Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Dell laptop

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Cacofonix-3 πόσταρε μετά το service πόσο σε χρέωσε η DELL.

Ένα ποτήρι νερό, εμφιαλωμένο παρακαλώ.

Δημοσ.

Καλό το service λοιπόν. Αλλά παρακάλα να μη σου χτυπήσει καμμιά μητρική και μάλιστα εκτός εγγύησης! Πάντως το ότι χτύπησε ο σκληρός μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια δεν είναι στα θετικά της DELL.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό το service λοιπόν. Αλλά παρακάλα να μη σου χτυπήσει καμμιά μητρική και μάλιστα εκτός εγγύησης! Πάντως το ότι χτύπησε ο σκληρός μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια δεν είναι στα θετικά της DELL.

3 χρόνια εγγύηση έχει το μηχάνημα. Οταν λήξει η εγγύηση, ή θα πάρω καινούριο ή θα ανανεώσω.

Δημοσ.

Μα όλοι παρακαλάμε να μη "χτυπήσει" μητρική μετά την εγγύηση και όχι μόνο οι αγοραστές Dell.

Το ότι πήγε από σκληρό σε λιγώτερο από τρία χρόνια και αντικαταστάθηκε ατάκα κι επί τόπου,λέει ότι αυτή η εταιρεία (Dell) σέβεται τους πελάτες της,άσχετα αν στο βωμό του φθηνού προϊόντος θυσίασε κάποιες προδιαγραφές στα επιμέρους παραφερνάλια...

Πόσοι είναι αυτοί που μιμούνται το παράδειγμα της Dell;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικά ρώτησα τον τεχνικό ποιο είναι το πιο σύνηθες πρόβλημα και μου είπε οι σκληροί. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Βασικά ρώτησα τον τεχνικό ποιο είναι το πιο σύνηθες πρόβλημα και μου είπε οι σκληροί. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και της κοπελας μου στον dell της ο σκληρος ειχε κλαταρει.

Αν και βαζουν καλους και επωνυμους σκληρους μεσα!

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που μπορείς να κατηγορήσεις τη Dell για τις αποτυχίες των σκληρών είναι αν λόγο σχεδίασης ανεβάζουν θερμοκρασία, πχ είναι πολύ κοντά στη CPU ή GPU ή έχουν τον ένα πάνω στον άλλο για εξοικονόμηση χώρου ή δεν έχει το σωστό εξαερισμό, αλλιώς δε βλέπω σε τι φταίει η Dell αν ο Seagate μου, χτυπήσει στα καλά καθούμενα...

Δημοσ.

Βρείτε μου 1 Dell αμερικάνικο που να πωλείται σε κατάστημα στην Ελλάδα και έτρεξα να το αγοράσω. Δυστυχώς όλα είναι Μαλαισία, Κορέα Κίνα Ταϋλάνδη συναρμολογημένα αλλά και κατασκευασμένα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρείτε μου 1 Dell αμερικάνικο που να πωλείται σε κατάστημα στην Ελλάδα και έτρεξα να το αγοράσω. Δυστυχώς όλα είναι Μαλαισία, Κορέα Κίνα Ταϋλάνδη συναρμολογημένα αλλά και κατασκευασμένα.

Παλιότερα κατασκευάζονταν στην Ιρλανδία, πλέον στην Κίνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...