Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο Bin Laden!

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εχω ένα φίλο αμερικανό πεζοναύτη,να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που βγάλαν σε πέρας την επιχείρηση,ο κόσμος θα είναι ασφαλέστερος πια.Μπράβο και πάλι.

Ελπίζω να ναι ειρωνικό το παραπάνω ε;

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή εχω ένα φίλο αμερικανό πεζοναύτη,να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που βγάλαν σε πέρας την επιχείρηση,ο κόσμος θα είναι ασφαλέστερος πια.Μπράβο και πάλι.

Το λες επειδή σκοτώθηκε ο Osama ή επειδή οι Αμερικανοί μπορεί να ηρεμήσουν επιτέλους και θα σταματήσουν να σκοτώνουν τον αθώο κοσμάκη?

Δημοσ.

Σαρκαζμ μοουντ ον ορ οφ?? :whistle:

Δημοσ.

Μια που παίζει γνωστός ρώτα τον please:

Οι πεζοναύτες στις επιχειρήσεις πληρώνονται με το κεφάλι, όλα στο κουτί όπως οι σερβιτόροι ή απλά παίρνουν το εκτός έδρας?

Δημοσ.

Εγώ λέω πως είναι σε μια έπαυλη με θέα στον ειρηνικό, ξυρισμένος και γουστάρει.

Ελπίζω να δούμε λίγο show με αφορμή το γεγονός, τπτ βόμβες σε μετρό, κανα κτίριο να πέφτει κτλ.

Δημοσ.

δεν το πα ειρωνικά.αλλα εντάξει μια γνωμη ειπα ,μη βαρατε

Νομιζω οι ΗΠΑ βρηκαν επιτελους το νεο οραματιστη-πασιφιστη που θα εμπνευσει τις επομενες γενιες των αμερικανων πεζοναυτων.Ladies and gentlemen, welcome jason_rethymno. :-(

Μια που παίζει γνωστός ρώτα τον please:

Οι πεζοναύτες στις επιχειρήσεις πληρώνονται με το κεφάλι, όλα στο κουτί όπως οι σερβιτόροι ή απλά παίρνουν το εκτός έδρας?

Εκτος εδρας και επιδομα αγαμιας. Το επιδομα μερικες φορες αφαιρειται αναδρομικα οταν αποδεικνυεται με βιντεο οτι πηδηξαν κρατουμενους.

Δημοσ.

Αντε ακομα??

Περιμενω τον πρωτο με θεωρια συνομωσιας του τυπου "μην ειστε φυτα,δεν τον σκοτωσαν,ειναι μυστικος πρακτορας της λεσχης μπιλντερμπερκ και μασονος"

Δημοσ.

Εγώ λέω πως είναι σε μια έπαυλη με θέα στον ειρηνικό, ξυρισμένος και γουστάρει.

κατι τετοιο σκεφτικα και εγω!!ειναι απο τους τυπαδες που και μπροστα σου να τον δεις να τινάζει τα πεταλα παλι κρατας μια πισινη :lol: .

ελπιζω να μην ισχυσει ομως το κοβω ενα κεφαλι βγαινουν 10..

Δημοσ.

Αντε ακομα??

Περιμενω τον πρωτο με θεωρια συνομωσιας του τυπου "μην ειστε φυτα,δεν τον σκοτωσαν,ειναι μυστικος πρακτορας της λεσχης μπιλντερμπερκ και μασονος"

ε δεν είδες την απάντησή μου 2 ποστ πάνω?

επίσης είναι και ξάδελφος του batman.

Δημοσ.

ενταξει νομιζω οτι το χεσ@@@ε το θεμα....και εγω μαζι. αλλα ακρη δε θα βγαλουμε και γνωμες θα ακουστουν πολλες. και οταν περασουν αρκετες μερες και καταλαγιασουν τα πραγματα παλι δε θα ξερουμε τιποτα. γιατι εχω την εντυπωση οτι οσες λεπτομερειες ηταν να μαθουμε τις μαθαμε. το αν πραγματικα ειναι νεκρος ή οχι ο Μπιν Λαντεν θα το πιστευαμε ετσι και αλλιως μονο αν μας εφερναν το πτωμα μπροστα μας με test dna...ετσι γινεται συνηθως και μαλλον ετσι θα γινει και τωρα. οπου υπαρχουν περιθωρια για αμφιβολιες υπαρχουν και περιθωρια για θεωριες συνωμοσιας.

Δημοσ.

Μα καλά υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τους πύργους τους έριξαν οι ξυπόλιτοι με τα μούσια και ότι είναι ο μέγας εχθρός της αμερικής?

Όταν μας λέμε τέτοιες μπιπ εγώ γιατί μετά να πιστεψω οτιδήποτε άλλο?

Λέω λοιπόν πως κάνει διακοπές ο τύπος ξυρισμένος και με χαρέμι σε νησί του ειρηνικού.

Δημοσ.

ε δεν είδες την απάντησή μου 2 ποστ πάνω?

επίσης είναι και ξάδελφος του batman.

Aληθεια?Νομιζω βρηκα τον χαμενο αδελφο μου.

Δημοσ.

Ελπίζω να δούμε λίγο show με αφορμή το γεγονός, τπτ βόμβες σε μετρό, κανα κτίριο να πέφτει κτλ.

ουτε αστειο, ουτε κουλ ειναι να αναφερεσαι σε διαμελισμενα πτωματα, ορφανα, πονο και ανθρωπινη δυστυχια μ αυτο τον τροπο. Δεν μιλαμε για πχ τα οικονομικα ενος κρατους να σηκωνει πλακα. Να μην γουσταρεις ουτε τους μεν ουτε τους δε ελευθερα, κανεις δεν λεει οχι αλλα ΟΧΙ ΕΤΣΙ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...