SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ενημερώτικά αυτό που είπα δεν στόχευε στον αστειισμό αλλά σε μια πρόβλεψη πλασαρισμένη με αυτό τον τρόπο. Παρόλα αυτά ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Όχι δεν έρχεται σε 2η μοίρα το ποιος τους σκότωσε, έρχεται σε πρώτη, γιατί μπορεί να το ξανακάνει. Ακούς εκεί σε 2η μοίρα τέτοιο έγκλημα. ναι σε 2η μοιρα. πρωτα σκεφτεσαι το θυμα και υστερα το θυτη. ακομα δεν ξερουμε ποιος και τι αποφασισε να φυγουν αυτες οι ψυχες. και μην αλλοιωνεις το τι λεει ο καθενας δε πετυχενεις κατι. κανε bold οτι θες αλλα δε δε πετυχενεις κατι. με το να ζητας συγνωμη και να προσπαθεις να μαυρισεις τα λεγομενα των αλλων δεν αλλαζει το τι λες εσυ. εγω σκεφτομαι θετικα και παρακαλω να εχει πεθανει οποιος ηταν υπευθυνος για τις τοσες απωλειες. δε κινδυνολογω με θεωριες συνωμοσιας οτι ο Μπιν Λαντεν ή οι επιδοξοι συνεχιστες του εργου του ζουν και θα ξαναχτυπησουν σε κτιρια και εγκαταστασεις....και μετα να ζηταω συγνωμη
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι σε 2η μοιρα. πρωτα σκεφτεσαι το θυμα και υστερα το θυτη. ακομα δεν ξερουμε ποιος και τι αποφασισε να φυγουν αυτες οι ψυχες. και μην αλλοιωνεις το τι λεει ο καθενας δε πετυχενεις κατι. κανε bold οτι θες αλλα δε δε πετυχενεις κατι. με το να ζητας συγνωμη και να προσπαθεις να μαυρισεις τα λεγομενα των αλλων δεν αλλαζει το τι λες εσυ. εγω σκεφτομαι θετικα και παρακαλω να εχει πεθανει οποιος ηταν υπευθυνος για τις τοσες απωλειες. δε κινδυνολογω με θεωριες συνωμοσιας οτι ο Μπιν Λαντεν ή οι επιδοξοι συνεχιστες του εργου του ζουν και θα ξαναχτυπησουν σε κτιρια και εγκαταστασεις....και μετα να ζηταω συγνωμη α καλα
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 α καλα μου αρεσει η επιχειρηματολογια σου...αλλα μη λες τοσα πολλα γιατι με δυσκολευεις να σε αντικρουσω οπως καταλαβες το γεγονος οτι σου απαντησα δειχνει οτι σεβομαι οτι εχεις αποψη και θες και προσπαθεις να την στηριξεις. σε πολλους αμφισβητιες διαφωτιστες και σοφους παντογνωστες εδω μεσα που πασχιζουν να μας πεισουν οτι οι διδυμοι πυργοι ειναι σκηνοθετημενο και τα 3000 θυματα απλοι κομπαρσοι που επεστρεψαν σπιτια τους....απαξιω να απαντησω. οχι γιατι ειμαι πιο σημαντικος απο οποιονδηποτε αλλα γιατι ετσι αμφισβητοντας και τον αερα που αναπνεουμε δε γινεται συζητηση παρα μονο τρολλαρισμα
orotoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οχι κομπάρσοι που γύρισαν σπίτια τους δεν ήταν. όπως και χιλιάδων άλλων αθώων που πεθαίνουν. Απ την ώρα που φτιάξαν τη λέξη τρολ, έχω βαρεθεί να τη βλέπω για καθένα που έχει αντίθετη άποψη απο τη "κοινά αποδεκτή". Γιατί να είναι τρολινγκ το οτι ο λαντεν ήταν φτιαχτός και το όλο σκηνικό στημένο για τα συμφέροντα τους και να μην είναι αυτό που λες εσύ? Δεν υπάρχει συμπόνοια σε αυτούς τους (μη) ανθρώπους ωστε να τους νοιάξει αν θα πεθάνουν 3000 ή 23000 άνθρωποι στο δρόμο τους. Αρκεί να πετύχουν αυτό που σχεδιάσανε. Φόβος και πανικός στον κόσμο και λεφτά στις τσέπες τους.
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μου αρεσει η επιχειρηματολογια σου...αλλα μη λες τοσα πολλα γιατι με δυσκολευεις να σε αντικρουσω οπως καταλαβες το γεγονος οτι σου απαντησα δειχνει οτι σεβομαι οτι εχεις αποψη και θες και προσπαθεις να την στηριξεις. σε πολλους αμφισβητιες διαφωτιστες και σοφους παντογνωστες εδω μεσα που πασχιζουν να μας πεισουν οτι οι διδυμοι πυργοι ειναι σκηνοθετημενο και τα 3000 θυματα απλοι κομπαρσοι που επεστρεψαν σπιτια τους....απαξιω να απαντησω. οχι γιατι ειμαι πιο σημαντικος απο οποιονδηποτε αλλα γιατι ετσι αμφισβητοντας και τον αερα που αναπνεουμε δε γινεται συζητηση παρα μονο τρολλαρισμα πραγματικά είσαι όμως σπιρτούλης ε. μου τον θύμησες πριν δω το avatar σου και μετά όταν το είδα πέθανα στο γέλιο. Εσύ για να καταλάβω, δεν πιστεύεις πως το γεγονός με τους δίδυμους πύργους ήταν σκηνοθετημένο? (για τους κομπάρσους δεν χρειάζονται σχολια, ένα α καλα αρκεί)
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εσύ για να καταλάβω, δεν πιστεύεις πως το γεγονός με τους δίδυμους πύργους ήταν σκηνοθετημένο? Απέδειξε ότι ήταν στημένο και εμείς να το δεχτούμε... δεν μας ενδιαφέρει τι ήταν, γιατί εκεί πέθαναν 3000 άνθρωποι... ούτε 5, ούτε 10.. δεν είναι πασατέμπος..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μην ξεχνάτε πως η φωτό αυτή βγήκε από κάποιο δίκτυο στο Πακιστάν και απλά έτρεξαν όλοι να την προβάλουν! Δεν την έβγαλε ο Αμερικάνικός στρατός ή οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή.
