Προς το περιεχόμενο

Centon 16GB Rush USB 3.0 Flash Drive @ £19.99

mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Centon/Centon-16GB-Rush-USB-3.0-Flash-Drive

http://www.centon.com/pn/usb/rush/dsr16gb3-001

Εντάξει, ίσως μερικοί να μην το θεωρήσετε προσφορά αλλά λέει save 51% και όντως είναι φθηνή η τιμή για το συγκεκριμένο από μια ματιά στο net.

USB 3 16gb με τη σελίδα στο mymemory να λέει ταχύτητα 40/40 και του κατασκευαστή να λέει 80/60. Όπως και να έχει είναι το πιο γρήγορο write στην κατηγορία 16gb/τιμής. Εγώ παρήγγειλα δυο :-)

Δημοσ.

Νομίζω καλύτερη προσφορά είναι αυτή. Είναι μάλλον και πιο αξιόπιστη μάρκα.

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Transcend/Transcend-16GB-JetFlash-700-USB-3.0-Flash-Drive

Το έχω πάρει . Τα μεταφορικά ήταν 1,95 λίρες νομίζω. Ταχύτατο. Και σε 5 μέρες εργάσιμες σε κλειστό φακελάκι με bubbles μέσα. Πολύ καλή εταιρία.

Σύνολο σε ευρώ 25. Ενώ στην Ελλάδα το έβρισκα 35.

Δημοσ.

Ναι αλλα, είναι πιό αργό. Μάλλον δεν έχει νόημα το USB 3.0 με τέτοιες ταχύτητες.

Ελάχιστα πιο χαμηλές ταχύτητες sto write έχει το Jetflash 600 της ιδιας εταιρίας με USB 2.0 οσο

για το read καλα φαίνεται να τα πάει.

Δημοσ.

Ναι αλλα, είναι πιό αργό. Μάλλον δεν έχει νόημα το USB 3.0 με τέτοιες ταχύτητες.

Ελάχιστα πιο χαμηλές ταχύτητες sto write έχει το Jetflash 600 της ιδιας εταιρίας με USB 2.0 οσο

για το read καλα φαίνεται να τα πάει.

To read πού βοηθάει να εναι τόσο μεγάλες ταχύτητες ?? Έχω και ένα παλιό με μικρή ταχύτητα read αλλά και ταινία βλέπω χωρίς να κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

Νομίζω καλύτερη προσφορά είναι αυτή. Είναι μάλλον και πιο αξιόπιστη μάρκα.

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Transcend/Transcend-16GB-JetFlash-700-USB-3.0-Flash-Drive

Το έχω πάρει . Τα μεταφορικά ήταν 1,95 λίρες νομίζω. Ταχύτατο. Και σε 5 μέρες εργάσιμες σε κλειστό φακελάκι με bubbles μέσα. Πολύ καλή εταιρία.

Σύνολο σε ευρώ 25. Ενώ στην Ελλάδα το έβρισκα 35.

To read πού βοηθάει να εναι τόσο μεγάλες ταχύτητες ?? Έχω και ένα παλιό με μικρή ταχύτητα read αλλά και ταινία βλέπω χωρίς να κολλάει πουθενά.

Και εγώ για αυτό σκεφτόμουν να πάω. Αλλά χτες τα έψαξα με βάση την ταχύτητα write και βρήκα το Centon. Έχει πιο γρήγορο write είτε ισχύει αυτό που λέει το mymemory ή αυτό που λέει ο κατασκευαστής. Αν ισχύει το 40 είναι 2x σε σχέση με το Transcend και αν ισχύει το 60 τότε 3x. Και είναι πιο φθηνό. Για εμένα δεν νοείται να πάει κανείς στο Transcend που δεν μπορεί ούτε το USB 2 όριο να πιάσει στο write.

Δημοσ.

:shifty: Με 19.90 υπάρχει στο MediaMarkt VEBRATIM 16gb usb2.

Ναι το είχα πάρει στην αδερφή μου και το έχω μπροστά μου. Πάνω από 5-6 mb/s στο write δε θα δεις. Γιατί δεν διαβάζετε και λίγο τι γράφω και αρχίζετε να βάζετε ότι στικ σας κατέβει μόνο με βάση την τιμή; Το ένα θα πιάνει τελική σε usb 2 και σε usb 3 στη χειρότερη 40 και στην καλύτερη 60 και μιλάμε για στικάκια με 5 write... Δε νομίζω η διαφορά στην τιμή να δικαιολογεί την επιλογή του Verbatim.

Ξαναλέω το έχω το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω. Ξέρει κανείς τo read πού βοηθάει να εναι τόσο μεγάλες ταχύτητες ?? Έχω και ένα παλιό με μικρή ταχύτητα read αλλά και ταινία βλέπω χωρίς να κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω. Ξέρει κανείς τo read πού βοηθάει να εναι τόσο μεγάλες ταχύτητες ?? Έχω και ένα παλιό με μικρή ταχύτητα read αλλά και ταινία βλέπω χωρίς να κολλάει πουθενά.

Το read και το write θα το δείς οταν θα χρειαστείς να αποθηκεύσεις και να διαβάσεις κάτι από το στικ. Οταν για παράδειγμα θα χρειαστεί να αποθηκεύσεις μια ταινία στο στικάκι. Για να παίξουν οι ταινίες τα 5ΜΒ read είναι αρκετά ακόμα και για τις περισσότερες Full HD ταινίες, αναλόγως τη συμπίεση που έχουν.

Δημοσ.

μονο αναπαραγωγη απο το στικακι κανεις δηλαδη εσυ? Ο πρωταρχικος τους σκοπος δεν ειναι μεταφορα δεδομενων?

Πχ αυτες τις μερες μετεφερα κατι παιχνιδια απο το PC στο PS3....ε με το 6mb/s write εψηνα καφε μεχρι να παει στο στικακι το παιχνιδι. Μετα με το 20mb/s read κατι γινοταν αλλα παλι βαριομουνα για να παει απο το stickακι στο Ps3.... Εβαλα ενα 2.5" δισκο τελικα που επιανε τα οδια του usb2 (36mb/s) και η κατασταση βελτιωθηκε πολυ...

Αποκει και περα προφανως οσο πιο πολυ read/write μου δινανε θα το επαιρνα ευχαριστως...

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθαν 2 τέτοια στικάκια. Είναι πιο χοντρά από άλλα. Είναι πολλή γρήγορα και όταν τα συνδέσεις σε USB3.0 ζεσταίνονται μια και τραβάνε σχεδόν 1 amper. Μάλλον γι'αυτό είναι πιο χοντρά, θα έχουν καμιά υποτιπώδη ψύκτρα μέσα.

Εγώ ταυτόχρονα παρήγγειλα και αυτήν την κάρτα USB3.0 και δούλεψε κατευθείαν μια χαρά.

Έκανα δοκιμές με ένα αρχείο MKV 4.6GB.

Ταχύτητες: usb2.0 λέει 20 read - 10 write σε μένα 167 δευτερόλεπτα για να το γράψει και 133 δευτερόλεπτα για να το διαβάσει.

usb3.0 λέει 60 read - 40 write σε μένα 124 δευτερόλεπτα για να το γράψει και 93 δευτερόλεπτα για να το διαβάσει.

Do the math.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...