Προς το περιεχόμενο

Overclocking+Gpu

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει εχει μονο για pcie αλλα γενικα στα bioσ εχει pci configuration αλλα δεν πειραξα κατι απο εκει.

κατεβασα τωρα μονο το fsb για να παει στα 3.8 ο cpu κ ο ηχος ειναι κανονικα αλλα κατεβηκαν κ οι ραμς μολις κατεβασα το fsb

με 4.2 μου ετρεχαν στα 1400 τωρα με 3.8 τρεχουν στα 1330,οταν τον βαζω το cpu στα 3.2 τρεχουν στα 1600

εκανα τα τεστ με 3.8 cpu

το 3dmark 11 μου εβγαλε 6 χιλλιαδες οπως κ πριν που το ειχα στα 3.2

το 3dmark 6 μου εβγαλε 25576 ενω με 3.2 μου εβγαζε 21900

κ το heavenly benchmark μου εβγαλε 2026

οποτε θα ψαξω να δω τι φταιει κ χαλαει ο ηχος οταν ανεβαζω κ αλλο τον cpu

Δημοσ.

ναι σταθερα ειναι περασε το τεστ κ ουτε κανει τον περιεργο ηχο στην αρχη κ η καρτα μια χαρα δουλευει μονο οποτε ηταν χαλασμενος ο ηχος δεν δουλευε καλα κ η καρτα.

στο Intel byrn test στο stress level:very high μου εφτασε μεχρι 80 βαθμους το ανωτερο για λιγο βασικα ηταν απο 73-78 μεσο ορο στο full load,οταν τρεχω το ιntel burn test to cpuz μου λεει core voltage 1.264 V

η ραμ τρεχει στα 1360 με 8-8-8-20 timings να αλλαξω τα timings η ειναι ενταξει αυτα?

πιο πανω δεν καταφερα να δουλεψω την ραμ μονο οταν εχω τον cpu σε 3.2 μου δουλευουν στα 1600 οι ραμσ

Δημοσ.

ναι σταθερα ειναι περασε το τεστ κ ουτε κανει τον περιεργο ηχο στην αρχη κ η καρτα μια χαρα δουλευει μονο οποτε ηταν χαλασμενος ο ηχος δεν δουλευε καλα κ η καρτα.

στο Intel byrn test στο stress level:very high μου εφτασε μεχρι 80 βαθμους το ανωτερο για λιγο βασικα ηταν απο 73-78 μεσο ορο στο full load,οταν τρεχω το ιntel burn test to cpuz μου λεει core voltage 1.264 V

η ραμ τρεχει στα 1360 με 8-8-8-20 timings να αλλαξω τα timings η ειναι ενταξει αυτα?

πιο πανω δεν καταφερα να δουλεψω την ραμ μονο οταν εχω τον cpu σε 3.2 μου δουλευουν στα 1600 οι ραμσ

Εγω λες να τον κατεβασεις λιγο. Εχει ψηλες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

80 σε βαρβάτο stressing είναι 70 με το ζόρι σε καθημερινά ρεαλιστικά heavy loads... οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, για αυτά τα chip.

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος πως δεν σ αρεσουν οι μνημες! :D :D

xaxa οντως αλλα κ ετσι καλα ειναι το αφηνω ετσι μπορει να κανω αυριο κανα αλλο πειραμα εφαγα ποσα blue screen k κολληματα μεχρι να το σταθεροποιησω :P

26259 μου εβγαλε το 3dmark 6 πριν μου εβγαζε 22000

Δημοσ.

εκανα OCCT την πρωτη φορα στα 5 λεπτα εφαγα blue screen ανεβασα +10 το ρευμα στο Cpu κ μετα ξαναεκανα OCCT για 20 λεπτα κ ολα οκ κ οι θερμοκρασιες ειναι αυτες μετα απο 20 λεπτα full load

qsqsqs.png

στο intel burn test ειχα πιο ψηλες Λιγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...