Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο Bin Laden!

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν είναι η οικονομική κατάσταση μέρος της καθημερινότητας τι είναι? Αν θα πηδήξουμε το γκομενάκι το βράδυ?

Φυσικά και είναι προφανές οτι έχει επηρεάσει η κατευθυνόμενη τρομοκρατία/λαγνία. Και όχι μόνο οικονομικά με τα κονδύλια που σπαταλάν για τα μέτρα ασφαλείας. Λειτουργεί και σε άλλα βαθύτερα επίπεδα. Μπορεί ναι εσένα να μη σε αγγίζει ψυχολογικά όπως λες, αλλά αγγίζει τη κυρα Μαρίκα απέναντι. Και αυτή καλώς ή κακώς παίρνει μέρος στις αποφάσεις (όσο μέρος παίρνουμε όλοι τελοσπάντων).. Το οτι τα λεφτά θα τρωγόντουσαν έτσι κι αλλιώς δε μου λέει τίποτα.

Η 11/9 επηρέασε παγκοσμίως. Ακόμη και αν δεν επηρέασε κάποιον (ή δε το αντιλαμβάνεται οτι τον επηρέασε) σε προσωπικό επίπεδο, σαν μέρος του συνόλου θες δε θες σε επηρεάζει. Μόνο και μόνο ο φόβος που δημιουργήθηκε στο συλλογικό ασυνείδητο είναι αρκετός.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα για να μας κλεψουν τα λαμογια, πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες. Η 11/9 ηταν μια τετοια συνθηκη, ωστε να μας ενημερωσουν οτι θα πρεπει να προμηθευτουμε συστηματα ασφαλειας (με ολες τις επακολουθες μιζες και λαμογιες). οι "παραβιασεις" στο αιγαιο, ειναι αλλη μια τετοια συνθηκη, οπου μας εφεραν τα στραβα υποβρυχια κλπ κλπ.

Ολα ειναι συναρτηση μεταξυ τους.

Δημοσ.

^ +1

και ενώ όλα αυτά είναι πασιφανέστατα μας έχουν πείσει οτι είναι όλα καλά κι όλα ανθηρά.. και η καθημερινότητα μας είναι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Νομίζω το Patriot Act μετά την 11/9 τα λέει όλα. Μπορεί να μην επηρεάστηκε ουσιαστικά η ελληνική πραγματικότητα, άλλα στις ΗΠΑ άλλαξαν πολλά.

Δημοσ.

Το ειπανε αυτο, η φωτο που κυκλοφορησε ηταν πλαστη. Καμμια φωτο δεν εχει βγει στη δημοσιοτητα και μαλλον δε προκειται να βγει, ενισχυοντας ετσι τα σεναρια.

Δημοσ.

Το ειπανε αυτο, η φωτο που κυκλοφορησε ηταν πλαστη. Καμμια φωτο δεν εχει βγει στη δημοσιοτητα και μαλλον δε προκειται να βγει, ενισχυοντας ετσι τα σεναρια.

Osama4L.jpg

Μοιάζει λιγο με τον κακο του κολ οφ ντιουτι..

Δημοσ.

τώρα αυτό το περί δικαιοσύνης δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.. δεν θα έπρεπε να δικαστεί πρώτα και ύστερα αν αποφασιστεί να εκτελεστεί ; και αυτό με τη θάλασσα πετάξανε το πτώμα του λέει .. μου βρωμάει

Δημοσ.

τώρα αυτό το περί δικαιοσύνης δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.. δεν θα έπρεπε να δικαστεί πρώτα και ύστερα αν αποφασιστεί να εκτελεστεί ; και αυτό με τη θάλασσα πετάξανε το πτώμα του λέει .. μου βρωμάει

για ποιον λογο να γινει δικη απο την στιγμη που ο Λαντεν ομολογησε ο ιδιος απο μονος του το εγκλημα σε ολη την υφηλιο και μαλιστα υπερηφανευόταν για αυτο;

και εκτος αυτου θα ηταν πολυ ριψοκινδυνο να τον κρατησουν ως ζωντανο φυλακισμενο μεχρι να γινει η δικη διοτι εκτος απο τον κινδυνο τρομοκρατικων επιθεσεων ,κατι τετοιο θα μπορουσε να δημιουργησει αναταραχες στις αραβικες χωρες.

νομιζω οι αμερικανοι το χειριστηκανε εξαιρετικα το ολο θεμα ακομα και αν στην πραγματικοτητα ο Λαντεν βρισκεται ζωντανος σε καποιο απομονωμενο αμερικανικο στρατοπεδο.

Δημοσ.

Εδω ειπανε οτι ανατιναξανε και το σπιτι που τον σκοτωσανε.πεταξαν και το πτωμα στην θαλασσα.

Πολυ βολικα τα εχουν κανει ολα.

Δεν ψαχνω να βρω θεωριες συννομοσιας αλλα οταν σκοτωνεις τον Νο1 καταζητουμενο στον κοσμο,ε δεν κανεις τετοια.Αντιθετως προσπαθεις να πεισεις τον κοσμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...