Προς το περιεχόμενο

Αναβλητικότητα - Μια διαδεδομένη αρρώστια

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι μου προκαλείτε άγχος. ΠΟΛΥ άγχος όμως που μου βγαίνει σε τσατίλα και δυστυχώς την πληρώνουν οι άλλοι.

Μιλάμε ψυχεδελικές καταστάσεις. Τα νεύρα γίνονται ανεξέλεγκτα. Το Ζαμπίδη να μου φέρεις θα ορμίσω χωρίς δεύτερη σκέψη (δε λέω ότι θα τον δείρω αλλά δε καταλαβαίνω χριστό). Δεν χτυπάω ποτέ αλλά πραγματικά απέχω ένα τσακ κάθε φορά. Βασικά πολλές φορές επικράτησε η λογική μεριά γιατί πιστεύω ότι με τόσα νεύρα (και λόγο του όγκου μου) αν βαρέσω εκείνη τη στιγμή κάποιον θα τον αφήσω σέκο (πιστεύω είπα, όχι ότι θα γίνει κιόλας). Μαυρίζουν όλα λέμε.

Και γω ακριβώς αυτό. Προχθές για παράδειγμα, με παίρνει ο αδερφός μου τηλέφωνο να μου πει ο καημένος ότι έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του. Εντάξει, τους κοντινούς συγγενείς, πάει στο καλό, τους βοηθάω, πόσο μάλλον τον ίδιο μου τον αδερφό. Χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα, αρχίζω και του κοπανάω καντήλια και τον διαολοστέλνω χωρίς αιτία. Μετά, ένιωθα τύψεις όλο το βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έως που έκανα ότι δεν έγινε τίποτα και του μίλησα. Τι να πω. Χειρότερο πράγμα δεν υπάρχει. Νιώθεις ότι έχεις να κάνεις 1.000.000.000.000.000 πράγματα και ξεσπάς σε άλλους χωρίς λόγο.

Δεν είναι λάθος αυτό; Και σίγουρα "χαζό" να πληρώνουν οι άλλοι τα νεύρα σου;

Λόγο της όλης κατάστασης σπάνια κλείνω το pc το βράδυ γιατί την άλλη μέρα είναι αδύνατον να θυμηθώ όλα όσα ξεκίνησα να κάνω και τα άφησα στη μέση.

Σοβαρά τώρα, σκέφτηκες να τον βάζεις σε Sleep Mode; ;)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή τα pc μοιάζουν στα αφεντικά όπως λένε αν τον βάλω να κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα. Την έχω πατήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...