Προς το περιεχόμενο

Του έκανα την δουλειά, αγνοεί την αμοιβή μου! Τί προτείνετε;

Killerbee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το αφεντικό της εταιρίας. Αφού μέχρι πρόσφατα ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή μου με αποκάλεσε αποτυχία λέγοντας πως η δουλειά μου του είναι άχρηστη και πως δεν έχουν καμμία υποχρέωση απέναντί μου. Του απάντησα καθαρά πως με έχει εκμεταλλευτεί. Στο τέλος μου το έκλεισε αγανακτησμένος. Θα επισημάνω πως δεν υπήρξε ύβρης μεταξύ μας.

Εχω πεπειστεί πως δεν θα βγάλω άκρη με το παρακαλητό αλλά δεν θα μου πέσουν και τα μαλλιά... Κατάλαβα μάλιστα πως κρατάει χαμηλούς τόνους όταν "μεταχειρίζεται" τους "καινούριους" για να μην γνωρίζουν οι υπόλοιποι υπάλληλοι εκεί μέσα τί συμβαίνει και αντιδράσουν. Δεν μου τηλεφώνησε από το νούμερο της εταιρίας του αλλά από αλλού για να μην ακούν οι υπόλοιποι.

@katerina_a_86: δεν γνωρίζω τέτοιο κόσμο... Μάλλον καλύτερα να μην μπλέξω, τουλάχιστον δεν επιθυμώ προσωπικά τέτοιους τρόπους. Φαντάζομαι θα του έρθουν από αλλού έτσι όπως αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους του. Αυτά είναι κοινωνικά φαινόμεενα και δεν κρύβονται.

Η εταιρία του στεγάζεται σε ένα κτίριο με ενοικιαζόμενα γραφεία. Διερωτήθηκα πόσο ενοίκιο να δίνει για τους χώρους του. Ανακάλυψα πως είναι πάνω από 1000€ το μήνα και βρίσκεται εκεί τουλάχιστον 4 χρόνια. Επίσης το αυτοκίνητό του δεν είναι κανένα μικρό. Δηλαδή ο κύριος έχει οικονομική άνεση και προφανώς με τους τρόπους που ασκεί το επάγγελμά του (και "λερώνει" τους υπόλοιπους που είναι πιο σωστοί) καταφέρνει και επιβιώνει.

Την ιστορία μου παιδία να την μεταφέρετε και στους φίλους σας. Τέτοια αφεντικά κάνουν καλή ζωή στις δικές μας πλάτες. Ολοι μαθαίνουμε στην πορεία.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχεις καμιά ελπίδα αν μείνεις Ελλάδα.Αυτά γίνονταν και τα προηγούμενα χρόνια και θα γίνονται για καμιά 30αριά χρόνια ακόμα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ένα κουτάκι remover πάνω στο αμάξι του θα κάνει δουλειά. Μετά ένα τηλεφωνάκι, όπου θα του λες να σε πληρώσει «για να αποφύγει τα χειρότερα». Θα το πιάσει το μήνυμα. Και φυσικά, δε μπορεί ν' αποδείξει ότι είσαι εσύ αυτός που του άφησε το αυτοκίνητο με τη λαμαρίνα άβαφη.

:devil:

Δημοσ.

@skiabox: αχ πόσο δίκιο έχεις...

@Haldol: σκέφτηκα και εγώ παρόμοιους τρόπους αλλά δεν νομίζω να πράξω έτσι. Διερωτώμαι καμμια φορά είναι τόσο χαζός; Εχει "κρεμάσει" αρκετό κόσμο θα μπορούσε να πάθει μεγάλη ζημιά. Εαν είχε λίγο ανθρωπιά και μυαλό να μάθει από τις δικές του εμπειρίες και μου εξασφάλιζε έστω ενα μικρό ποσό πχ 150€ απο την αρχή δεν θα φτάναμε εκεί. Ούτε την υστεροφημία του δεν προστάτευσε.

Δημοσ.

ποσα θελει ενας δικηγορος για τετοια πραγματα?εχω ακουσει οτι τωρα με τις πτωχευσεις και τις αποζημιωσεις εχουν δουλεια...

αν φτασει το 1000ε χωρις δικη .αυτο σημαινει οτι εβγαλε παει στον δικηγορο αλλιως σε δικη κανα 80ε παρασταση σε καθε αναβολη και αν δεν κανω λαθος οταν εκδικαστει θα ζητησει και τα εξοδα του που σιγουρα δεν θα ειναι οσα εδωσε..

