Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για ps3!!

antonis__19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι του φορουμ, εχω καποιες ερωτησεις για το ps3. Το αγορασα προσφατα(αν θεωρειται προσφατα 1,5 μηνας) και ακομα δεν το εχω χαρει καθως εχω πολλες υποχρεωσεις (ελληνικος στρατος!!+ δουλεια ) καθως και επειδη εχω συναντησει προβληματα οταν πηγα να το συνδεσω. Η τηλεοραση ειναι ολοκαινουρια samsung 46'' led 3d και τα σχετικα οποτε αποκλειω προβλημα της tv (εκτος αν θελει καμμια αναβαθμιση λογισμικου)

Συνδεσα το play3 με ενα καλωδιο hdmi (των 6 ευρω στην αρχη και μετα των 13) στο 1ο δεν λαμβανε καν σημα!! Στο 2ο επιασε με την μια αλλα με το που το ειδα λεω κομπλε ειμαστε θα το ρυθμισω αλλη μερα και την επομενη παλι τα ιδια(δεν επιανε καν σημα)!! Το ''ρεσετ'' κουμπι δεν οδηγουσε πουθενα κ δεν ειχε αποτελεσμα. Εκανα τα παντα αλλα δεν λεει να συνδεθει με hdmi

Καποια βοηθεια ?? Παιζει να ειμαι ο μονος στον κοσμο π εχει play3 και δεν εχει παιξει δευτερολεπτο!!

Τωρα σκεφτομαι τα εξης :1) να παρω μηπως κανα hdmi v1,4 καλλωδιο?? Το υποστηριζει το play 3 ή η τηλεοραση???? η θελει καμμια αναβαθμιση?

2) Μηπως τα καλλωδια που πηρα ηταν ελλατωματικα η ξερω γω v1,1 -- v 1,2 hdmi η στραβωσαν καπως και μ@μηθηκαν η δεν ρυθμιστηκαν την 1η στιγμη οπως επρεπε??

Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες

Δημοσ.

Μήπως κατά λάθος το ρύθμισες να βγάζει σήμα στο scart; Για το hdmi κι εγώ δε θυμάμαι να έδωσα πάνω από 10 ευρώ

ΥΓ: άμα έκανες reset (Power on PS3 via power button and HOLD IT for 5 seconds (release after the second beep). It should automatically configure your PS3 to the TV's native resolution for all settings), φυσικά και σου βγάζει αναλογικό τώρα

Δημοσ.

οχι, στο 1ο καλλωδιο δεν λαμβανε καθολου σημα....και στο 2ο με το που βλεπω εικονα το κλεινω και δεν το ρυθμιζω καν εκεινη την στιγμη. Μετα απο 2 μερες μου εκανε οτι και στο πρωτο... Μαυρη οθονη και μυνημα οτι δεν λαμβανει σημα.

ΑΑΑΑ κατι που δεν εγραψα πριν. Εβαλα μια στιγμη το καλλωδιο το component που δινει η κονσολα και εδειχνε εικονα αλλα 576i μιζερια

Και κατι αλλο , το ρεσετ κουμπι δεν εκανε απολυτως τιποτα !! παλι μαυρη οθονη ειχα. Τοσο της πλακας ειναι πια τα hdmi???

Να παρω κανα επιχρυσο των 800 ευρω αν ειναι :P

Δημοσ.

οχι, στο 1ο καλλωδιο δεν λαμβανε καθολου σημα....και στο 2ο με το που βλεπω εικονα το κλεινω και δεν το ρυθμιζω καν εκεινη την στιγμη. Μετα απο 2 μερες μου εκανε οτι και στο πρωτο... Μαυρη οθονη και μυνημα οτι δεν λαμβανει σημα.

ΑΑΑΑ κατι που δεν εγραψα πριν. Εβαλα μια στιγμη το καλλωδιο το component που δινει η κονσολα και εδειχνε εικονα αλλα 576i μιζερια

Και κατι αλλο , το ρεσετ κουμπι δεν εκανε απολυτως τιποτα !! παλι μαυρη οθονη ειχα. Τοσο της πλακας ειναι πια τα hdmi???

Να παρω κανα επιχρυσο των 800 ευρω αν ειναι :P

Περίεργο να μη λειτουργούν τα hdmi ανεξαρτήτου τιμής..

