Προς το περιεχόμενο

ERT HD δέκτης.

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις αγόρασα έναν δέκτη turbo X HD και ρώτησα τα παιδιά στο πλαίσιο αν υποστηρίζει το ERT HD και μου είπαν πως ναι. Τον σύνδεσα αλλά το κανάλι το ΕΡΤ HD [γενικά το ψηφιακό πακέτο της ΕΡΤ με τα ΝΕΤ ΕΤ1 ΕΤ3 ΕΡΤHD] δεν τα έχει βρει. Χρειάζεται τπτ ιδιαίτερο για να τα πιάσει ή μήπως επειδή είναι σε δοκιμαστική λειτουργία ακόμα [Το HD απ όσο ξέρω] δεν εκπέμπουν συνέχεια??

Αυτός εδώ είναι ο δέκτης. Turbo X HD

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν εκπέμπουν συνέχεια παρά μόνο για συγκεκριμένα προγράμματα όπως ήταν το Ρεαλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα ας πούμε ( για το HD μιλάω ). Τα υπόλοιπα κανάλια εκπέμπουν κανονικά.

Δημοσ.

Εκανα ένα ρησετ για να το επαναφέρω γιατί έκανα βλακεία στις ρυθμίσεις σύνδεσης με την τβ και με την αναζήτηση την καινούρια τα βρήκε. το ΕΡΤ HD εκπέμπει μόνο το λογότυπο τώρα.

Δημοσ.

Υπαρχει θεμα στην Ert για το ert hd και εγω μονο το λογοτυπο βλεπο.Κανονικα θα εκπεμπει οταν μπουν και τα υπολοιπα καναλια στιν digea

Δημοσ.

Βασικά τώρα εκπέμπει μόνο όταν έχει να δώσει HD εικόνα. Από τους αγώνες και τη eurovision παίρνει έτσι και αλλιως ΗD εικόνα οπότε τη μεταδίδει στο ERT HD. Τώρα που δείχνει ελληνικές παραγωγές η ΝΕΤ και δεν είναι HD δεν έχει λόγο να εκπέμπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...