Δημοσ.

Μην το αφησεις ετσι.Καταλαβαινω οτι δεν θες να μπλεξεις αλλα πραγματικα ειναι αμαρτια (δικια σου)να μην δημιουργεις

αντιδραση στη δραση.

Killerbee τσιμπα τον στην καρωτιδα.

Δημοσ.

Ξέρεις σε ποιον απευθύνεται η σελίδα; Προσέγγισε τον και πούλα την ίδια σελίδα στα μισά χρήματα :devil:

Δημοσ.

@ green gordon: έχεις ένα δίκιο φίλε μου εδώ διότι δεν πρέπει να επιτρέψω στον κάθε τυχόντα να μου τηλεφωνεί για ραντεβού στο γραφείο του και κατόπιν συζήτησης του βιογραφικού μου, να μου δίνει επίσημη δουλειά για πελάτη από μακέτα που σχεδίασε το γραφίκό τμήμα της εταιρίας του, να εργάζομαι νυχθημερόν για να το ετοιμάσω, να μένει ευχαριστημένος και όταν φτάνει η κουβέντα για αμοιβή να παίζει τον τρελό και να με υποβαθμίζει έτσι. Υπάρχουν στιγμές που μέσα μου βράζω αλλά ξέρεις μια λεπτή γραμμή χωρίζει την λογική από την παράνοια και έτσι προσπαθω να ηρεμήσω μήπως κάνω καμμια βεβιασμένη κίνηση και έχω άσχημες συνέπειες... Μου συνέστησαν να τον δυσφημίσω στην εφημερίδα. Γνωρίζω επίσης πως διαφημίζεται σε μεγάλο περιοδικό του κλάδου του. Αφήστε παιδιά δεν γνώριζα από πριν με τι αναξιόπιστο και αυθάδη άνθρωπο είχα να κανω, έπειτα ανακάλυψα ότι έχει κακό όνομα στην πιάτσα. Θα σκεφτώ τις επιλογές μου και θα διαλέξω.

@ gtroza : Το σκέφτηκα και εγώ ώστε να έχω κάτι να δείχνω αλλού.

@ The_Judas: Είναι μία καλή πρόταση και αυτή που την φαντάστηκα και εγώ αλλά εικάζομαι είναι μικρές οι πιθανότητες να καρποφορήσει σαν ιδέα. Θα το σημείωσω πάντως. Σκέφτηκα να επικοινωνήσω με τον αποδέκτη και να διαμαρτυθώ σε αυτόν, αλλά το βρίσκω αντιεπαγγελματικό και ίσως νομικά να είμαι εκτεθειμένος.

Εκανα μια σκέψη με το νου μου.... Γνωρίζοντας ότι ο άνθρωπος αυτός έχει κακό όνομα μήπως βρω τον μπελά μου εάν αναφέρω σε μελλοντικό εργοδότη ότι εργάστηκα για αυτόν. Πλάκα θα έχει να το δείξω στο βιογραφικό μου και τελικά να μου κλείσουν την πόρτα. Εκεί θα είμαι και κερατάς και δαρμένος!

Δημοσ.

επικοινωνησε με τον πελατη (ανωνυμα) και πες οτι η σελιδα ειναι κατοχυρωμενη με πνευματικα δικαιωματα απο σενα και πως αν τη χρησιμοποιησει θα βρεθητε στα δικαστηρια.

γι'αυτο λοιπον πες του να μιλησει εκεινος με το boss που εκλεψε τη σελιδα και του πουλαει κλεμενο υλικο.

ετσι και ρεζιλι γινεται το αφεντικο, και αλλος θα τα βαλει με το αφεντικο και εσυ δε φαινεσαι πουθενα.

μετα παρε τηλεφωνο το αφεντικο πες του οτι εχεις ξεκινησει διαδικασιες καταγγελιας, αγωγες κτλ εναντιον του με υπερασπιση μαρτυρα τον πελατη!

πεπισμενος αφου του εχει μιλησει ο πελατη λες οτι για να σταματησεις θελεις 500ευρω αλλιως πας για περισσοτερα στο δικαστηριο....

ολα αυτα στο δηθεν. εγω πιστευω οτι θα ψαρωσει...

Δημοσ.

επικοινωνησε με τον πελατη (ανωνυμα) και πες οτι η σελιδα ειναι κατοχυρωμενη με πνευματικα δικαιωματα απο σενα και πως αν τη χρησιμοποιησει θα βρεθητε στα δικαστηρια.