Εγώ πάντως όταν πήρα το ps3 μου πήρα και ένα hdmi sony official ps3 και δούλεψε με το πρώτο.

Δημοσ.

To reset σου γυρνάει την έξοδο στο αναλογικό. Επίσης, μήπως επιλέγεις άλλη hdmi στο μενού της τηλεόρασης;

Δημοσ.

hdmi sony official ps3!!! Μαλλον μου εδωσες την γρηγορη λυση να ξεμπερδευουμε!! Μπορεις να μου δωσεις κανα λινκ (στο πλαισιο δεν το βρηκα) η το πουλανε σε καταστηματα??

Αλλα πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση στο τι μπορει να φταιει!! η αν οφειλεται σε ρυθμιση η σε συγκεκριμενες διαδικασιες που πρεπει να γινουν

Δημοσ.

Η τηλεόραση πόσες εισόδους ΗDMI έχει; σύνδεσέ το αν εχει με την πλαινή εξοδο κι εγώ είχα ''παρόμοιο'' πρόβλημα της σύνδεσης του pc με την τηλεόραση (samsung)και νόμιζα πως έφταιγε το καλώδιο και το πρόβλημα ήτανε στις εισόδους HDMI της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Η τηλεοραση εχει 4 εισοδους Hdmi και ειναι ολες απο το πλαι και τις εχω δοκιμασει ολες..

Μια παρατηρηση...καπου ειχα διαβασει οτι οι 3DTV παιρνουν 1.4 hdmi καλωδιο (αλλα μαλλον ασχετο ειναι αυτο ε?)

Δημοσ.

Η τηλεοραση εχει 4 εισοδους Hdmi και ειναι ολες απο το πλαι και τις εχω δοκιμασει ολες..

Μια παρατηρηση...καπου ειχα διαβασει οτι οι 3DTV παιρνουν 1.4 hdmi καλωδιο (αλλα μαλλον ασχετο ειναι αυτο ε?)

Φίλε μου πάρε αυτό το καλώδιο:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-14-18M-HC28AWG.htm

και δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.Επειδή χρησιμοποιώ 2 καλώδια hdmi σε ενισχυτή και απο εκεί με αυτό πάει στην tv δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Εκείνο με τα 25 της sony το καλώδιο δεν είναι 1,4 το οποίο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο εφόσον έχεις και 3d τηλεόραση.Πάντως τα καλώδια των 2-3 ευρό όντως έχουν αρκετά προβλήματα(πχ αρκετές φορές κάνουν σπασίματα).

Δημοσ.

hdmi sony official ps3!!! Μαλλον μου εδωσες την γρηγορη λυση να ξεμπερδευουμε!! Μπορεις να μου δωσεις κανα λινκ (στο πλαισιο δεν το βρηκα) η το πουλανε σε καταστηματα??

Αλλα πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση στο τι μπορει να φταιει!! η αν οφειλεται σε ρυθμιση η σε συγκεκριμενες διαδικασιες που πρεπει να γινουν

Αυτό είχα πάρει μαζί με το ps3 μου.

http://www.plaisio.g...PS719640486.htm

Δημοσ.

ευχαριστω για τις προτασεις , απο οτι διαβασα σε κατι ξενα site το play3 δεν δεχεται ακομα v1.4 hdmi καλωδια αληθευει??? Αν ειναι ετσι θα παω κατευθείαν στο 25αρι να μαι καπως εξασφαλισμενος κ στο μελλον να παρω το 4αρι βερσιον σε μια firmware??(στο hardware....να δω τι θα κανει εκει η sony)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις προτασεις , απο οτι διαβασα σε κατι ξενα site το play3 δεν δεχεται ακομα v1.4 hdmi καλωδια αληθευει??? Αν ειναι ετσι θα παω κατευθείαν στο 25αρι να μαι καπως εξασφαλισμενος κ στο μελλον να παρω το 4αρι βερσιον σε μια firmware??(στο hardware....να δω τι θα κανει εκει η sony)

25 ευρό που έχει αυτό της sony είναι πολύ ακριβό και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο τα καλώδια των 5-10 ευρό.Το όνομα πουλάει μόνο.Το ps3 δέχεται κανονικά hdmi 1.4 εφόσον έχει εδώ και καιρό την δυνατότητα για 3d.3d χωρίς hdmi 1,4 δεν γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...