thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ο Οσάμα Μπιν Λαντεν έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυρών στο Πακιστάν. Φόβοι ότι ο θάνατός του θα προκαλέσει Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Πανηγυρισμοί στον Λευκό Οίκο. Στη θάλασσα η σορός του Ο επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν και η σορός του είναι στην κατοχή των Αμερικανών, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. "Eίμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ένος τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών", δήλωσε ο Ομπάμα στο έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο. Κανένας Αμερικανός δεν έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της επιχείρησης, όπως επεσήμανε ο Ομπάμα, ενώ λήφθηκαν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν θύματα μεταξύ των πολιτών. "Αποδόθηκε δικαιοσύνη", υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος. Εκατοντάδες Αμερικανοί ανεμίζοντας σημαίες, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη στην πακιστανική πόλη Αμποταμπάντ, κοντά στο Ισλαμαμπάντ. http://www.youtube.com/watch?v=ZNYmK19-d0U&feature=player_embedded http://news247.gr/kosmos/news/thanatos-bin-laden/h_cia_skotwse_ton_hgeth_ths_al_kainta_mpin_lanten.849321.html
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ημουν πιο γρηγορος το εγραψα 11:07 στα status! :mrgreen: καλο νεο οπως και εχει. σκεφτομαι ρηχα αλλα ο ανθρωπος ηταν ενας απλος τρομοκρατης οχι ηγετης κατ εμε αραγε τη σωρο του θα τη διαθεσουν για δημοσιο λιθοβολισμο και φτυσιμο στους Αμερικανους????ικανους τους εχω.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αραγε τη σωρο του θα τη διαθεσουν για δημοσιο λιθοβολισμο και φτυσιμο στους Αμερικανους????ικανους τους εχω..... το αντίθετο! Θα φροντίσουν να γίνουν όλες οι σχετικές ενέργειες που απαιτούν τα μουσουλμανικά έθιμα κλπ για τους νεκρούς τους. Και πολύ καλά θα κάνουν για μένα μιας και αποτελεί δείγμα πολιτισμού (άσχετα με το ποιος είναι ο νεκρός).
fearwhatnow Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μαλιστα.Κατα τον Ομπαμ(ι)α "αποδοθηκε δικαιοσυνη".Ετσι αποδιδεται η δικαιοσυνη συμφωνα με τους κατα τοπους "ηγετες".Οταν ο ιδιος πεσει νεκρος απο σφαιρες στο μελλον φανταζομαι και παλι θα εχει "αποδοθει δικαιοσυνη"? το αντίθετο! Θα φροντίσουν να γίνουν όλες οι σχετικές ενέργειες που απαιτούν τα μουσουλμανικά έθιμα κλπ για τους νεκρούς τους. Και πολύ καλά θα κάνουν για μένα μιας και αποτελεί δείγμα πολιτισμού (άσχετα με το ποιος είναι ο νεκρός). Στην κηδεια δηλαδη θα φανει ο πολιτισμος των Αμερικανων.Να σκοτωσω και εγω καμια 50αρια που εχω στα υποψη και να τους κανω 50 ωραιες κηδειες με ολες τις τιμες?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ηδη πεταχτηκε στην θαλασσα το πτωμα του καθως καμια μουσουλμανικη χωρα δεν το δεχεται συμφωνα με τα μουσουλμανικα εθιμα
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ηδη πεταχτηκε στην θαλασσα το πτωμα του καθως καμια μουσουλμανικη χωρα δεν το δεχεται συμφωνα με τα μουσουλμανικα εθιμα ετσι δε θα ξερουμε ποτε αν τον σκοτωσαν πραγματικα...ή πεθανε απο το καπνισμα και βρηκαμε το πτωμα του ε??? σε ολα τα μεγαλα νεα τελικα θα υπαρχει ενα μυστηριο... εχουν διαρευσει φωτογραφιες του πτωματος στο LIVELEAK αλλα το αν ειναι αυθεντικες δεν το ξερω. το αντίθετο! Θα φροντίσουν να γίνουν όλες οι σχετικές ενέργειες που απαιτούν τα μουσουλμανικά έθιμα κλπ για τους νεκρούς τους. Και πολύ καλά θα κάνουν για μένα μιας και αποτελεί δείγμα πολιτισμού (άσχετα με το ποιος είναι ο νεκρός). φυσικα και αστειευομουν για το θεμα της βεβηλωσης του πτωματος του απλα ηθελα να δωσω ετσι μια εικονα του ποσο μενος μπορει να εχει ένας ολοκληρος λαος για ενα και μονο άνθρωπο. πιστευω ισως ειναι ο μονος ανθρωπος ο Μπιν Λαντεν που πλησιασε σε αυτον τον τομέα τον Χιτλερ
fearwhatnow Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ηδη πεταχτηκε στην θαλασσα το πτωμα του καθως καμια μουσουλμανικη χωρα δεν το δεχεται συμφωνα με τα μουσουλμανικα εθιμα Δηλαδη το καλοκαιρακι εκει που θα κολυμπαμε αμεριμνοι μπορει να πιαστουμε στα μουσια του Λαντεν?Τουλαχιστον τον αφοπλισαν μην σκασει στα χερια μας την ωρα που θα κανουμε υπτιο?
apd453 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Στο σπίτι που έγινε το σκηνικό δεν είχε λένε net και κινητά. Πως τη πάλευε? Κρίμα πάντως. Τον πήγαινα τον κερατούκλη.
apd453 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Με όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας όλα πιθανά είναι. Υπερπαραγωγή πάντως. Παράπονο δεν έχω.
damian1977 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τωρα τον βγαλανε παο το ψυγειο δηλ..... Οκ,με μια λογικη σειρα των πραγματων....θα πρεπει να περιμενουμε ενα σοβαρο χτυπημα-αντιπεινα καπου μαλλον στην Ευρωπη αυτη την φορα....πραγμα που θα επαναξεκινησει το ολο αντιτρομοκρατικο-εκδημοκρατισμο σταυροφορικο πολεμο.....με στοχο το Ιραν!!!! Μου εχει λειψει το Lost!!! (Να θυμηθω να ψωνισω μετοχες των γνωστων κολλοσων οπλικων συστηματων)
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Επειδή εχω ένα φίλο αμερικανό πεζοναύτη,να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που βγάλαν σε πέρας την επιχείρηση,ο κόσμος θα είναι ασφαλέστερος πια.Μπράβο και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.