γι'αυτο λοιπον πες του να μιλησει εκεινος με το boss που εκλεψε τη σελιδα και του πουλαει κλεμενο υλικο.

αυτο, αλλα επωνυμα. Δεν εχεις κατι να φοβηθεις.

Παρε τον και κανε τον ρεζιλι στον πελατη. win-win situation.

Δημοσ.

Να μαντέψω ότι η εταιρεία είναι στην Καλλιθέα ;

Η μόνη ρεαλιστική συμβουλή είναι της Κατερίνας . Αλλιώς τρέχα γύρευε πότε και εάν θα πάρεις τα λεφτά. Δε νομίζω να έχουν πολλοί την πολυτέλεια να περιμένουν τόσο καιρό για να πάρουν τα λεφτά τους και δεν είναι μία και δύο οι περιπτώσεις τέτοιων εργοδοτών.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να καταλάβω, η μόνη "ρεαλιστική" συμβουλή είναι η ελαφρά τη καρδία προτροπή προς έναν άγνωστο να καταστεί ηθικός αυτουργός σε απειλή/βιαιοπραγία/σωματικές βλάβες προκειμένου να πάρει 500 ευρώ (*);

Δηλαδή, είναι "ρεαλιστικό" να πάει ένας άνθρωπος στον υπόκοσμο και να αρχίσει να ρωτάει ποιος τραμπουκίζει/δέρνει αγνώστους, προκειμένου να την πέσει σε έναν για 500 ευρώ. Να καταστεί, δηλαδή, υποχείριο ενός ατόμου του υποκόσμου, το οποίο θα μπορεί εν συνεχεία να τον εκβιάζει ή, πολύ απλά, έτσι και πέσει στα χέρια της αστυνομίας για άλλη υπόθεση, να έχει τον ts για διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του (κοινώς, "καμαράντ, να σου πω ποιος με έβαλε να δείρω/απειλήσω τον τάδε επιχειρηματία, να κόψουμε κατιτίς από το κατηγορητήριο;)

Ειλικρινά, δε μου κάνει τόσο πολύ εντύπωση ότι βρέθηκε κάποιος να διατυπώσει αυτή την παντελώς ανεύθυνη (και πασιφανώς παράνομη) πρόταση, αλλά ότι δε βρέθηκε κανείς να επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα διαβάζω πως αυτή η αλητεία είναι και "η μόνη ρεαλιστική" πρόταση.

[* Η υψηλότερη αποτίμηση της συγκεκριμένης εργασίας, από όσα έχω διαβάσει, είναι 1000 ευρώ. Εφόσον η φαεινή πρόταση περιλαμβάνει τάξιμο των μισών χρημάτων στον τραμπούκο -και προσπερνώντας απορίες όπως "ας μου εξηγήσει κάποιος τι λόγο έχει ένας αδίστακτος που απειλεί και τραμπουκίζει ανθρώπους να δώσει τα μισά στον ts και να μην τα ξεκοκαλήσει μονάχος του μέχρι τελευταίου σεντ -εκτός κι αν ο τραμπούκος ζητήσει από το αφεντικό τραπεζική επιταγή στο όνομα του εντολέα του, ρεαλιστικό και αυτό) τότε για 500 ευρώ το πολύ, βρίσκονται χρήστες που προτείνουν στον ts να μπλέξει με τον υπόκοσμο. Τι να πω..]

Δημοσ.

Η εταιρία του στεγάζεται σε ένα κτίριο με ενοικιαζόμενα γραφεία. Διερωτήθηκα πόσο ενοίκιο να δίνει για τους χώρους του. Ανακάλυψα πως είναι πάνω από 1000€ το μήνα και βρίσκεται εκεί τουλάχιστον 4 χρόνια. Επίσης το αυτοκίνητό του δεν είναι κανένα μικρό. Δηλαδή ο κύριος έχει οικονομική άνεση και προφανώς με τους τρόπους που ασκεί το επάγγελμά του (και "λερώνει" τους υπόλοιπους που είναι πιο σωστοί) καταφέρνει και επιβιώνει.

Δηλαδή σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν έχει χρήματα και δε σε πληρώνει; Σόρρυ αλλά ΛοΛ.

Αυτή είναι η τακτική που ακολουθείται. Αν δε βρεις λύση με επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ κτλ. πήγαινε σε δικηγόρο. Είναι σαν τον Ρώσο: Θα σου πάρει λεφτά, ίσως να κάνει τη δουλειά ή μπορεί να σε κοροϊδέψει κι όλας, αλλά είναι η νόμιμη λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...