Killerbee Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 @aledjo, @Pantelwolf: Αυτό το thread θα γίνει ταινία του Hollywood στο τέλος... Τότε να δω ποιος θα έχει τα πνευματικά δικαιώματα! Το website έγινε με μακέτα της εταιρίας και λίγο από το πρόγραμμα βασίστηκε σαν αρχή σε άλλο προγραμματιστή, εγώ το αποτελείωσα, το τελειοποίησα και το παρέδωσα. Να μην αναφέρω για τις βάσεις δεδομένων που στεγάζονται σε server της εταιρίας. Δεν με ενδιαφέρει ο αποδέκτης του website, στο κάτω κάτω ίσως ούτε το αφεντικό να μη γνωρίζει καν. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω με έτσι είναι απλά δυσφήμηση χωρίς αποτέλεσμα. Εάν το συζητήσω αυτό με δικηγόρο θα μου πεί οτι πιθανώς να αποκαλυφθώ και θα εκτεθώ άσχημα και άδικα, χωρίς χρηματικό όφελος. @black_widow: Δεν είναι πουθενά στην Αττική... Εχω πεπειστεί πως δεν θα αποζημιωθώ παρά μόνο εάν ενεργήσω νόμιμα. Τουλάχιστον μία επίσκεψη στην Επιθεώρηση Εργασίας ή σε κάποιο δικηγόρο να με συμβουλέψουν κατά πόσο πραγματικά αξίζει και τι ρεαλιστικό αποτέλεσμα θα έχω. Τουλάχιστον να γνωρίζω τις επιλογές μου. @Physics_Rulez: το εν λόγω άτομο έχει την οικονομική άνεση να διατηρεί τις εγκατάστασεις του, αυτό εννοώ. Δεν θα κρίνω την οικονομική του επιφάνεια αλλά ούτε θέλω να θίγομαι και να προσβάλλομαι όταν προσφέρω έργο και οφείλει κάποιο μέρος της άνεσής του στον κόπο μου. @Snoob: συμφωνώ, ούτε εφοπλιστής είμαι να νοικιάσω "προστασία" ούτε αξίζει τον κόπο και το κόστος. Θα μπορούσα να να βρω το αφεντικό μόνος μου και να "κάνω" φασαρία, όχι να χάσω και το σπίτι μου! Θα σκεφτώ την συμβουλή του paredwse. Σας ευχαριστώ παιδιά.
apd453 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αν είσαι από Θεσ/νικη και θέλεις να αγοράσεις θειικό οξύ στείλε πμ. Πιο καλό από το paint remover.
Nimrod7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κουράγιο, εμένα μου χρωστούν 26000 Ευρώ! Και η πλάκα είναι οτι δώσανε προκαταβολή και δεν πήραν τίποτα αφού δεν εξοφλήθηκα... Τι μπορείς να κάνεις; - Αν τους ενοχλείς συνεχώς, μπορεί να στα δώσει για να σε ξεφορτωθεί... - Αν θές δοκίμασε να πας στο γραφείο τη στιγμή που είναι παρόν πελάτης και ζήτα τα λεφτά σου μπροστά στο πελάτη να εκτεθεί. Επισήμανε του οτι αυτό θα γίνεται μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου. - Η άλλη λύση είναι αυτή της μαφίας, αλλά φυσικά δεν αξίζει για το ποσό που σου χρωστάνε. Τι πρέπει να κάνεις απο δω και πέρα; α. Συμφωνία για το τελικό ποσό. β. Προκαταβολή 50% γ. Εξήγησε τους οτι εξόφληση με τη παράδωση, αλλιώς δεν παραδίδεις, και χάνουν τη προκαταβολή. δ. Ιδιωτικό συμφωνητικό βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.