Προς το περιεχόμενο

tMetrics για Android

thetak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλα αυτη η διαφορα ειναι εμφανης στην αποκριση του κινητου?

android.png

Βεβαίως και είναι εμφανής. Επειδή έχει τύχει να έχω πιάσει στα χέρια μου και το Galaxy S, μιλάμε για μεγάλη διαφορά και στην απλή καθημερινή χρήση. Απλώς δεν έχει καθόλου lag. Και δε μιλάω για παιχνίδια ή άλλες απαιτητικές εφαρμογές που στο Ι5800 θέλουν πολύ ώρα να ανοίξουν και μάλιστα μερικές απλώς δεν ανοίγουν! :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που η πελατεια στο μαρκετ αυξήθηκε ειναι ευκαιρία να βγάλεις το metrics προς τα έξω. Ενα πολύ καλό option είναι να μαζεύεις στατιστικά απο όλους χρήστες και να δείχνεις πια είναι η πιο γρήγορη ρομ για το καθενα κινητο πιο κινητο ειναι πιο γρήγορο στα galaxy S στα optimus 2x etc.... Διαφορα στατιστικα available σε add ή paid που θα βοηθάνε πραγματικά τους χρήστες να κάνουν πιο γρήγορα τα κίν τους.

Τωρα που η πελατεια στο μαρκετ αυξήθηκε ειναι ευκαιρία να βγάλεις το metrics προς τα έξω. Ενα πολύ καλό option είναι να μαζεύεις στατιστικά απο όλους χρήστες και να δείχνεις πια είναι η πιο γρήγορη ρομ για το καθενα κινητο πιο κινητο ειναι πιο γρήγορο στα galaxy S στα optimus 2x etc.... Διαφορα στατιστικα available σε add ή paid που θα βοηθάνε πραγματικά τους χρήστες να κάνουν πιο γρήγορα τα κίν τους.

Θέλει πολύ δουλειά για να βγάλεις μια εφαρμογή στο Market και βεβαίως και χρήμα. Σκέψου μόνο ότι θες 25€ για να σε κάνει δεκτό η Google. Βάλε και πόσα θέλω για να αποκτήσω χώρο στο ιντερνετ για να φιλοξενούνται τα αποτελέσματα, ξέρεις, url, hosting κλπ. Κι αφού δεν έχω ούτε τους πόρους ούτε υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διαθέσει δωρεάν χώρο λέω, προς το παρόν τουλάχιστον, να το αφήσω ως έχει. Άμα βρω καμιά άκρη τότε το ξαναβλέπουμε. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου orlox. Επί τη ευκαιρία, άμα έχεις καμιά καλή ιδέα για καμιά καινούρια εφαρμογή περιμένω...!!! :-D

Παρα πολυ καλο app.

Kernel>theta: 0.61

6.878 MFLOPS

12.953 MIPS

Χρονος: 2,779 sec

CPU> theta: 0.49 (αλλες φορες πιανω 0.54, αλλαζει σε καθε τεστ)

9.608 MFLOPS

16.892 MIPS

Χρονος: 7,572 sec

π>theta: 0.34

Χρόνος 19,06 sec

Απόκριση¨0,013

672mhz Zte Blade Gen1 SS RLS5

Κανω ακομα δοκιμες.

Παρα πολυ καλο app.

Kernel>theta: 0.61

6.878 MFLOPS

12.953 MIPS

Χρονος: 2,779 sec

CPU> theta: 0.49 (αλλες φορες πιανω 0.54, αλλαζει σε καθε τεστ)

9.608 MFLOPS

16.892 MIPS

Χρονος: 7,572 sec

π>theta: 0.34

Χρόνος 19,06 sec

Απόκριση¨0,013

672mhz Zte Blade Gen1 SS RLS5

Κανω ακομα δοκιμες.

Maldino, νομίζω τα έχουμε ξαναπεί! οι επιδόσεις αυτές είναι οι καλύτερες που έχω δει μέχρι στιγμής για το Blade. :-D

Μπράβο και πάλι.

CPU

Αποτελέσματα

7.340 MFLOPS

30.166 MIPS

Ολοκλήρωση: 8,138 sec

kernel

Αποτελέσματα

8.289 MFLOPS

14.124 MIPS

Ολοκλήρωση: 2.032 sec

Απόκριση : 0.006 sec

Εύρεση π: 21.077 sec

HTC Desire

ROM: RCMix S v1.6.1

Με το π τραβάει λίγο ζόρι μου φαίνεται...

CPU

Αποτελέσματα

7.340 MFLOPS

30.166 MIPS

Ολοκλήρωση: 8,138 sec

kernel

Αποτελέσματα

8.289 MFLOPS

14.124 MIPS

Ολοκλήρωση: 2.032 sec

Απόκριση : 0.006 sec

Εύρεση π: 21.077 sec

HTC Desire

ROM: RCMix S v1.6.1

Με το π τραβάει λίγο ζόρι μου φαίνεται...

Το Desire γενικώς μεταμορφώνεται από την έκδοση 2.1 στην έκδοση 2.2 του Android. Οι επιδόσεις που μου αναφέρεις μοιάζουν με την έκδοση 2.1 του Android κι όχι με τη 2.2 που φοράς. Βέβαια η RCMix S απ' ότι έχω διαβάσει είναι αρκετά βαριά από μόνη της.

Το π πραγματικά "εξουθενώνει" τον επεξεργαστή. Είναι ίσως η πιο καλή ένδειξη για την ταχύτητά του, βέβαια πάντα παίζει ρόλο και το λογισμικό το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των μαθηματικών τύπων.

H rom αυτή είναι με android 2.3..Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι τα data έχουν μεταφερθεί στην sd για να έχω περισότερο χώρο..

Εκ παραδρομής έγραψα 2.2, γιατί συνήθως οι περισσότεροι έχουν 2.2.

Η ρομ αυτή είναι βαριά από όσο ξέρω γι' αυτό και έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Πάντως, οι εκδόσεις από 2.2 κι απάνω στο Desire έχουν πολύ αυξημένες επιδόσεις, γι΄ αυτό καλό θα ήταν να ελαφρώσεις λίγο τη μνήμη σου από εφαρμογές που δε χρειάζεσαι πραγματικά. Όσο για την sd, καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον class 4 κι απάνω. Δοκίμασε και το SD booster για να αυξήσεις την cache στα 1024ΜΒ για να διαβάζει πιο γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα. :rolleyes:

Απλή sd είναι για αυτό νομίζω ότι και εκεί κάτι λάθος γίνεται.. Πάντως ισχύει ότι απο 2.2 και πάνω όντως πολύ μεγάλη διαφορά στο desire !

Thanks για τις συμβουλές :)

Απλή sd είναι για αυτό νομίζω ότι και εκεί κάτι λάθος γίνεται.. Πάντως ισχύει ότι απο 2.2 και πάνω όντως πολύ μεγάλη διαφορά στο desire !

Thanks για τις συμβουλές :)

Θα ήταν πάντως μια καλή επένδυση να πάρεις μια sd class 6 με τέτοιο κινητό που έχεις. Και δε νομίζω ότι το κόστος είναι μεγάλο. ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...