Προς το περιεχόμενο

RIP καλέ μου άνθρωπε..

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα σημειωσω εδω οτι το "Επιχειρισις Γης Μαδιαμ" θεωρειται απο πολλους ξενους κριτικους αριστουργημα και μια απο τις πιο σουρεαλιστικες κωμωδιες που εχουν γυριστει.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα καλυτερα εργα ο Βεγγος τα εκανε τη δεκαετια του 70, ωριμη περιοδος...

Δεν το κανουμε flame αλλα δεν υπαρχει συγκριση με Χατζηχρηστο. Αρκει να δεις την πολυαριθμη λιστα των ταινιων του Βεγγου.

Δημοσ.

Nα σημειωσω εδω οτι το "Επιχειρισις Γης Μαδιαμ" θεωρειται απο πολλους ξενους κριτικους αριστουργημα και μια απο τις πιο σουρεαλιστικες κωμωδιες που εχουν γυριστει.

Δεν ξέρω, προσωπικά τα ΘΟΥ-ΒΟΥ τα έχω για πολύ σουρεαλιστικές κωμωδίες. Πράγμα αρκετά περίεργο για ελληνικό κινηματογράφο.

Δημοσ.

Γνωριζετε οτι το "Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας" του 1976 δεν παιζεται απ τα ελληνικα καναλια εδω και πολλα χρονια?

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει δεί το "Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση" ας το δει για να απολαύσει μια από τις σπάνιες υποκριτικές δραματικές στιγμές του..

Δημοσ.

Μια απο τις λιγες φορες που δακρυσα με τον θανατο ενος καλλιτεχνη.

Ο,τι και να πεις για αυτον τον θρυλικο ανθρωπο και καλλιτεχνη ειναι λιγο.

Θα μας λειψει πραγματικα.

Δημοσ.

με αυτόν μεγάλωσα εγώ, γελασαν οι γονείς και οι παππούδες μας, και θα μεγαλωσουνε πολλές γεννιες ακόμα.

Θεός, τον προσκυνώ!

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει δεί το "Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση" ας το δει για να απολαύσει μια από τις σπάνιες υποκριτικές δραματικές στιγμές του..

Αυτην θεωρω καλυτερη ταινια του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε συνηθίζω να στεναχωριέμαι όταν φεύγουν καλλιτέχνες, άνθρωποι που στην ουσία δε γνώριζα. Και ιδιαίτερα όταν φεύγουν πλήρης ημερών και με γεμάτη ζωή και καριέρα, όπως ο Θανάσης μας (όλων μας).

Έχω βουρκώσει, όμως, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι απο τους ελάχιστους με τόσο καθολική αποδοχή.

Rip καλέ μου άνθρωπε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...