Προς το περιεχόμενο

Centon 16GB Rush USB 3.0 Flash Drive @ £19.99

mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει και αυτό σε αυτά τα λεφτά

http://www.amazon.co.uk/Data-Superior-S102-flash-titanium/dp/tech-data/B004FPOPXE/ref=de_a_smtd

αλλά έχει αργό write!!(σε σχέση με το centon αν βέβαια η τιμές που είχε είναι αντικειμενικές)

η Adata έχει 5έτη..αν και πρόσφατα ένα Adata παρέδωσε ψυχή!

επίσης όποιος θέλει απο mymemory έκπτωση 5% >>> ama5 <<< promotion code

γιατί το δείνει μόνο με 1 χρόνο εγγύηση το mymemory? το site δίνει lifetime!

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω. Ξέρει κανείς τo read πού βοηθάει να εναι τόσο μεγάλες ταχύτητες ?? Έχω και ένα παλιό με μικρή ταχύτητα read αλλά και ταινία βλέπω χωρίς να κολλάει πουθενά.

Μπορεί κάποιος να κάνει bootable ένα τέτοιο στικάκι και να φορτώνει το λειτουργικό από εκεί....

Δημοσ.

μονο αναπαραγωγη απο το στικακι κανεις δηλαδη εσυ? Ο πρωταρχικος τους σκοπος δεν ειναι μεταφορα δεδομενων?

Πχ αυτες τις μερες μετεφερα κατι παιχνιδια απο το PC στο PS3....ε με το 6mb/s write εψηνα καφε μεχρι να παει στο στικακι το παιχνιδι. Μετα με το 20mb/s read κατι γινοταν αλλα παλι βαριομουνα για να παει απο το stickακι στο Ps3.... Εβαλα ενα 2.5" δισκο τελικα που επιανε τα οδια του usb2 (36mb/s) και η κατασταση βελτιωθηκε πολυ...

Αποκει και περα προφανως οσο πιο πολυ read/write μου δινανε θα το επαιρνα ευχαριστως...

βασικα η πραγματικη ταχυτητα του usb2 Ειναι κατω απο 30mb/s.γυρω στα 26-27

Δημοσ.

βασικα η πραγματικη ταχυτητα του usb2 Ειναι κατω απο 30mb/s.γυρω στα 26-27

Δε νομιζω...γυρω στο 33-36 επιανα παντα. Αποδυκνειεται και στο παραδειγμα του esertas που αν το μετατρεψουμε σε mb/s βγαινουν τα παρακατω για οσους τους ενδιαφερει :

USB 2.0

Read : 35.4 mb/s

Write : 28.2 mb/s

USB 3.0

Read : 50.6 mb/s

Write : 38 mb/s

Προσωπικα με καλυπτουν αυτες οι ταχυτητες και λεω να χτυπησω ενα...

Υπαρχουν στικακια usb3 με πολυ μεγαλυτερες ειτε read ειτε write, 80-100+ , αλλα ειναι πολυ ακριβα αναλογικα με τη χωρητικοτητα τους και ουτως η αλλως μικρη ακομα η διεισδηση του usb3.

Αυτο το στικακι και σε usb2 πιανει τα ορια του στο read και πολυ κοντα στα ορια στο write που θα ειναι και η 90% χρηση του, συνεπως νομιζω συμφερει. Μου αρεσει και το σχεδιο με το καπακι που δεν αποσπαται/χανεται...

Δημοσ.

Εμένα τα στείλανε σήμερα. Ίσως να τα έχω και μέχρι Παρασκευή. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλή αγορά από θέμα απόδοσης/τιμής και future proof.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθαν 2 τέτοια στικάκια. Είναι πιο χοντρά από άλλα. Είναι πολλή γρήγορα και όταν τα συνδέσεις σε USB3.0 ζεσταίνονται μια και τραβάνε σχεδόν 1 amper. Μάλλον γι'αυτό είναι πιο χοντρά, θα έχουν καμιά υποτιπώδη ψύκτρα μέσα.

