aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλημερα παιδια εχω το εξης προβλημα. Αφου εκανα O/C στον I7 950 σε 4.2 παρατηρησα οτι χανω επιδοσεις απο καρτα γραφικων σε διαφορα τεστ που εκανα οπως 3dmark 11 αν βγαλω το O/C παιζει παλι κανονικα η καρτα γραφικων μου. επισης ο ηχος στην εκκινηση των windows ακουγεται παραμορφωμενος οταν το ανοιγω με O/C Με οc στα 4.2 περασα κανονικα το intel burn test Παιζει να φταιει το Pcu μου που ειναι noname 600w? το pc ειναι αυτο στην υπογραφη μου
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλα ναι μπορει να φταιει και το Psu μιας και τα 600W που δινει δεν τα λες και ποιοτικα w.ασε που και η 480 και ο κλοκαρισμενος επεξεργαστης τραβανε πολυ ρευμα. Αλλα και να μην φταιει αυτο,με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε το και κρατα το για καβατζα για δοκιμες.
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 στο 3d μαρκ 11 με 3.2 τον επεξεργαστη κ O/C την καρτα εβγαλα 6 χιλλιαρικα κ με 4.2 τον επεξεργαστη κ το ιδιο O/C στην καρτα εβγαλα 5100 score κ εβλεπα κ τα frame να πεφτουν πολυ κ δεν ξερω τι φταιει,μαλλον το Psu φταει 50 ευρω το εχω παρει μηπως ειναι καμμια ρυθμιση απο βιος?γιατι πρωτα εκανα reset to default κ μετα αρχισα το O/C στον επεξεργαστη μηπως φταινε οι ραμσ?γιατι με το O/C στο 4.2 μου παιζουν στα 1400 ενω τωρα που ειμαι σε 3.2 μου παιζουν στα 1600
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οι μνημες οχι δεν επηρεζουν τοσο πολυ το σκορ.ασε που δουλευουν οκ απο την στιγμη που ειναι στα 1400.για δοκιμασε με λιγο λιγοτερο overclock πχ 3.8 με 4.0 και δες τι σκορ θα σου βγαλει εκει.ξεκινα με 3.8
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σκέφτομαι μήπως η 480 δεν μπορέι να ακολουθήσει τον 950 στα 4.5 τόσο ψηλά και παίζει το λεγόμενο bottleneck.Ίσως θα πρέπει να κάνεις και την 480 overclock (αν δεν την έχεις κάνει) για συνηπάρξουν να το πώ ετσι και οι 2 τόσο ψηλά. Φυσικά μπορεί να παίζει ρόλο και το τροφοδοτικό
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ωπα ωπα... περνάει psu stress το pc σου με το LC? Αν ναι, μιλάμε για στατιστική ανωμαλία Αν και τα LC είναι ένα click πάνω από τα sweex/deer/trust...
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 για pcu stress δεν ξερω αλλα περναει το intel burn test στα 4.2,την καρτα την κανω O/C στα τεστ 3D mark 6 με μονο O/C την καρτα μου εβγαλε 22 χιλλιαδες με O/C καρτα κ επεξεργαστη μου εβγαλε 24 χιλλιαδες εδω ειναι καλυτερο το score με O/c στον επεξεργαστη αλλα στο 3dmark 11 με O/C μονο την καρτα εχω 6 χιλλιαρικα οταν κανω O/C κ τον επεξεργαστη εχω 5100 :/ θα δοκιμασω κ με heaven benchmark να δω ποσο χανω κ αν χανω
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μια χαρά είναι τα νούμερα των benches - απλά (το ξέρεις) ότι από psu είσαι στα όρια, όχι γιατί τα 600 δεν είναι αρκετά, απλά το LC δεν είναι και το πιο ηρωικό psu...
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι το ξερω οτι ειναι καλα απλα στο 3d mark 11 οταν κανω O/C to cpu χανω πολλα frame απο 6000 χιλλιαδες score πεφτει στα 5100 αντι να εχω παραπανω θα δοκιμασω κ στα 3.8 που ειπε ο φιλος παραπανω
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αστάθειες λέει η η λογική... τώρα λόγω κακού o/c ή ρευμάτων, δεν ξέρω...
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ρευματων εννοεις το pcu η στα βιος τα vcore κ αυτα?
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ...εννοώ μήπως πέφτουν οι τάσεις σε load λόγω psu και τρώει αστάθειες ο επεξεργαστής
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μαλλον αυτο θα ειναι το αλλο που μου παραμορφωνει τον ηχο οταν ξεκινανε τα windows?παιζει να ειναι για τον ιδιο λογο?τωρα μολις τον πηγα παλι 4.2 κ ο ηχος οταν ξεκινανε τα windows ειναι παραμορφωμενος ενω οταν δεν κανω O/C ειναι κανονικος κ στο heaven benchmark αποτι παρατηρησα μου το παραμορφωνει,αλλα αν βαλω τανιες ktl ειναι κανονικα
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αυτό με τον ήχο γινόταν πολύ παλιότερα, όταν ανεβάζοντας το bus ανέβαινε και η pci μαζί... μήπως έχεις ανεβάσει τίποτα pci ή pcie συχνότητες;
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μπα δεν νομιζω,που ειναι αυτο στα biος να το κοιταξω?δεν ξερω κ πολλα απο O/C παντως χθες το βραδυ με εναν φιλο μου πειραματιζωμασταν edit:κ στα games το κανει αυτο με τον ηχο memory bus λεει auto k απο κατω που λεει για pcι ειναι στο 100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.