Προς το περιεχόμενο

Αγορα αυτοκινητου-Ατοκες ΔΟΣΕΙΣ

Thess35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γνωριζει κανεις εαν καποια εταιρεια κανει ΑΤΟΚΕΣ δοσεις ; Με μικρη προκαταβολη εννοω,γυρω στα 4,000Ε .

Δημοσ.

ε καλα αυτα τα γνωριζουμε. Το θεμα ειναι ΑΥΤΗ την εποχη ΠΟΙΑ κανει ΑΤΟΚΕΣ-ΑΤΟΚΕΣ ΟΧι fake

Δημοσ.

μπαινεις στα σιτε τους και ψαχνεις.

αλλωστε κανεις δεν ξερει για τι αυτοκινητο ψαχνεις.

αν εννοεις οτι με 4χιλ προκαταβολη θα παρεις ατοκες δοσεις για αυτοκινητο 20χιλ το θεωρω δυσκολο

Δημοσ.

Στη Ford πάντως, που το έψαχνα πριν από μερικούς μήνες, η τιμή με άτοκες δόσεις ήταν χωρίς την έκπτωση που προσφέρει η αντιπροσωπεία. Συνέφερε να αγοράσεις με τον έντοκο διακανονισμό.

Δημοσ.

καλυτερα παρε μεταχειρισμενο.καινουριο τετοιες μερες δε συμφερει...

ασε που μτχ θα το βρεις σε πολυ μικρες τιμες

Δημοσ.

καλυτερα παρε μεταχειρισμενο.καινουριο τετοιες μερες δε συμφερει...

ασε που μτχ θα το βρεις σε πολυ μικρες τιμες

ΜΤΧ :;;; Στην ελλαδα ΔΕΝ συμφερει να πας για 2ο χερι ΕΚΤΟΣ και αν το παρεις απο ΙΔΙΩΤΗ και φυσικα ο ΚΑΤΟΧΟΣ ειναι τουλαχιστον πανω απο 65ετων.

ΛΙωμενα ειναι το 90% τον αυτ. στην χωρα μας.

Εγω ειμαι της αποψης για καινουριο. Τα αυτοκινητα δεν ειναι κινητα . Στοιχιζουν !!!

Δημοσ.

λολ?

το ιδιωτη συμφωνω.

το πανω απο 65 γιατι?

για να χει λιωμενο δισκο?να αλλαζει λαδια και να κανει σερβις καθε φορα που πηδαει?

τα πιο προσεγμενα αμαξια ειναι αυτα που νομιζεις οτι ειναι σκισμενα...

Δημοσ.

Γιατι αν ειναι μικρος το ΠΑΤΑΕΙ απλα τα πραγματα.

Οπως και να εχει εγω ειμαι της αποψης να παρει καινουριο.

ΚΑλυτερα να βαλει 5-6 χρονια δοσεις παρα να του τυχει κανα χαραμπατη.

Δημοσ.

ο μικρος μπορει να το παταει,αλλα ο μικρος ειναι ο ψειρας που θα προσεχει τα παντα,οπως να το αφηνει το τουρμπο να κρυωνει οταν παρκαρει,να φουσκωνει τα λαστιχα στη σωστη πιεση,να αποφευγει τις λακουβες,να προσεχει ποιον βαζει μεσα,να κανει τα σερβις και να μη τσιγκουνευεται τα ανταλλακτικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...