Προς το περιεχόμενο

Που ειναι το HDMI οεο?

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα δεν βρίσκεις την τρύπα από τώρα δύσκολα τα πράγματα για το μέλλον σου :P

lol ρε!

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

Δημοσ.

Εχω ξανα προβλημα με το καλωδιο(κλασσικα)

Εχει 3 θυρες...HDMI 1 ,2, 3 Το εχω συνδεσει ως τωρα στην 1 και την 2 αλλα κανενα αποτελεσμα..

Υποθετω πως εφοσον συνδεσω το HDMI το skart με το ασπρο κιτρινο και κοκκινο καλωδιο ειναι πλεον αχρηστο..Σωστα?

Δημοσ.

Ναί, δεν το χρειάζεσαι το scart.

Πριν το είχες συνδεμένο με scart? Αν ναί, πρέπει να κάνεις reset τις ρυθμίσεις και να τις κάνεις απο την αρχή.

Δημοσ.

απο scart αν βαλεις hdmi η εξοδος της κονσολας γυρναει στο hdmi αυτοματα

Πηγαινε απο την τηλεοραση και βρες σε ποια θυρα hdmi εχεις εικονα απο την κονσολα.

Δημοσ.

Στο τηλεκοντρόλ σου υπάρχει ένα κουμπάκι και λέγεται Input σαν αυτό που σου έχω μαρκάρει στη φώτο. Πάτα το και τσέκαρε και τις 2 hdmi

post-204649-0-74899500-1304463515_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω 3 θυρες..το δοκιμασα αυτο που λες και παλι τιποτα..Για την θυρα HDMI 1 ειχα το καναλι 1 στο input και ου το καθε εξης..

Οταν πηγαινω στο sound settings μου βγαζει το hdmi και ολα καλα (με scart)

τι να κανω πια?ειμαι απελπισμενος..

@JohnVani18 δεν καταφερα να το κανω καθως η κονσολα κλεινει οταν παταω παρατεταμενα το power

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος που ξερω γω ενεργοποιειται?

Μετα και απο την βοηθεια της soso75 παλι δεν καταφερα να βγαλω ακρη...Οποτε θα παιζω με σκαρτ αναγκαστικα

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Σύνδεσε μόνο το HDMI καλώδιο, χωρίς το scart. Κλείσε το PS3 και κράτησε το πλήκτρο ON πατημένο μέχρι να ακούσεις 2 beep και το αφήνεις. Θα εντοπίσει το hdmi και θα είσαι ΟΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...