Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποίηση Θυρών

savi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα.Έχω ανάγκη από μια αξιόπιστη λύση.Στην πολυκατοικία που διαμένω ο ιδιοκτήτης μας παρέχει σύνδεση στο Internet 2χConnex 24.Το κακό είναι ότι δεν μπορείς καν να ανοίξεις μια ιστοσελίδα.Φαντάζομε ότι είναι εξαιτίας τον torrent(η πολυκατοικία απαρτιζετε απο φοιτητές αρα κ απο downloading .Η συνδεση που γινεται στο κτιριο γινεται μέσω ενος hub.Ποιος ξέρει να μου πει με λίγα λόγια πως μπορώ να κλείσω τα ports τον τορρεντ ή να τους μειώσω την ταχύτητα μέσω του interface του ροοτερ?

Συγνώμη αν το έχω ποστάρει σε λάθος Section αλλά είναι το μόνο που κατάφερα να ανοίξω με την σύνδεση που έχω.

Δημοσ.

στα απλα ρουτερ μονο qos μπορεις να κανεις.ελαχιστα ρουτερ δινουν bandwidth manager.β.λυση .βαζεις ενα pc να κανει το routing και ολα αυτα αλλαπαλι δυσκολο.

γ.βαζεις δικη σου συνδεση και τελειωνεις αφου καποια ζωα δεν καταλαβαινουν οτι το ιντερνετ ειναι για ολους.ετσι και αλλιως στο port forward δεν νομιζω να εχουν πειραξει κατι οποτε τα ports δεν θα πεις οτι ειναι ανοιχτα.ο καθενας απο εκει και περα παιζει οτι θυρα να νε.να μπορουσες τωρα να κοψεις ολες τις θυρες στο ρουτερ και να αφησεις την 80 μονο για ιντερνετ παλι θα κανει θεματα λογικα με msn κτλ.απο το firewall θα γινοταν αυτο.

επισης αν εχετε 2 αρα συνδεση εκει αστα να πανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...