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Απέδειξε ότι ήταν στημένο και εμείς να το δεχτούμε... δεν μας ενδιαφέρει τι ήταν, γιατί εκεί πέθαναν 3000 άνθρωποι... ούτε 5, ούτε 10.. δεν είναι πασατέμπος.. Δεν σας ενδιαφέρει τί ήταν?? Ε τότε θα ξαναπεθάνουν κι άλλοι πολλοί και εσείς ακόμα θα το παίζεται ευαίσθητοι και δεν θα σας ενδιαφέρει γιατί πέθαναν αλλά ότι πέθαναν. Καλοί οι ανθρωπισμοί και οι ευαισθησίες αλλά πρέπει να σας ενδιαφέρει και ποιος τους σκότωσε και γιατί, αλλιώς δεν τιμάτε την μνήμη τους. ότι ήταν πασατέμπος ή στραγάλια δεν το είπε κανείς, ούτε έχει σχέση με το ποιος το έκανε. Το να αποδείξω κάτι τέτοιο με απόλυτο τρόπο φυσικά δεν είναι εφικτό, όπως αντίστοιχα δεν μπορείς εσύ να αποδείξεις πως το έκανε η αλ κάιντα. Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις τα στοιχεία, ενημερώνεσαι, κρίνεις και καταλήγεις σε κάποια άποψη που φυσικά δεν βάζεις και το χέρι σου την φωτιά όπως και για οτιδήποτε. Εγώ ψάχνοντας για το θέμα και ακούγοντας και τις δύο απόψεις στο παρελθόν κατέληξα πως πιθανότερη εκδοχή είναι να είναι στημένο (για την ακρίβεια κατέληξα ότι η άλλη εκδοχή είναι αστεία). Αν εσύ κατέληξες στο αντίθετο το δέχομαι. Τέλος μην μου ζητήσεις να αναλύσουμε στο παρόν θέμα ποιος έριξε τους πύργους είναι offtopic.
apd453 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μπορεί και να είναι ο μόνος που πιστεύει το αντίθετο. Ρε σπιρτούλι κάνει μπαμ ότι οι 3000 ήταν κομπάρσοι. ΕΛΕΟΣ
papahlamidas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως φαντάζομαι τον Οσάμα να είναι στην τρύπα του και να έχει πέσει στα πατώματα από τα γέλια.
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μπορεί και να είναι ο μόνος που πιστεύει το αντίθετο. Ρε σπιρτούλι κάνει μπαμ ότι οι 3000 ήταν κομπάρσοι. ΕΛΕΟΣ ε ναι ρε σπιρτούλη, γιατί αν δεν το έκανε η αλ κάιντα αλλά καποιος άλλος ειναι απαραίτητο οι 3000 να ήταν κομπάρσοι και όχι θύματα και σε αυτή την περίπτωση. ρε τι λετε και θέλετε και απαντήσεις?
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως φαντάζομαι τον Οσάμα να είναι στην τρύπα του και να έχει πέσει στα πατώματα από τα γέλια. Ετσι λεγαμε και για το Σανταμ, μεχρι που μας τον εφεραν στο πιατο
status Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ετσι λεγαμε και για το Σανταμ, μεχρι που μας τον εφεραν στο πιατο Ναι αλλά Bin Landen now sleeps with the fishes (εντελώς βολικά όμως..)
orotoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Απέδειξε ότι ήταν στημένο και εμείς να το δεχτούμε... δεν μας ενδιαφέρει τι ήταν, γιατί εκεί πέθαναν 3000 άνθρωποι... ούτε 5, ούτε 10.. δεν είναι πασατέμπος.. είναι δύσκολο να πείθεις κόσμο που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου για κάποια θέματα (μη το πάρεις προσωπικά, μιλάω γενικότερα). Οχι δε θα βρείς εύκολα αποδείξεις γιατί είναι πολύ καλά στημένο και απο άτομα τα οποία έχουν επιροή σε πολλά μέσα μαζικής χειραγώγησης. Ωραία.. ας πιστέψουμε αφου μας βολεύει οτι οι πόλεμοι γίνονται για την ειρήνη!! Το οτι πέθαναν 3000άνθρωποι είναι το ίδιο λυπηρό με το οτι σου κοβουν το μισθό σήμερα. Δεν υποστήριξε κανείς οτι καλά έγινε και σκοτώθηκαν. Και φυσικά μας ενδιαφέρει τι ήταν και πως προκλήθηκε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.