micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να σο υδειχνει στ ηοθονιτσα του εστω το πρωτο γραμμα (αλλα να ειναι σωστο 100% ) και μετα να προχωρα στο δευτερο πχ.... Φίλε μου μην πιστεύεις αυτά που βλέπεις στις ταινίες. Δεν σπάζουν έτσι οι κωδικοί στην πραγματικότητα. Στις ταινίες το δείχνουν μόνο και μόνο για να προσθέσουν αγωνία. Για να σπάσει έναν κωδικό κάποιο πρόγραμμα πρέπει να δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Δεν σπάνε οι κωδικοί με ένα γράμμα την φορά. Ή θα τον βρει ολόκληρο ή καθόλου. καλα αυτοι που εβγαλαν το προγραμμα winrar δε υπαρχει προγραμμα που να βρισκει εστω γρηγορα το πρωτο γραμμα?να εχεις ενα στοιχειο κατι. για φανταστειτε να μου εβγαζε στα σιγουρα πως αρχιζει η λεξη.... μετα ηταν πιο ευκολο κατα πολυ. Όπως είπα παραπάνω, μην πιστεύεις τις ταινίες. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν πιο εύκολο και σε κάποιον που θέλει να σπάσει τον κωδικό σου να βγάλει άκρη γρήγορα. δοκιμασα μεσω προγραμματος οπως το " rar password recovery magic" μου εβγαλε ως 3 να ψαξει ενω απ οτο μενου το ορισα που ηταν ως 6 στα 8 και μου εβγαλε ενα ασχετο τριψηφιο γραμμα συνδυασμο.... Αυτό που λες για τα 3 ψηφία συμβαίνει γιατί το πρόγραμμα ήταν σε trial έκδοση. Νομίζω στο λέει κάπου, ότι αν θέλεις να ξεπεράσεις τον περιορισμό των 3 ψηφίων πρέπει να το "αγοράσεις" Αν θέλεις να έχεις ένα hint για τον κωδικό που έχεις χρησιμοποιήσει, μπορείς να προσθέσεις ένα comment στο συμπιεσμένο αρχείο. Το κάνεις πατώντας στο tab του comment και μπορείς να προσθέσεις κάποια σχόλια ώστα να σε βοηθήσουν να θυμάσαι τον κωδικό. Μπορείς να το κάνεις και στα ήδη συμπιεσμένα αρχεία σου, απλά ανοίγοντας τα με το winrar και πατώντας στο κουμπάκι Comment.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.