Προς το περιεχόμενο

win ΧΡ σε δυο διαφορετικά PC

bliss x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις άδεια μόνο για ένα, δεν γίνεται...

Τεχνικα δεν θα εχεις προβλημα. Ουτε θα τα βλεπει σαν "σπασμενα", ακομα και αν θελουν ενεργοποιηση.

Θα κανεις την ενεργοποιηση κανονικα και θα δουλευουν.

Να ξερεις μονο οτι δεν μπορεις να κανεις ενεργοποιηση επ απειρον, οποτε βαζοντας το σε περισσοτερα μηχανηματα τελειωνουν πιο γρηγορα οι ενεργοποιησεις.

Καποια στιγμη οταν πας να ενεργοποιησεις μετα απο φορματ θα σε αναγκασει να παρεις τηλεφωνο στη microsoft και θα χρειαστει να πεις ψεματα οτι δεν τα εχεις σε δευτερο μηχανημα.

Παλι φυσικα θα στα ενεργοποιησουν χειροκινητα και "πρακτικα" δεν θα εχεις προβλημα.

Φυσικα ειναι παρανομο, δεν το συζηταμε αυτο.

Δημοσ.

Τεχνικα δεν θα εχεις προβλημα. Ουτε θα τα βλεπει σαν "σπασμενα", ακομα και αν θελουν ενεργοποιηση.

Θα κανεις την ενεργοποιηση κανονικα και θα δουλευουν.

Να ξερεις μονο οτι δεν μπορεις να κανεις ενεργοποιηση επ απειρον, οποτε βαζοντας το σε περισσοτερα μηχανηματα τελειωνουν πιο γρηγορα οι ενεργοποιησεις.

Καποια στιγμη οταν πας να ενεργοποιησεις μετα απο φορματ θα σε αναγκασει να παρεις τηλεφωνο στη microsoft και θα χρειαστει να πεις ψεματα οτι δεν τα εχεις σε δευτερο μηχανημα.

Παλι φυσικα θα στα ενεργοποιησουν χειροκινητα και "πρακτικα" δεν θα εχεις προβλημα.

Φυσικα ειναι παρανομο, δεν το συζηταμε αυτο.

Δηλαδή αν εγώ έχω 10 pc και βάλω και στα 10 το ίδιο cd key, δεν θα έχω πρόβλημα..??

Δεν νομίζω.....!

Επίσης δεν νομίζω πως ισχύει και αυτό που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...