στεναχωρημενος σημερα, δεν ξερω γιατι... Ποιον Θοδωρακη?Τρεις υπαρχουν: Ο mazi-ta-fagame,ο Ζαγορακης και ο...Θεοδωρακης.Και οι τρεις ειναι gtp. Για το χοντρο και τον Λιλη στα τετοια μου, αλλα γτπ ο Μικης Θεοδωρακης? Και το λεει αυτο ποιος?Ενα nickname στο Ινσομνια? Αν καταλαβες εσυ ποιον Θοδωρακη εννοει διαφωτισε με. Τον Κολωκοτρώνη. Ρε τι ακουμε... Παντως με αυτα που γραφεις αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο οντως να μην καταλαβας. Σου το εχω ανετα. Επισης καποτε ολοι πεθαινουν.Αυτα τα κλισε τυπου "ενας ενας μας αφηνουν" και "τι γινεται τελευταια ολοι πεθαινουν?" ειναι χειροτερα και απο ρομαντικες ταινιες του Hollywood. Αναψες τα καρβουνα να φερω τα παϊδακια που πεθανε ο Βεγγος? Εχουμε πηξει στην τεστοστερονη και στο αντριλικι εδω μεσα.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν και γενικα δεν ειμαι ευαισθητος με θανατους και ειμαι περισσοτερο του αθλητισμου (οποτε πάντα πίστευα οτι θα στεναχωριόμουν περισσότερο με το θάνατο κάποιου αθλητή και δεν καταλαβαινα αυτούς που στεναχωριούνταν με το θάνατο ενος καλλιτεχνη) παιζει να ειναι η πρωτη φορα που στεναχωριεμαι για το θανατο ενος καλλιτεχνη πραγματικα. Δεν τον ηξερα, και οπως ειπα και πριν δεν ειμαι φαν του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αλλα συγκεκριμενα για το Βεγγο νιωθω πολυ στεναχωρημενος σημερα, δεν ξερω γιατι... Για το χοντρο και τον Λιλη στα τετοια μου, αλλα γτπ ο Μικης Θεοδωρακης? Και το λεει αυτο ποιος?Ενα nickname στο Ινσομνια? Oχι.Το λεει η πολιτικη ιστορια αυτου του κυριου που κατηντησε γυρολογος των κομματων και ξαφνικα στα γεραματα το παιζει αναρχοαυτονομος για να κερδισει και παλι τη συμπαθεια των αφελων σε περιοδο κρισης.Ως καλλιτεχνη δεν τον κρινω. Τα nicknames απαγορευεται να εχουν αποψη? Την αποψη μου για τον Βεγγο την συνοψισα σε 2 posts μου χωρις κλαψες.Εσυ αν θες να κανεις προσωπικη επιθεση και να το γελοιοποιεις λεγοντας για καρβουνα τι να σου πω.
DKNI Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Oχι.Το λεει η πολιτικη ιστορια αυτου του κυριου που κατηντησε γυρολογος των κομματων και ξαφνικα στα γεραματα το παιζει αναρχοαυτονομος για να κερδισει και παλι τη συμπαθεια των αφελων σε περιοδο κρισης.Ως καλλιτεχνη δεν τον κρινω. Πραγματικα, τι να μας πει ο Θοδωρακης από πολιτικη ιστορία, ε Ερνεστο Γκεβαρα? Τα nicknames απαγορευεται να εχουν αποψη? Οχι, να πχ καιγω ενα nickname ειμαι και εχω μια χαρα αποψη για την παρτη σου
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν είναι τυχαίο πάντως πως κανένας δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για τον Βέγγο. Πραγματικά τεράστιος, απ'όλες τις απόψεις.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν είναι τυχαίο πάντως πως κανένας δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για τον Βέγγο. Πραγματικά τεράστιος, απ'όλες τις απόψεις. Βεβαιως.Διοτι υπηρξε περα απο μεγαλος καλλιτεχνης, χαμηλων τονων ανθρωπος και σε καθε (σπανια) συνεντευξη του ενιωθες την τεραστια του ηθικη.
pp6210 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το ταλέντο και το ήθος του θα είναι πάντα στις καρδιές μας, ιδίως σε εμάς που μας ομόρφυνε τα νεανικά μας χρόνια... Σε μια συνέντευξη του που είχα δει στο χαζοκούτι, έλεγε οτι σήμερα οι νέοι δεν έχουν αξιόλογα πρότυπα και είναι μπερδεμένοι για το τι είναι καλό και τι όχι... λοιπόν Θανάση, μόλις ο Νικόλας μου μεγαλώσει λίγο θα του κάνω μια συζήτηση για ένα πρότυπο ανθρώπου αγωνιστή, με ήθος και ταλέντο, για εσένα! Καλό σου ταξίδι Καλέ μας Άνθρωπε, σε ευχαριστούμε, θα βρεις και τον Σωτήρη και τη Ρένα εκεί, στο ειδικό μέρος που σίγουρα έχει για εσάς ο Θεός....... Αν θέλετε δείτε και το www.veggos.gr για πολύ υλικό ΘΒ!
marantonis Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τα νικνέιμς δεν εχουν ψυχη;
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Επισης καποτε ολοι πεθαινουν.Αυτα τα κλισε τυπου "ενας ενας μας αφηνουν" και "τι γινεται τελευταια ολοι πεθαινουν?" ειναι χειροτερα και απο ρομαντικες ταινιες του Hollywood. Όπως νιώθει και εκφράζεται κανείς. Και μένα δεν μ'αρέσουν πολλά αλλά δεν λέω στον καθένα να γράφει σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα συμπεριφοράς. Χαλαρώστε τώρα λίγο και μην χαλάτε το θέμα.
status Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πραγματικά στεναχωρήθηκα, σήμερα πέθανε το θέατρο και ο κινηματογράφος.
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u3t-5Qk9uZ8 Το πρώτο τραγούδι που σκέφτηκα όταν διάβασα την είδηση.
tarantules Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NxMk6_crPek&feature=related
john2gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τίποτα δεν μπορεί να φτάσει την εκπληκτική εκπαίδευση
DKNI Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 H αληθεια ειναι οτι στο μπαμ-σκαει ο Καραγκιοζης -Τι ειναι αυτο -Αφου βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη ειναι σουρεάλ εντελώς, 25 χρονια μπροστα μιλαμε
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέθανε ένας ακόμη από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Κρίμα έχουν αρχίσει και μένουν λίγοι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες σε κάθε είδος. Κάλο ταξίδι κάλε μου άνθρωπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.