poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 hello. Να ρωτησω κατι Αida σε ελευθερη καταδυση ή Fdi? Διαφορές μεταξυ τους γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει. Ποιο ειναι περισσοτερο αναγνωρισμενο κτλ Ευχαριστω .
bgeorgalas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 hello. Να ρωτησω κατι Αida σε ελευθερη καταδυση ή Fdi? Διαφορές μεταξυ τους γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει. Ποιο ειναι περισσοτερο αναγνωρισμενο κτλ Ευχαριστω . θα προσπαθήσω αν και δεν έχω καταλάβει καλά την ερώτηση (έχω δίπλωμα για να βουτάω με φιάλες): Θες να κάνεις μαθήματα για ελευθερη κατάδυση (α.κ.α. APNEA) και ρωτάς ποια ομοσπονδoία από τις δύο είναι καλύτερη?
leonidas_fs Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μάλλον εννοείς Sdi! Tώρα ποιο είναι αναγνωρισμένο περισσότερο...η PADI!
bgeorgalas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι θα σου έλεγα η CMAS, αλλά για ελεύθερη κατάδυση (χωρίς φιάλες) δεν έχει κανένα νόημα η αναγνώριση...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εχω πτυχιο Padi για αυτονομη με φιαλες.ρωταω για ελευθερη καταδυση.ναι ποιος ειναι καλυτερος σαν οργανισμος αμα μπορουν να συγκριθουν.οχι αυτονομη με φιαλες.εκει ξερω .padi,cmas,sdi ,tdi,και παει λεγοντας.ελευθερη θελω για apnea.να δοκιμασω και αυτον τον τομεα.ΟΧΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ.
DiastimikosPP Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι θα σου έλεγα η CMAS, αλλά για ελεύθερη κατάδυση (χωρίς φιάλες) δεν έχει κανένα νόημα η αναγνώριση... Εχεις δικιο πιστευω.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ναι δεν εχει νοημα.ουτε θελω να παω για να παρω ενα χαρτι.απλα ποιο ειναι καλυτερο.οπως πχ στου αρχαριους η padi ειναι Top>ετσι και σε αυτο θελω να μαθω ποια ακουγεται περισσοτερο εκει εξω.και ψαχνω και σχολη.εχω βρει μια fdi και μια aidα kai oi 2 καλλιθεα.
FosKaiErevos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ναι δεν εχει νοημα.ουτε θελω να παω για να παρω ενα χαρτι.απλα ποιο ειναι καλυτερο.οπως πχ στου αρχαριους η padi ειναι Top>ετσι και σε αυτο θελω να μαθω ποια ακουγεται περισσοτερο εκει εξω.και ψαχνω και σχολη.εχω βρει μια fdi και μια aidα kai oi 2 καλλιθεα. Α μαλιστα. Ωραια. Πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.