Προς το περιεχόμενο

HP ZR30w vs Dell u3011

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Τitanomaxos Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πανελακια ΤΝ σε καλές τιμές,σίγουρα δεν συγκρινοντε με ips ας πούμε αλλα μη τα μηδενιζουμε όλα

@atitool θα μπορούσες αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή να ανεβασεις καμία φωτό της να τη δούμε;

Καλές θεασεις κιόλας

iphone.png

Δημοσ.

παιδια να κλεισει το θεμα.

Πηρα την ZR30w για την οποια μιλαμε οτι ειναι ενα βημα μπροστα σε σχεση με το Dell.

αντε και με ένα καλό cf B)

Δημοσ.

Αν και ηδη έχεις πάρει οθόνη θα σου πω την άποψη μου....

...εγώ παρέλαβα την dell u2711 στις 27 ίντσες με ανάλυση 2560 χ 1440 απο Γερμανία rev.A06 και είμαι μανιακός με το call of duty 2,4,6,7 etc....το gaming είναι απόλαυση σε αυτές τις ανλύσεις και τα χρώματα απλά απίστευτά...αυτέ οι αναλύσεις όμως θέλουν και δυνατές κάρτες...εγώ προς το παρών φοράω μία asus 6970 με 2gb ραμ και μετά το καλοκαίρι πάω για crossfire με ακόμα μία...Όσο για εφαρμογές τύπου photoshop και για γραφικά είναι ότι καλύτερο.Για μένα η 24" και οι 27 είναι τα πιό σωστά για την εποχή κάδρα..σε μια 10ετία το 30αρι ίσως φαντάζει μικρό...αλλά ακόμα είναι υπεβολικό και δύσκολο να καλυφθεί σε ανάλυση 2650 χ 1600 με μία gpu και παιχνίδια με ιδιέταιρα υψηλές απαιτήσεις...crysis,metro etc

Δημοσ.

Αν και ηδη έχεις πάρει οθόνη θα σου πω την άποψη μου....

...εγώ παρέλαβα την dell u2711 στις 27 ίντσες με ανάλυση 2560 χ 1440 απο Γερμανία rev.A06 και είμαι μανιακός με το call of duty 2,4,6,7 etc....το gaming είναι απόλαυση σε αυτές τις ανλύσεις και τα χρώματα απλά απίστευτά...αυτέ οι αναλύσεις όμως θέλουν και δυνατές κάρτες...εγώ προς το παρών φοράω μία asus 6970 με 2gb ραμ και μετά το καλοκαίρι πάω για crossfire με ακόμα μία...Όσο για εφαρμογές τύπου photoshop και για γραφικά είναι ότι καλύτερο.Για μένα η 24" και οι 27 είναι τα πιό σωστά για την εποχή κάδρα..σε μια 10ετία το 30αρι ίσως φαντάζει μικρό...αλλά ακόμα είναι υπεβολικό και δύσκολο να καλυφθεί σε ανάλυση 2650 χ 1600 με μία gpu και παιχνίδια με ιδιέταιρα υψηλές απαιτήσεις...crysis,metro etc

Αμφιβάλλω αν θα περάσει τόσος καιρός . :-D

Δημοσ.

Η 27άρα πάντως είναι 16:9..

Και με 6870 είμαι κομπλέ, το CrossFire με 6970 φαντάζει κάπως overkill.

Αν λέμε την 30αρα υπερβολή για μη επαγγελματίες.

Ε τότε φυσικά και το cf είναι υπερβολή για μη επαγγελματίες … εχμ gamer … εχμ λολ

Νατξ άμα δε πάει η τρέλα στα βουνά, άρχετε το βουνό στην τρέλα.

Πάντως σε παίγνια απαιτητικά το cf/sli είναι μονόδρομος. Ο ορθός δρόμος είναι της αρετής της λιτότητας και της υπομονής. Αλλα.. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...