thetak Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ναι αλλα αυτη η διαφορα ειναι εμφανης στην αποκριση του κινητου? Βεβαίως και είναι εμφανής. Επειδή έχει τύχει να έχω πιάσει στα χέρια μου και το Galaxy S, μιλάμε για μεγάλη διαφορά και στην απλή καθημερινή χρήση. Απλώς δεν έχει καθόλου lag. Και δε μιλάω για παιχνίδια ή άλλες απαιτητικές εφαρμογές που στο Ι5800 θέλουν πολύ ώρα να ανοίξουν και μάλιστα μερικές απλώς δεν ανοίγουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τωρα που η πελατεια στο μαρκετ αυξήθηκε ειναι ευκαιρία να βγάλεις το metrics προς τα έξω. Ενα πολύ καλό option είναι να μαζεύεις στατιστικά απο όλους χρήστες και να δείχνεις πια είναι η πιο γρήγορη ρομ για το καθενα κινητο πιο κινητο ειναι πιο γρήγορο στα galaxy S στα optimus 2x etc.... Διαφορα στατιστικα available σε add ή paid που θα βοηθάνε πραγματικά τους χρήστες να κάνουν πιο γρήγορα τα κίν τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetak Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τωρα που η πελατεια στο μαρκετ αυξήθηκε ειναι ευκαιρία να βγάλεις το metrics προς τα έξω. Ενα πολύ καλό option είναι να μαζεύεις στατιστικά απο όλους χρήστες και να δείχνεις πια είναι η πιο γρήγορη ρομ για το καθενα κινητο πιο κινητο ειναι πιο γρήγορο στα galaxy S στα optimus 2x etc.... Διαφορα στατιστικα available σε add ή paid που θα βοηθάνε πραγματικά τους χρήστες να κάνουν πιο γρήγορα τα κίν τους. Θέλει πολύ δουλειά για να βγάλεις μια εφαρμογή στο Market και βεβαίως και χρήμα. Σκέψου μόνο ότι θες 25€ για να σε κάνει δεκτό η Google. Βάλε και πόσα θέλω για να αποκτήσω χώρο στο ιντερνετ για να φιλοξενούνται τα αποτελέσματα, ξέρεις, url, hosting κλπ. Κι αφού δεν έχω ούτε τους πόρους ούτε υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διαθέσει δωρεάν χώρο λέω, προς το παρόν τουλάχιστον, να το αφήσω ως έχει. Άμα βρω καμιά άκρη τότε το ξαναβλέπουμε. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου orlox. Επί τη ευκαιρία, άμα έχεις καμιά καλή ιδέα για καμιά καινούρια εφαρμογή περιμένω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Παρα πολυ καλο app. Kernel>theta: 0.61 6.878 MFLOPS 12.953 MIPS Χρονος: 2,779 sec CPU> theta: 0.49 (αλλες φορες πιανω 0.54, αλλαζει σε καθε τεστ) 9.608 MFLOPS 16.892 MIPS Χρονος: 7,572 sec π>theta: 0.34 Χρόνος 19,06 sec Απόκριση¨0,013 672mhz Zte Blade Gen1 SS RLS5 Κανω ακομα δοκιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetak Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Παρα πολυ καλο app. Kernel>theta: 0.61 6.878 MFLOPS 12.953 MIPS Χρονος: 2,779 sec CPU> theta: 0.49 (αλλες φορες πιανω 0.54, αλλαζει σε καθε τεστ) 9.608 MFLOPS 16.892 MIPS Χρονος: 7,572 sec π>theta: 0.34 Χρόνος 19,06 sec Απόκριση¨0,013 672mhz Zte Blade Gen1 SS RLS5 Κανω ακομα δοκιμες. Maldino, νομίζω τα έχουμε ξαναπεί! οι επιδόσεις αυτές είναι οι καλύτερες που έχω δει μέχρι στιγμής για το Blade. Μπράβο και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 CPU Αποτελέσματα 7.340 MFLOPS 30.166 MIPS Ολοκλήρωση: 8,138 sec kernel Αποτελέσματα 8.289 MFLOPS 14.124 MIPS Ολοκλήρωση: 2.032 sec Απόκριση : 0.006 sec Εύρεση π: 21.077 sec HTC Desire ROM: RCMix S v1.6.1 Με το π τραβάει λίγο ζόρι μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetak Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 CPU Αποτελέσματα 7.340 MFLOPS 30.166 MIPS Ολοκλήρωση: 8,138 sec kernel Αποτελέσματα 8.289 MFLOPS 14.124 MIPS Ολοκλήρωση: 2.032 sec Απόκριση : 0.006 sec Εύρεση π: 21.077 sec HTC Desire ROM: RCMix S v1.6.1 Με το π τραβάει λίγο ζόρι μου φαίνεται... Το Desire γενικώς μεταμορφώνεται από την έκδοση 2.1 στην έκδοση 2.2 του Android. Οι επιδόσεις που μου αναφέρεις μοιάζουν με την έκδοση 2.1 του Android κι όχι με τη 2.2 που φοράς. Βέβαια η RCMix S απ' ότι έχω διαβάσει είναι αρκετά βαριά από μόνη της. Το π πραγματικά "εξουθενώνει" τον επεξεργαστή. Είναι ίσως η πιο καλή ένδειξη για την ταχύτητά του, βέβαια πάντα παίζει ρόλο και το λογισμικό το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των μαθηματικών τύπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 H rom αυτή είναι με android 2.3..Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι τα data έχουν μεταφερθεί στην sd για να έχω περισότερο χώρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetak Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 H rom αυτή είναι με android 2.3..Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι τα data έχουν μεταφερθεί στην sd για να έχω περισότερο χώρο.. Εκ παραδρομής έγραψα 2.2, γιατί συνήθως οι περισσότεροι έχουν 2.2. Η ρομ αυτή είναι βαριά από όσο ξέρω γι' αυτό και έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Πάντως, οι εκδόσεις από 2.2 κι απάνω στο Desire έχουν πολύ αυξημένες επιδόσεις, γι΄ αυτό καλό θα ήταν να ελαφρώσεις λίγο τη μνήμη σου από εφαρμογές που δε χρειάζεσαι πραγματικά. Όσο για την sd, καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον class 4 κι απάνω. Δοκίμασε και το SD booster για να αυξήσεις την cache στα 1024ΜΒ για να διαβάζει πιο γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Απλή sd είναι για αυτό νομίζω ότι και εκεί κάτι λάθος γίνεται.. Πάντως ισχύει ότι απο 2.2 και πάνω όντως πολύ μεγάλη διαφορά στο desire ! Thanks για τις συμβουλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetak Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Απλή sd είναι για αυτό νομίζω ότι και εκεί κάτι λάθος γίνεται.. Πάντως ισχύει ότι απο 2.2 και πάνω όντως πολύ μεγάλη διαφορά στο desire ! Thanks για τις συμβουλές Θα ήταν πάντως μια καλή επένδυση να πάρεις μια sd class 6 με τέτοιο κινητό που έχεις. Και δε νομίζω ότι το κόστος είναι μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.