Προς το περιεχόμενο

Ποιο netbook στις 11,6'

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα netbook για το γραφείο, θα είναι συνδεδεμένο σε οθόνη (με VGA ή DVI, δε με νοιάζει) με keyboard και mouse κανονικά..

Απλά θέλω ένα μικρό και όχι laptop με 13άρες και 15άρες γιατί λόγω συχνής μετακίνησης πρέπει να το έχω και μαζί μου.

Σκέφτομαι το HP Pavilion dm1-1200/2000ev/sv (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-PAVILION-DM1-2000EV-WR460EA-B1A.htm) αλλά αν υπάρχει και κάτι άλλο περίπου στα 400€ θα με ενδιέφερε να το δω. Είναι μια κατηγορία που δεν έχει πολλές επιλογές πιστεύω, μιας και δεν είναι ούτε netbook αλλά ούτε laptop..

Όποιος ξέρει κάτι, let me know! :)

Δημοσ.

Θελω ενα netbook για το γραφείο, θα είναι συνδεδεμένο σε οθόνη (με VGA ή DVI, δε με νοιάζει) με keyboard και mouse κανονικά..

Απλά θέλω ένα μικρό και όχι laptop με 13άρες και 15άρες γιατί λόγω συχνής μετακίνησης πρέπει να το έχω και μαζί μου.

Σκέφτομαι το HP Pavilion dm1-1200/2000ev/sv (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-PAVILION-DM1-2000EV-WR460EA-B1A.htm) αλλά αν υπάρχει και κάτι άλλο περίπου στα 400€ θα με ενδιέφερε να το δω. Είναι μια κατηγορία που δεν έχει πολλές επιλογές πιστεύω, μιας και δεν είναι ούτε netbook αλλά ούτε laptop..

Όποιος ξέρει κάτι, let me know! :)

Φίλε δες εδώ Link

Δημοσ.

Yiannhsp το είδα ότι το πουλάς αλλά επειδή είναι ουσιαστικά εταιρικό, πρέπει να φανούν έξοδα (άρα τιμολόγιο), άσε που επειδή είναι τιμολόγιο το 23%, το ΦΠΑ δηλαδή μετά από ένα 3μηνο επιστρέφεται.. άρα ουσιαστικά, χοντρικά στα 310ευρω περίπου θα κοστίσει (με την επιστροφή) το netbook.. Οπότε ακόμα και στα 250 να έβρισκα κάτι, δύσκολα θα το έπερνα γιατί πρέπει να φαίνονται και έξοδα..

Δυστυχώς πάω σε καινούριο, αλλιώς αν ήταν για σπίτι κλπ, στο το είχα αγοράσει ήδη! :D

xristofore ωραιο και το lenovo, αλλά έχω την εντύπωση ότι το ΗΡ είναι καλύτερο απο specs. Τωρα απο θεμα ποιοτητας κλπ οκ, αλλά δεν είναι προτεραιοτητα..

Νομιζω το ΗΡ ειναι μονοδρομος?

Δημοσ.

στη θέση σου θα περίμενα τη νέα σειρά με amd zacate....όλες οι μεγάλες έχουν μοντέλα

(hp dm1 3100 , lenovo s205 , asus 1215b) αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουμε να τα δούμε

εδώ πέρα, και βέβαια σε ποια τιμή....

(το hp υπάρχει τελικά, στα 470€ περίπου αλλά δεν ξέρω αν είναι κ διαθέσιμο, το skroutz

βγάζει πολλά καταστήματα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...