mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τι ενοεις ...απο αποψη watt ?? σορυ αλλα ειμαι και ψιλοασχετος απο τα τεχνικα ... απλα ειπα οτι δεν συμπαθω την ati και τις διπλες καρτες ...σιγουρα φαινετε να τα ξερεις καλυτερα απο μενα ...αν εχεις να προτεινεις κατι εκτος ati ειμαι ολος αυτια ..η παραγγελια μπορει και να ακυρωθει εξαλου
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 απλα η μονη μου αμφιβολια ειναι μηπως η καρτα ειναι πολυ καλυ για μενα και μηπως επρεπε α παω για 570 Με αυτό που λές εδώ τι ακριβώς εννοείς?
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εννοω οτι πχ δεν εχω 2-3 οθονες ωστε να χρειαζομαι απειρη ισχυ απο γραφικα .. απλα θελω να παιζω ολα τα τωρινα και μελλοντικα Games σε full settings και να εχω μια ωραια οπτικη εμπειρια γενικοτερα ..σιγουρα οι εταιριες εχουν ξεφυγει στους ανταγωνισμους και φτιαχνουν μικρα θηρια που ισως δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε ...τον επεξεργαστη παντως τον λιωνω λογω δουλειας ...και οχι μονο by the way επειδη η οθονη μου (24ρα samsung) τα εχει φτυσει λεω να παω για καμια μεγαλυτερη (εδω και μια εβδομαδα παιζω στην 40ρα Βravia μου) και εχω κ**λωσει και τα 24 τωρα μου φαινονται λιγα ...να παω για καμια 27ρα ?? η μηπως με την νεα καρτα να φτιαξω και την 24ρα και να εχω 2 οθονες ??? η λεω μακακιες ??
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Α εντάξει γιατί εγώ κατάλαβα ότι φοβήθηκες για τυχόν bottleneck... Και πάλι όμως αναλογικά με τα χρήματα που έδωσες όχι μόνο θα ήσουν καλυμένος για καιρό αλλα θα ήσουν ΚΟΡΥΦΗ για καιρό αλλα όλα αυτά στην AMD οικογένεια.. Οπως βλέπεις και εγώ Nvidia έχω αλλα όσο αφορά στην σύγκριση τιμής-απόδοσης η Nvidia δέν λέει να κάνει ανοδικά βήματα και απο την στιγμή που λές ότι θές μόνο Nvidia μείνε στην επιλογή σου
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 το μονο που ευχομαι ειναι να μην βγει κανενα dx12 τους επομενους μηνες ...thanx για το χρονο σου ...για το θεμα τις οθονης στο edit που εκανα εχεις καμια προταση ?? (σημ..λεφτα υπαρχουν αλλα και ενα value for money δεν με χαλαει )απλα ειμαι 12 -14 ωρες τη μερα στο Pc οποτε θελω να ειμαι ανετος ...αλλωστε απο αυτο ζω ...
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για DirectX12 το βλέπω μαζί με τα windows8 οπότε έχουμε ακόμα.. Για το θέμα της οθόνης δέν πολύ κατάλαβα να σου πώ την αλήθεια για εξήγησε μου, έχεις μία 24αρα χαλασμένη και μία 42αρα?
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Και επισης πιο μοντελο samsung ηταν που σου χαλασε? Καλα κατσε να αξιοποηθει πληρως το directx11 στα παιχνιδια και ασε το 12. Ασε που την 580,δεν την λες ασχημη καρτα.αλλα οντως με 2 6950 θα εισαι καλυτερα.
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εχω μια 24 που χαλασε και θα την παω για σερβις ...αλλα μπορει να την πουλησω και να παρω αλλη ...πριν χαλασει την θεωρουσα μεγαλη σε μεγεθος ...τωρα αναγκαστηκα να χρησιμοποιω την 40 Bravia ως οθονη του Pc ...και μπορω να πω οτι αν και υπερβολικη μου αρεσε το τεραστιο Panel ..οποτε σκεφτομαι μηπως αλλαξω σε κατι μεγαλυτερο η αν θα με βολεψει αν εχω 2 οθονες ...δεν ξερω δεν εχω εμπειρεια ..αλλα ειμαι multitasker ... και μια που δινω τοσο χρημα για καρτα θελω να την ξεζουμισω οσο μπορω ..
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 χαχα συμφωνω ..σαν αισθηση δεν υπαρχει ...αλλα πρεπει να εχω και μια Tv στο σαλονι oποτε λεω να παρω κατι νεο ..επισης δεν ξερω αν μια τηλεοραση μπορει να λειτουργει καλα στα Games (response times κλπ) ..θα μου πεις στο Ps3 πως δουλευει τοσο καλα ...αλλα αλλο το Pc η Τ240 μου χαλασε ....
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Κοίτα αυτή αν και είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Aπο άποψη ποιότητας πιστεύω ότι η Dell είναι πολύ πιο μπροστά απο την Samsung σου.. 2 24άρες θα σε βολέψουν? εμένα δέν μου αρέσει και τόσο η όλη εικόνα, καλύτερα μία μεγάλη παρά 2 αλλα είναι καθαρά προσωπική άποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.