Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ :)

Δεν ξέρω πως το λένε αυτό που θέλω και για αυτό ο τίτλος δεν είναι και τόσο περιγραφικός, οπότε εκ των προτέρων, ζητώ συγνώμη.

Αυτό που θέλω να κάνω τώρα.

Ένας φίλος μου έχει ένα excel για κάθε χρονιά που καταγράφει τους πελάτες του ανά μήνα, τι πρόβλημα είχαν και πόσο τους χρέωσε (κάτι τέτοιο έχω κι εγώ).

Αυτό που θέλει τώρα να κάνει είναι να μπορεί να δει τη συχνότητα εμφανίσεων του κάθε πελάτη του ανά χρονιά.

Π.χ. έχει έναν χ (χ1, χ2, χ3..., χν) αριθμό πελατών στο excel για το 2010. Θέλει να μπορεί να δει ότι ο πελάτης χ10 έχει έρθει 4 φορές το 2010, ο χ150 έχει έρθει 15 φορές και πάει λέγοντας.

Τους πελάτες τους περνάει στα βιβλία αυτά με όνομα - επώνυμο (πχ Άρης Χατζησάββας) αλλά επειδή τον ξέρω καλά παίζει, σε μερικές εγγραφές, να τους έχει περάσει και ανάποδα (δηλαδή Χατζησάββας Άρης). Αυτό δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα μιας και θα τον βάλω να τα τσεκάρει και να τα διορθώσει.

Πως γίνεται να τους μαζέψει έτσι όπως θέλει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθειά σας. :)

Δημοσ.

oh yes! Thnx μακάβριε! :)

Τώρα... να πω πόσο ηλίθιο ήταν το ερώτημά μου ή πόσο ηλίθιος μόλις ένιωσα; :P

Anyway! Πρωινά κολλήματα :P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tυμβωρυχία ftw.

Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο.Έχω ονοματεπώνυμα σε δύο φύλλα (στο ίδιο κελί, και όνομα και επίθετο) και αυτό που θέλω, είναι, να πραγματοποιείται σύγκριση μεταξύ των δύο φύλλων.

Αν δηλαδή, υπάρχει το ίδιο ονοματεπώνυμο και στα δύο.

Στην ανάγκη, κάνω c/p τα δεδομένα από το ένα στο άλλο, αν βοηθάει.

Δημοσ.

Tυμβωρυχία ftw.

Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο.Έχω ονοματεπώνυμα σε δύο φύλλα (στο ίδιο κελί, και όνομα και επίθετο) και αυτό που θέλω, είναι, να πραγματοποιείται σύγκριση μεταξύ των δύο φύλλων.

Αν δηλαδή, υπάρχει το ίδιο ονοματεπώνυμο και στα δύο.

Στην ανάγκη, κάνω c/p τα δεδομένα από το ένα στο άλλο, αν βοηθάει.

Προσάρμοσα το προηγούμενο αρχείο ώστε να παίρνει δεδομένα από τρία φύλλα εργασίας και να εμφανίζει το ζητούμενο στο πρώτο φύλλο.

Το επισυνάπτω με ίδιο όνομα.

Πελάτες.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...