panagath Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Παιδιά, μόλις αγόρασα έναν δέκτη turbo X HD και ρώτησα τα παιδιά στο πλαίσιο αν υποστηρίζει το ERT HD και μου είπαν πως ναι. Τον σύνδεσα αλλά το κανάλι το ΕΡΤ HD [γενικά το ψηφιακό πακέτο της ΕΡΤ με τα ΝΕΤ ΕΤ1 ΕΤ3 ΕΡΤHD] δεν τα έχει βρει. Χρειάζεται τπτ ιδιαίτερο για να τα πιάσει ή μήπως επειδή είναι σε δοκιμαστική λειτουργία ακόμα [Το HD απ όσο ξέρω] δεν εκπέμπουν συνέχεια?? Αυτός εδώ είναι ο δέκτης. Turbo X HD
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι δεν εκπέμπουν συνέχεια παρά μόνο για συγκεκριμένα προγράμματα όπως ήταν το Ρεαλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα ας πούμε ( για το HD μιλάω ). Τα υπόλοιπα κανάλια εκπέμπουν κανονικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι αλλά πάντα εκπέμπουν το logo "ERT HD"...
panagath Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εκανα ένα ρησετ για να το επαναφέρω γιατί έκανα βλακεία στις ρυθμίσεις σύνδεσης με την τβ και με την αναζήτηση την καινούρια τα βρήκε. το ΕΡΤ HD εκπέμπει μόνο το λογότυπο τώρα.
veteranos123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Υπαρχει θεμα στην Ert για το ert hd και εγω μονο το λογοτυπο βλεπο.Κανονικα θα εκπεμπει οταν μπουν και τα υπολοιπα καναλια στιν digea
panagath Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βασικά τώρα εκπέμπει μόνο όταν έχει να δώσει HD εικόνα. Από τους αγώνες και τη eurovision παίρνει έτσι και αλλιως ΗD εικόνα οπότε τη μεταδίδει στο ERT HD. Τώρα που δείχνει ελληνικές παραγωγές η ΝΕΤ και δεν είναι HD δεν έχει λόγο να εκπέμπει.
Tony_Montana Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω κάτι. Μόνο όπου Υπάρχει digea βλέπουμε ert hd?
panosp1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω κάτι. Μόνο όπου Υπάρχει digea βλέπουμε ert hd? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.