Εγώ ταυτόχρονα παρήγγειλα και αυτήν την κάρτα USB3.0 και δούλεψε κατευθείαν μια χαρά.

Έκανα δοκιμές με ένα αρχείο MKV 4.6GB.

Ταχύτητες: usb2.0 λέει 20 read - 10 write σε μένα 167 δευτερόλεπτα για να το γράψει και 133 δευτερόλεπτα για να το διαβάσει.

usb3.0 λέει 60 read - 40 write σε μένα 124 δευτερόλεπτα για να το γράψει και 93 δευτερόλεπτα για να το διαβάσει.

Do the math.

Από που πήρες την κάρτα και πόσο κόστισε; Ρωτάω γιατί το link από το amazon που έδωσες δεν έχει free μεταφορικά και αυτά που έχουνε είναι γύρω στις 30 λίρες.

Δημοσ.

Λίγο δεν είναι 1 χρόνος εγγύηση?

Λέτε να το κλαίμε στους 13 μήνες?

Πρώτη φορά τα ακούω αυτά τα Centon..

Δημοσ.

χμμμ τι filesystem υποστηριζουν αυτα ρε παιδια?

για να εβαλες > 4GB αρχειο.... NTFS? :)

Δημοσ.

Από που πήρες την κάρτα και πόσο κόστισε; Ρωτάω γιατί το link από το amazon που έδωσες δεν έχει free μεταφορικά και αυτά που έχουνε είναι γύρω στις 30 λίρες.

Από το Amazon την πήρα. Από εκεί που φαίνεται. Μόνο 1 λίρα έχει αποστολή και την έχει μόνο 10 λίρες. Ορμάτε.

χμμμ τι filesystem υποστηριζουν αυτα ρε παιδια?

για να εβαλες > 4GB αρχειο.... NTFS? :)

Εννοήτε NTFS, για πάνω από 4GB.

Λίγο δεν είναι 1 χρόνος εγγύηση?

Λέτε να το κλαίμε στους 13 μήνες?

Πρώτη φορά τα ακούω αυτά τα Centon..

Πάντως μια χαρά δουλεύουν. Και σε 1 χρόνο θα πάρουμε στα ίδια λεφτά σε 32GB.

Πάντως όποιος πάρει την κάρτα, να πάρει και 1 καλώδιο - προέκταση για USB3.0 γιατί δεν λέει όλη την ώρα σκύψε σήκω από πίσω στον πύργο.

Δημοσ.

Πάντως όποιος πάρει την κάρτα, να πάρει και 1 καλώδιο - προέκταση για USB3.0 γιατί δεν λέει όλη την ώρα σκύψε σήκω από πίσω στον πύργο.

Και εγώ θέλω κάνα δυο τέτοια καλώδια αν και δε θα πάρω κάρτα, έχει η motherboard δυο usb3 πίσω.

http://cgi.ebay.com/3-FT-USB-3-0-Male-Female-Extension-Cable-Blue-J-/160486999068?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255dc5441c

Αυτό καλό είναι ή έχεις βρει πουθενά πιο φθηνό;

Δημοσ.

Από το Amazon την πήρα. Από εκεί που φαίνεται. Μόνο 1 λίρα έχει αποστολή και την έχει μόνο 10 λίρες. Ορμάτε.

Γιατί μου βγάζει 7.95 λίρες μεταφορικά; Κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

το αρχικο site που φαινεται στο 1ο post, φερνει τωρα και ενα Corsair 16gb usb3 στην ιδια τιμη (λεω φερνει γιατι το δειχνει new και δεν εχει stock ακομα...)

Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο? Εψαξα λιγο online αλλα δε μπορεσα να βρω ταχυτητες... Παντως αν ειναι ισαξιο, περα απο την εγγυηση ειναι και πολυ καλο/ανθεκτικο αυτο το λαστιχενιο περιβλημα, εχω ηδη 2 αυτου του τυπου απο την corsair που τα πηρα πριν 3 χρονια και με εχουν βολεψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...