pamaxon Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλημέρα σας παιδιά, στο pc ενός φίλου μου γίνεται το εξής παράξενο:Όταν μιλάει με κάποιον στο skype τον ακούνε και τους ακούει κανονικά!Όταν όμως παίζει παιχνίδι multiplayer και μιλάει από msn μόνο τον ακούνε αλλά δεν τους ακούει,οι ρυθμίσεις που έχει κάνει στο παιχνίδι και στο msn είναι σωστές το κοιτούσαμε μαζί χτες,τι μπορεί να φταίει?
3leven Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εφοσων τους ακουει στο skype , γιατι να φταινε οι drivers?
pamaxon Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αυτό με έχει τρελάνει από χτες?Έχει βάλει λέει το gamebooster και του λέει ότι χρειάζεται update στους drivers!Δεν μπορώ να καταλάβω
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αν και ένα χρόνο μετά επειδή νομίζω πως ξέρω τι φταίει θα απαντήσω με την ελπίδα πως κάποιος που θα το χρειαστεί θα το δει. Στα windows 7 και στo msn υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο.Δεν εννοώ πως κάτι είναι προβληματικό αλλά ενώ στο skype με ακουστικά συνδεδεμένα στο p.c ακούς τον άλλον στο msn για να τον ακούσεις πρέπει να έχεις συνδέσει τα ακουστικά στην πράσινη έξοδο αλλιώς δεν θα ακούς. Τον ακριβές λόγο δεν τον ξέρω αλλά με τα λίγα που γνωρίζω υποθέτω πως στα windows 7 στο mixer (αυτό που μπορείς να αυξομοιώσεις την ένταση ήχου ξεχωριστά για κάθε instance) το msn δημιουργεί ξεχωριστό instance για κάθε παράθυρο που ανοίγεις. Με λίγα λόγια αν θέλει ο φίλος σου να έχει ήχο και στο skype και στο msn από τα ακουστικά του πες του να βάλει τα ακουστικά στην πράσινη έξοδο και να επιλέξει ότι έχει στερεοφωνικά ηχεία αλλιώς για κάποιο λόγο αν έχεις επιλέξει 5.1 και πάνω στο msn μόνο από την κεντρική έξοδο θα ακούς τον άλλον στην κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα