xpapias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα. Κάθε πρωί φεύγω από το σπίτι με νεύρα. Γιατί κάνω το πρωί πράγματα που έπρεπε να έχω κάνει από το βράδυ (Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τη δουλειά). Από τη μια έχω την αίσθηση ότι δε με βιάζει τίποτα, την άλλη βρίσκομαι να τρέχω να προλάβω. Και όταν πάλι βρω χρόνο, πάλι χαλαρώνω. Μια ζωή τα ίδια. Σχολείο. Σχολή τα ίδια. Δουλεία ευτυχώς είμαι πολύ υπεύθυνος και δεν μεταθέτω πράγματα. Μόλις όμως γυρίσω σπίτι πάλι τα ίδια... Είναι πραγματικά αναπηρία.
alexis333 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Απλα πειτε το τεμπελια για να λεμε τα πραγματα με το ονομμα τους . Το εχω κι εγω.
Merdock Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ σήμερα τέλιωσα τα 4/5 της σειράς ασκήσεων για Σήματα&Συστήματα ... your turn =P Εγώ πέρσι το άφησα το μάθημα για φέτος και φέτος μάλλον θα το αφήσω για του χρόνου απ'ότι φαίνεται
marantonis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κι εγω το χω αυτο, αλλα μονο για πραγματα που δεν γουσταρω να κανω και απαιτουν πολυ χρονο και κοπο. Δηλαδη αν ειναι να παω σε μια δημοσια υπηρεσια ταλαιπωριας θα το κανω, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα γιατι ειναι καποιες μονο ωρες, αλλα αν μιλαμε για μερες ή μηνες δε τη παλευω. Εξαρταται βεβαια και το ποσο με δυσαρεστει. Δεν ντρεπομαι γι' αυτο παντως, ουτε με ενοχοποιω ακομα κι αν τ' αποτελεσμα ειναι αρκετα αρνητικο, δινει μια ψευδαισθηση ελευθεριας στο αστικο περιβαλον που σχεδον βοηθαει.
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 εχω αναβαλει να μαζεψω τα pdfs στο pc εδω και κανα 4 χρονια... μετραω?
danton Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δικαιολογειται την τεμπελια σας με μια ψυχολογικη διαταραχη!! Τωρα εχετε και επειχειρημα για να μην μαζευετε το δωματιο σας!
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 "Σημαντικά" πράγματα οχι. Υπάρχει κάτι στο άλλο άκρο μήπως; Και γώ όσο πιο πολύ κάθομαι τόσο πιο πολύ βαριέμαι να κουνηθώ... Γι αυτό προσπαθώ να μην κάθομαι To πρόβλημα μου είναι στο να ξεκινήσω οτιδήποτε. Ξέρω οτι μετά μπορεί να μην κοιμηθώ ας πούμε για να τελειώσω διάβασμα/εργασίες/δουλειά/καθάρισμα. Οπότε προσπαθώ να βρώ το κατάλληλο timing για την αρχή. Μετά τα άλλα ακολουθούν μόνα τους απο το νευρωτικό μυαλουδάκι μου. Π.χ στα μισά αυτού του πόστ και με αφορμή αυτά που διάβασα άνοιξα ένα word και ξεκίνησα μια pending εργασία να είναι ανοιχτή στην taskbar. Λογικά αν όλα πάνε καλά θα έχει προχωρήσει όσο πρέπει μέχρι το μεσημεράκι και θα έχει τελειώσει στην ώρα της μέσα στην εβδομάδα.
marantonis Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δικαιολογειται την τεμπελια σας με μια ψυχολογικη διαταραχη!! Τωρα εχετε και επειχειρημα για να μην μαζευετε το δωματιο σας! http://www.perizitito.gr/product.php?productid=129327
apd453 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το έχω από τότε που γεννήθηκα, το συνειδητοποίησα τα τελευταία 15 χρόνια. Μου προκαλεί δυσκολίες στην εργασία μου. Είναι μια καθημερινή πάλη με τη μαμακία μου. Όχι τόσο υπερβολικό όσο το video (θέλω να πιστεύω). Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι έχω πολλές δουλειές να κάνω οι οποίες είναι σημαντικές και ΠΑΝΤΑ τις κάνω τελευταία στιγμή. Δεν είναι ότι βαριέμαι ή ότι δε μου αρέσουν. Ίσα ίσα το αντίθετο. Απλώς πάντα κάνω κάτι άλλο και όχι αυτό που έπρεπε να δώσω προτεραιότητα +τα κωλύματα του τύπου σκιτσάκια, χάζεμα στο net-κινητό, συμμάζεμα της ακαταστασίας μου κ.α. Τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει πως η ακαταστασία με τα χαρτονμάνια μου με βοηθάει απίστευτα στο να βρίσκω πολύ πιο γρήγορα ένα χαρτί π.χ.. Αν τα έχω τακτοποιημένα ποτέ δε βρίσκω αυτό που θέλω. Μέχρι στιγμής τα φέρνω εις πέρας αλλά πάντα με μεγάλο άγχος. Όταν αγχώνομαι η απόδοση μου ανεβαίνει κατακόρυφα και τελειώνω τις δουλειές μου στο φτερό.
