Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με phpbb

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το forum το οποίο διαχειρίζομαι και δε μπορώ να βρω λύση παρότι απευθύνθηκα στο επίσημο support του phpbb.com.

Δεν έχω ιδεα από προγραμματισμό όμως κατάφερα να εγκαταστήσω διάφορα mods στο φόρουμ προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό και λειτουργικό, κρατώντας πάντα full backup των αρχείων πριν κάνω οποιαδήποτε αλλαγή. Κατά την εγκατάσταση όμως ενός φαινομενικά απλού add-on κάτι δεν "έκατσε" καλά και κάθε φορά που κλίκαρα να δω ένα θέμα μου έβγαζε σφάλμα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα restore χρησιμοποιώντας το τελευταίο backup που είχα κρατήσει.

Δυστυχώς το restore μου έδωσε μια ωραιότατη blank page χωρίς να αναφέρει αν ολοκληρώθηκε (προφανώς όχι) και από τότε έχασα κάθε πρόσβαση στο φόρουμ, το οποίο δίνει το παρακάτω μήνυμα:

General Error

Could not get style data

Δοκίμασα να εγκαταστήσω μέσω FTP το Security Toolkit όμως κι αυτό κολλάει στην εγκατάσταση και βγάζει λευκή σελίδα.

Πρόκειται για φόρουμ κέντρου ξένων γλωσσών μέσω του οποίου επικοινωνούμε με τους μαθητές και τους παρέχουμε υλικό για εξετάσεις οι οποίες είναι μέσα στο Μάιο και δυστυχώς με την "πτώση" του έχουν χάσει την πρόσβαση στο υλικό αυτό.

Εάν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την όποια συμβουλή!

Η διεύθυνση του forum: Link

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στη βάση δεδομένων. Με ποιο πρόγραμμα έχεις πρόσβαση σε αυτή, το phpmyadmin μήπως;

Με το WinSCP μπαίνω, μπορώ και μ' αυτό;

Δημοσ.

Όχι, αυτό είναι ftp client - πρόγραμμα για να ανεβάζεις αρχεία στον server. Aυτό που σου λέω θα είναι λογικά στο control panel της σελίδας σου (όχι του joomla!)

Δημοσ.

Εφ'όσον το forum βρίσκεται στον υποφάκελο /forum/ δοκίμασε να πλοηγηθείς στο παρακάτω link:

http://papavarsami.gr/forum/adm/index.php

Δουλεύει; Αν ναι, πες μου να σου πω τι θα κάνεις!

Ε....χμμμ... Δεν δουλέυει ούτε αυτό, οπότε δεν έχεις ούτε καν πρόσβαση στη διαχείριση.... :confused:

Σίγουρα δεν βρήκες άκρη από το επίσημο support της phpbb;

Δημοσ.

Τη σελίδα δε τη διαχειρίζομαι εγώ και το μόνο control panel που γνωρίζω είναι το Admin Control Panel στο οποίο δε μπορώ να μπω πλεον αφού δε με αφήνει καν να κάνω login...

Όπως βλέπεις η σχέση μου με PHP, SQL και τα συναφή είναι κάπως...πλατωνική :mrgreen:

Δημοσ.

Εφ'όσον το forum βρίσκεται στον υποφάκελο /forum/ δοκίμασε να πλοηγηθείς στο παρακάτω link:

http://papavarsami.gr/forum/adm/index.php

Δουλεύει; Αν ναι, πες μου να σου πω τι θα κάνεις!

Ε....χμμμ... Δεν δουλέυει ούτε αυτό, οπότε δεν έχεις ούτε καν πρόσβαση στη διαχείριση.... :confused:

Σίγουρα δεν βρήκες άκρη από το επίσημο support της phpbb;

Ναι δυστυχώς τίποτα απ'όσα μου πρότειναν δε δούλεψε...Ανάθεμα την ώρα που πέρασα αυτό το καταραμένο Mod που ήταν και Easy Installation, less than 3 mins.... :mad:

Ω ναι, το χω δοκιμάσει και αυτό, καμία αλλαγή...Έφαγα το Google πριν έρθω στους ειδικούς :cry:

Δημοσ.

Δοκίμασες δηλαδή να ξανα-ανεβάσεις με το WinSCP το θέμα που χρησιμοποιούσες και μετά να αδειάσεις τον φάκελο cache εκτός από τα .htaccess και index.htm;

Δημοσ.

Δοκίμασες δηλαδή να ξανα-ανεβάσεις με το WinSCP το θέμα που χρησιμοποιούσες και μετά να αδειάσεις τον φάκελο cache εκτός από τα .htaccess και index.htm;

Ακριβώς αυτό. Ξανανέβασα ολα τα θέματα που είχαν "πειραχτεί" και στο φάκελο cache άφησα μόνο αυτά τα 2 αρχεία. Σε ποιο αρχείο μπορώ να δω ποιο είναι το προκαθορισμένο style για το forum? Ρωτάω μήπως έχει γίνει κάποια αλλαγή χωρίς να το καταλάβω και ψάχνει για άλλο style...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...