Thess35 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Παιδια γνωριζει κανεις εαν καποια εταιρεια κανει ΑΤΟΚΕΣ δοσεις ; Με μικρη προκαταβολη εννοω,γυρω στα 4,000Ε .
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν ξερω κατι αλλα αν βρεις προσεξε καλα ποσο ...ατοκες ειναι .
Thess35 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ε καλα αυτα τα γνωριζουμε. Το θεμα ειναι ΑΥΤΗ την εποχη ΠΟΙΑ κανει ΑΤΟΚΕΣ-ΑΤΟΚΕΣ ΟΧι fake
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλο ψαξιμο...Αν εχεις το 30% μεχρι 24-36 μηνες ισως κατι βρεις.
Thess35 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ευχαριστω. Καποιος ομως που να γνωριζει εαν θελει ας απαντησει.
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Συνήθως η fiat έχει άτοκες με κάποια προκαταβολή. Δες στη σελίδα τους.
kage Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μπαινεις στα σιτε τους και ψαχνεις. αλλωστε κανεις δεν ξερει για τι αυτοκινητο ψαχνεις. αν εννοεις οτι με 4χιλ προκαταβολη θα παρεις ατοκες δοσεις για αυτοκινητο 20χιλ το θεωρω δυσκολο
BritGreek Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Στη Ford πάντως, που το έψαχνα πριν από μερικούς μήνες, η τιμή με άτοκες δόσεις ήταν χωρίς την έκπτωση που προσφέρει η αντιπροσωπεία. Συνέφερε να αγοράσεις με τον έντοκο διακανονισμό.
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 καλυτερα παρε μεταχειρισμενο.καινουριο τετοιες μερες δε συμφερει... ασε που μτχ θα το βρεις σε πολυ μικρες τιμες
barman Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 καλυτερα παρε μεταχειρισμενο.καινουριο τετοιες μερες δε συμφερει... ασε που μτχ θα το βρεις σε πολυ μικρες τιμες ΜΤΧ :;;; Στην ελλαδα ΔΕΝ συμφερει να πας για 2ο χερι ΕΚΤΟΣ και αν το παρεις απο ΙΔΙΩΤΗ και φυσικα ο ΚΑΤΟΧΟΣ ειναι τουλαχιστον πανω απο 65ετων. ΛΙωμενα ειναι το 90% τον αυτ. στην χωρα μας. Εγω ειμαι της αποψης για καινουριο. Τα αυτοκινητα δεν ειναι κινητα . Στοιχιζουν !!!
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λολ? το ιδιωτη συμφωνω. το πανω απο 65 γιατι? για να χει λιωμενο δισκο?να αλλαζει λαδια και να κανει σερβις καθε φορα που πηδαει? τα πιο προσεγμενα αμαξια ειναι αυτα που νομιζεις οτι ειναι σκισμενα...
barman Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γιατι αν ειναι μικρος το ΠΑΤΑΕΙ απλα τα πραγματα. Οπως και να εχει εγω ειμαι της αποψης να παρει καινουριο. ΚΑλυτερα να βαλει 5-6 χρονια δοσεις παρα να του τυχει κανα χαραμπατη.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ο μικρος μπορει να το παταει,αλλα ο μικρος ειναι ο ψειρας που θα προσεχει τα παντα,οπως να το αφηνει το τουρμπο να κρυωνει οταν παρκαρει,να φουσκωνει τα λαστιχα στη σωστη πιεση,να αποφευγει τις λακουβες,να προσεχει ποιον βαζει μεσα,να κανει τα σερβις και να μη τσιγκουνευεται τα ανταλλακτικα.
barman Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ενταξει. Εγω ψηφιζω καινουριο. 5 χρονια εισαι ησυχος !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.