george991 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εκεί που έκανα το καθιερωμένο erase free space και μου ζητάει να διαγράψω αρχεία λόγω έλλειψης μνήμης κολλάει εντελώς όλη η διαδικασία και ακόμα και αφού διέγραψα κάποια Gbs δεν ξεκολλούσε. Πάτησα λοιπόν skip αλλά πάλι τίποτα. Πληροφοριακά το μέρος του σβησίματος είχε γίνει και εκείνη τη στιγμή που κόλλησε μου έγραφε ότι δημιουργεί το image αρχείο. Περιμένω λοιπόν χωρίς αποτέλεσμα και αποφασίζω να κάνω restart. Μου βγάζει μια προειδοποίηση ότι ίσως προκαλέσει ζημιά στον δίσκο αλλά τι να έκανα εφόσον ήταν κολλημένο?? Κάνω λοιπόν το restart και στην επαναφορά μου φορτώνει μόνο ορισμένα προγράμματα και το free disk space είναι 0! Δεν δείχνει καν την ώρα πάνω δεξιά ούτε ανοίγει τον Finder. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα προγράμματα. Π.χ. ο safari τρέχει κανονικά (από εκεί σας στέλνω τώρα). Μιας και δεν χρησιμοποιώ το Time Machine (κακώς από οτι φαίνεται) λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου θα ήθελα τη βοηθειά σας πάνω στο θέμα. Και αν δεν υπάρχει άλλη λυση από το φορμάτ θα ήθελα να μου υποδείξετε κάποιο τρόπο για να μπορέσω να σώσω τα αρχεία μου. Και μια ερώτηση για το τέλος. Αν βάλω το cd του snow leopard θα υπάρχει επιλογή repair? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα επειδή είναι αργά οπότε να ξέρω για αύριο. Please τα φώτα σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δοκιμασε το cd του snow leopard.Πρεπει να εχει repair.καλη τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Βάλτο DVD και ξανά κάνε εγκατάσταση επιλέγοντας να αποθηκευσει το παλιό σύστημα.Το erase free space απο ποιον καθιερώθηκε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osirisis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Βάλε το δίσκο leopard, μπες Disk utilities, κάνε repair και διόρθωσε και τα permissions και αν δεν εκκινήσει σωστά επανεγκατέστησε λειτουργικό χωρίς φορμάτ. Μετά Time machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν φορτώνει καν το dvd του leopard. Μου γράφει πως ο δίσκος είναι γεμάτος και δεν κάνει τίποτα. Μήπως υπάρχει τρόπος να το ανοίξω κατά την εκκίνηση του υπολογιστή? Κάτι σαν το boot from cd των windows με κάποια πλήκτρα πατημένα όταν ξεκινάει? Αλλιώς τι να κάνω? Το cd btw κατάφερα να το βγάλω με εντολή στο terminal. Δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μολις αναψει το mac κρατα πατημενο το c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ok παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα με repair disk και repair permissions από το dvd του leopard αν και το permissions δεν ολοκληρώτεται γιατί φτάνει σε ένα λάθος που δεν μπορεί να επιδιορθώσει. Ενώ όλα τρέχουν κανονικά όμως εξακολουθώ να έχω 25 Gbs χαμένα! Τι απέγιναν αυτά? Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να τα ανακτήσω? Έχω μείνει μόνο με 450 Μbs ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.