vaggelisp7406 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Παιδια καλησπερα,εχω το pc της υπογραφης μου και απο θερμοκρασιες ηταν ολα μια χαρα με max 64-66 βαθμους με το intelburntest και με ταση 1.312 και οταν τεσταρα το cpu η ταση πηγαινε max 1,328.. Μετα απο βγαλσιμο της μητρικης και ολου του pc απο το κουτι του λογω βαψιματος του case και μετα την ξανατοποθετηση του και τρεχοντας παλι intelburntest οι θερμοκρασιες στο max ειναι 78-78-76-76 (κατα σειρα πυρινων με το core temp) και στο μαξ η ταση της cpu ανεβαινει max 1,344. τι εγινε ρε παιδια? ματιασα το τροφοδοτικο μου που ηθελα να το αλλαξω?
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ψαχνεις αιτια μου φαινεται για να το αλλαξεις αλλα τι σχεση εχει το τροφοδοτικο με τις θερμοκρασιες?μηπως κατα το βαλε-βγαλε κουνησες καθολου την ψυκτρα?
vaggelisp7406 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μπα οχι.. λεω που οφειλεται η αυξομοιωση της τασης του cpu?
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Είσαι σίγουρος ότι δεν πειράχτηκε καμία άλλη value στο Bios?
vaggelisp7406 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι δεν μπηκα καθολου στο bios.. Τελικα εχει λασκαρει η μια βιδα της ψυχτρας.. Να την βιδωσω ετσι οπως ειναι η πρεπει να την βγαλω ολη και μετα παλι παστα και παλι βιδωμα?
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αμα ειχε λασκαρει λιγο τοτε παλι βιδωμα οπως ειναι.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Προσωπικά όπως σου είπα και στο pm θα την έβγαζα, θα την καθάριζα, νέα πάστα (μην το παρακάνεις) και προσεκτική επανατοποθέτηση...
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Όπως ειπαν τα παιδιά ξαναβάλε πάστα και βίδωσε καλά την ψήκτρα.
vaggelisp7406 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το εκανα και παλι τιποτα παιδια.. Ιδιες θερμοκρασιες
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μην βασίζεσαι και τοσο πολύ στο intelburn test αφου ειναι πιο πολύ για να δοκιμάσεις την σταθερότητα του συστήματος σου,βάλε κανα παιχνιδάκι τρέξε και κανα benchmark να δείς τι γίνεται με τις θερμοκρασίες.
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 @vaggelisp7406 τις θερμοκρασίες που θυμάσαι ότι είχες με ibt πότε ήταν man? Διότι έχουμε μπεί στο Μάιο. Πρίν 2 μέρες κυκλοφορούσα με μπουφανάκι και απο χτές με κοντομάνικο... Επίσης αυτό που αναφέρεις όσο αφορά το vdroop ψιλοπαίζει συνήθως κατα τη διάρκεια του stress και πιθανόν να μην θυμάσαι καλά. edit: Επιπλέον παίζει ρόλο και τι stress level έτρεξες στο ibt, διότι αν έτρεξες πρίν καιρό στο standard stress level και σήμερα έτρεξες στο high - maximum έχει διαφορά.
vaggelisp7406 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Φιλε οι θερμοκρασιες που ανεφερα ηταν πριν μια βδομαδα με το ibt σε level standard και το ιδιο τωρα σε ιδιο level
caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μπας και έγινε κανένα clearCMOS, μπας και άλλαξες καμιά τάση ή καμία ρύθμιση για τα fan @ bios? 12 βαθμοί από το πουθενά, δεν έρχονται έτσι εύκολα... μήπως πριν stressάρε με λίγη μνήμη;
vaggelisp7406 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 οχι φιλε δεν εκανα κατι.δεν πειραξα τιποτα Παιδια το voltage στο cpu pll παιζει ρολο στις θερμοκρασιες??? Πειτε μου λιγο για το συστημα της υπογραφης μου ποια ειναι τα default voltage για SB,NB,DRAM.. Γιατι τα εχω στο auto και μηπως τσαμπα ανεβαζουν πολυ ρευμα ενω ισως να μπορουν να δουλεψουν με λιγοτερο (ασχετα θετω αυτο το ερωτημα απο το θεμα θερμοκρασιων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.