mandipl Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δεν λεω οτι δεν ειναι αρκετο ...κανει μια χαρα την δουλεια του ..απλα εχω συνηθισει να δουλευω με οσο το δυνατο καλυτερα μηχανηματα ..συνηθως εκτος απο games κανω μετατροπες ταινιων και κανω extreme multitusking (δλδ 2-3 βαρια προγραμματα ταυτοχρονα ) καμια 30 tabs στο firefox μονιμως ανοιχτα τορεντς , ταινιες hd , ολα μαζι .... μπορω να περιμενω αλλα παντα οι εταιριες θα βγαζουν νεα πραγματα ...τεσπα ...δεν καιγομαι κιολας ...
PixyMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Η επιλογη του επεξεργαστη σου δεν ειναι σωστη αφου θελεις δυναμη καλυτερα να πας στον i7 2600k που ειναι ξεκλειδωμενος και μπορεις να κανιβαλιστεις ανετα μαζι του.Υπαρχει και το αλλο...αφου το συστημα σου ειναι αξιοπρεπεστατο και αφου θελεις να τα σκασεις γιατι να μην περιμενεις λιγο καιρο να βγουν οι καινουριες σειρες επεξεργαστων και της intel και της amd και αλλαζεις τοτε συστημα...Γνωμη μου παντα...Και εμενα με επιασε να το αλλαξω αλλα περιμενω να δω τι θα βγει για να το αλλαξω μια και καλη...! Σωστός!!
VasPolys Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δεν λεω οτι δεν ειναι αρκετο ...κανει μια χαρα την δουλεια του ..απλα εχω συνηθισει να δουλευω με οσο το δυνατο καλυτερα μηχανηματα ..συνηθως εκτος απο games κανω μετατροπες ταινιων και κανω extreme multitusking (δλδ 2-3 βαρια προγραμματα ταυτοχρονα ) καμια 30 tabs στο firefox μονιμως ανοιχτα τορεντς , ταινιες hd , ολα μαζι .... μπορω να περιμενω αλλα παντα οι εταιριες θα βγαζουν νεα πραγματα ...τεσπα ...δεν καιγομαι κιολας ... Αυτα τα κανω και εγω με τον q9450 που εχω και δεν καταλαβαινει τιποτα...Ποσο μαλλον εσυ με πολυ πιο συγχρονο μηχανημα σοβαρα τωρα δεν βρισκω λογο να αλλαξεις μηχανημα γενικοτερα για τα επομενα 2-3 χρονια....Αν θελεις να δεις διαφορα βαλε εναν δισκο ssd σαν αυτον Vertex 2 ειναι κριμα που ταλαιπωρεις το μηχανημα σου με μηχανικο δισκο!βαλε μια καρτα γραφικων HD 6950 αλλο ενα σετ μνημες να ανεβεις στα 12gb αφου το θελεις και για επεξεργασια εικονας/ηχου.Και αν σου περισεψουν λεφτα παρε και μια οθονη της προκοπης Dell U2311H . Και θα εισαι κομπλε για πολλα χρονια ακομα! Γνωμη μου πιστευω και πολλων εδω μεσα πιο HiEnd δεν γινεται!!!!
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οτι λενε τα παιδια απο πανω.εχεις ενα πολυ καλο συστημα. Με την αγορα μιας ψυκτρας(για να τον ανεβασεις σχετικα αυκολα και χωρις προβλημα για να δεις και λιγες παραπανω επιδοσεις) και με εναν ssd για να βαλεις μεσα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις και το λειτουργικο το συστημα θα πεταει.βαλε και αλλα 6 μνημη και εισαι οκ.πολυ οκ θα ελεγα.
mandipl Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ηδη εχω ssd πανω ...ισως αρκεστω σε μια μινι αναβαθμιση για την ωρα ..κυριως ραμ και gpu ....
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τελικα ειπα να σας ακουσω και εκανα μια μινι αναβαθμιση αλλα ακριβουτσικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-580-Twin-FrozR-II-OC-PCI-Express-GDDR5-1536MB.htm και ακομα 6 γβ μνημης και πιστευω θα πεταξει το μικρο μου pcακι
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλα δέν σε συγχαίρω για την επιλογή σου με την κάρτα αλλα όπως και να έχει καλορίζικη
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 γιαι το λες ...καλυτερα να επερνα την 570 λες ...η για την Msi ??
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ειμαι fan της nvidia απο μικρος ....ισως ακουγετε χαζο αλλα δεν διανοουμε να παω σε ati ...αλλα εσυ ποια θα προτεινες πχ ??
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 2x 6950 2gb με προοπτική ξεκλειδώματος σε 6970 και όχι απλά περνούσες την 580 σε επιδόσεις άλλα είσαι ταβάνι.. Και οικονομικά (σχετικά με επιδόσεις)
mandipl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μπα παραπανω επιδοσεις δεν θα χρειαστω για τα επομενα χρονια ...απλα η μονη μου αμφιβολια ειναι μηπως η καρτα ειναι πολυ καλυ για μενα και μηπως επρεπε α παω για 570 ..ειμαι βεβαια gamer αλλα οχι τπτ τρελο ...sli και cf τα φοβαμαι ...προτιμω μια καρτα αλιως θα εβαζα και μια ακομα 285 /
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ μιλάω αναλογικά με το χρηματικό ποσό που ξόδεψες.. ΕDIT: Συγνώμη ρε φίλε επειδή μόλις είδα το pc σου, έχεις τον 920 και φοβάσαι μήπως σου έπεφταν πολύ οι κάρτες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.