fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Nα σημειωσω εδω οτι το "Επιχειρισις Γης Μαδιαμ" θεωρειται απο πολλους ξενους κριτικους αριστουργημα και μια απο τις πιο σουρεαλιστικες κωμωδιες που εχουν γυριστει.
grigoriou Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τα καλυτερα εργα ο Βεγγος τα εκανε τη δεκαετια του 70, ωριμη περιοδος... Δεν το κανουμε flame αλλα δεν υπαρχει συγκριση με Χατζηχρηστο. Αρκει να δεις την πολυαριθμη λιστα των ταινιων του Βεγγου.
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 :( R.I.P. Απο τους ελάχιστους που με "νοιάζει" που έφυγε. Ο καλύτερος έλληνας ηθοποιός.-
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Nα σημειωσω εδω οτι το "Επιχειρισις Γης Μαδιαμ" θεωρειται απο πολλους ξενους κριτικους αριστουργημα και μια απο τις πιο σουρεαλιστικες κωμωδιες που εχουν γυριστει. Δεν ξέρω, προσωπικά τα ΘΟΥ-ΒΟΥ τα έχω για πολύ σουρεαλιστικές κωμωδίες. Πράγμα αρκετά περίεργο για ελληνικό κινηματογράφο.
grigoriou Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γνωριζετε οτι το "Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας" του 1976 δεν παιζεται απ τα ελληνικα καναλια εδω και πολλα χρονια?
Tmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Όποιος δεν έχει δεί το "Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση" ας το δει για να απολαύσει μια από τις σπάνιες υποκριτικές δραματικές στιγμές του..
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μια απο τις λιγες φορες που δακρυσα με τον θανατο ενος καλλιτεχνη. Ο,τι και να πεις για αυτον τον θρυλικο ανθρωπο και καλλιτεχνη ειναι λιγο. Θα μας λειψει πραγματικα.
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 με αυτόν μεγάλωσα εγώ, γελασαν οι γονείς και οι παππούδες μας, και θα μεγαλωσουνε πολλές γεννιες ακόμα. Θεός, τον προσκυνώ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ο καλύτερος και για μένα. Άπειρο γέλιο και τρέξιμο! Γεια σου Θανάση και ευχαριστούμε!
grigoriou Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Όποιος δεν έχει δεί το "Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση" ας το δει για να απολαύσει μια από τις σπάνιες υποκριτικές δραματικές στιγμές του.. Αυτην θεωρω καλυτερη ταινια του.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δε συνηθίζω να στεναχωριέμαι όταν φεύγουν καλλιτέχνες, άνθρωποι που στην ουσία δε γνώριζα. Και ιδιαίτερα όταν φεύγουν πλήρης ημερών και με γεμάτη ζωή και καριέρα, όπως ο Θανάσης μας (όλων μας). Έχω βουρκώσει, όμως, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί.
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 πιστέυω ότι είναι απο τους τελευταίους ελληνες επωνυμους για τον οποίο στεναχωριέμαι.
klog Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πρέπει να είναι απο τους ελάχιστους με τόσο καθολική αποδοχή. Rip καλέ μου άνθρωπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.