SV1EOD Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά αλλά μου φαίνεται καλή τιμή. Είναι από το τελευταίο φυλλάδιο του Saturn. Έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη σαν τηλεόραση από την Toshiba που είχε πρόσφατα ο Κώτσος στα 399€. Λόγω του internet@TV που έχει, που παίζει τα πάντα από το USB(νομίζω) αλλά και επειδή μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Samsung(O.K. αυτό ίσως είναι λίγο υποκειμενικό). Βέβαια είναι και 80 γιούρια παραπάνω. Για πείτε και εσείς την γνώμη σας. Και να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι διαφορές έχει με την σειρά C650 γιατί κυττώντας στο site της Samsung δεν μπόρεσα να καταλάβω.
k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 H κυρια διαφορα ειναι οτι η μια εχει glossy επιφανεια, ενω η αλλη mat
xapakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 H κυρια διαφορα ειναι οτι η μια εχει glossy επιφανεια, ενω η αλλη mat ποια εχει τη glossy επιφανεια
SV1EOD Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ποια εχει τη glossy επιφανεια Και ποιά είναι καλύτερη από τις δύο; Ή για να το θέσω πιο ορθά σε ποιές περιπτώσεις προτιμάς την μία έναντι της άλλης;
iceman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά αλλά μου φαίνεται καλή τιμή. Είναι από το τελευταίο φυλλάδιο του Saturn. Έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη σαν τηλεόραση από την Toshiba που είχε πρόσφατα ο Κώτσος στα 399€. Λόγω του internet@TV που έχει, που παίζει τα πάντα από το USB(νομίζω) αλλά και επειδή μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Samsung(O.K. αυτό ίσως είναι λίγο υποκειμενικό). Βέβαια είναι και 80 γιούρια παραπάνω. Για πείτε και εσείς την γνώμη σας. Και να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι διαφορές έχει με την σειρά C650 γιατί κυττώντας στο site της Samsung δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η 650 έχει Internet@TV και Ultra Clear Panel! H 630 εχει μόνο DLNA...
DeareN Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κατα τη γνωμη μου τα 399 ευρω που ζητουσαν τα carrefour για την lg και ο κωτσοβολος για την toshiba ηταν μια χαρα ευκαιριες για τις 37'' που συνηθως πλεον ειναι για δευτερη t.v και οχι για καθιστικο. Τωρα αν ειναι να ξοδευτω και να δωσω γυρω στο 500αρικο για 37'' θα εδινα λιγο παραπανω και θα επαιρνα την c650 (νομιζω 543€ βγαινει) μονο και μονο για το ultra clear panel που δεν εχει η c630. Και αν την ηθελα για σαλονι στα ιδια χρηματα θα προτιμουσα μεγαλυτερη και ας εχανα και λιγο απο ποιοτητα, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου, οπως οι γυναικες στο σεξ, αλλες προτιμουν το μεγεθος και αλλες την ποιοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.