dora_explorer Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το έχω από τότε που γεννήθηκα, το συνειδητοποίησα τα τελευταία 15 χρόνια. Μου προκαλεί δυσκολίες στην εργασία μου. Είναι μια καθημερινή πάλη με τη μαμακία μου. Όχι τόσο υπερβολικό όσο το video (θέλω να πιστεύω). Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι έχω πολλές δουλειές να κάνω οι οποίες είναι σημαντικές και ΠΑΝΤΑ τις κάνω τελευταία στιγμή. Δεν είναι ότι βαριέμαι ή ότι δε μου αρέσουν. Ίσα ίσα το αντίθετο. Απλώς πάντα κάνω κάτι άλλο και όχι αυτό που έπρεπε να δώσω προτεραιότητα +τα κωλύματα του τύπου σκιτσάκια, χάζεμα στο net-κινητό, συμμάζεμα της ακαταστασίας μου κ.α. Τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει πως η ακαταστασία με τα χαρτονμάνια μου με βοηθάει απίστευτα στο να βρίσκω πολύ πιο γρήγορα ένα χαρτί π.χ.. Αν τα έχω τακτοποιημένα ποτέ δε βρίσκω αυτό που θέλω. Μέχρι στιγμής τα φέρνω εις πέρας αλλά πάντα με μεγάλο άγχος. Όταν αγχώνομαι η απόδοση μου ανεβαίνει κατακόρυφα και τελειώνω τις δουλειές μου στο φτερό. Αν πάντα τα καταφέρνεις και το αγχός σου αυξάνει την αποδοτικότητα τότε ποιό είναι το πρόβλημα? Αν άλλοι θέλουν να έχουν τελειώσει πολύ πιο πριν ενώ εσύ το αφήνεις για τελευταία στιγμή(αλλά γίνεται) τι πειράζει? Μπορεί να σου αρέσει να ανεβαίνει η αδρεναλίνη λόγω πίεσης και υποσυνείδητα να τα αφήνεις τελευταία στιγμή επίτηδες!
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δικαιολογειται την τεμπελια σας με μια ψυχολογικη διαταραχη!! Τωρα εχετε και επειχειρημα για να μην μαζευετε το δωματιο σας! πες τα χρυσοστομε.
zazik Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Βαριέμαι να το αναλύσω τώρα , θα σου γραψω σχετικά αύριο.......
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Είσαι αναβλητική για τα πάντα? Ή μόνο για πράγματα που δεν σου αρέσουν. Εγώ συνήθως αναβάλλω μόνο πράγματα που βαριέμαι δεν θέλω να κάνω. Αυτό θεωρώ είναι φυσιολογικό και είνια θέμα χαρακτήρα. Εάν είσαι αναβλητική στα πάντα τότε δεν είναι λογικό(νομίζω). Είμαι μόνο για πράματα που δεν μου αρέσουν. Αν κάτι μου αρέσει μπορώ να καώ για ώρες, να ξημερώσει και να μην το καταλάβω. Δικαιολογειται την τεμπελια σας με μια ψυχολογικη διαταραχη!! Τωρα εχετε και επειχειρημα για να μην μαζευετε το δωματιο σας! Παίζει να έχεις δίκιο, το σκέφτομαι συχνά κι εγώ, είναι καθαρή τεμπελιά. Γιατί όμως να μην είναι κάποιος τεμπέλης? Η έννοια της τεμπελιάς έχει φάει πολύ λάσπη. Τι εστί τεμπελιά? Δεν είναι το να βαριέμαι να κάνω πράματα που δεν μου αρέσουν? Τι πιο λογικό? Παράλογος είναι αυτός που καταπιέζεται και χάνει την ζωή του. (φυσικά δεν λέμε να είσαι παράσιτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.