Προς το περιεχόμενο

Τι λετε για o/c αυτου?

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τι o/c τρωει ο i5 760 (s1156) ??ειναι καλος???

αν θα εδινα τον δικο μου cpu και μητρικη για αυτο το cpu και μητρικη dfi θα ηταν καλη ανταλλαγη?

Δημοσ.

ο i5 ειναι αρκετα καλος

αν δεν δωσεις χρηματικη διαφορα αξιζει

διαφορετικα και ο δικος σου ειναι πολυ καλος

Δημοσ.

δεν αξιζει η μεταβαση απο τον επεξεργαστη σου σε i5 , δεν υπαρχει καποια τρομερη διαφορα

κρατα αυτον που εχεις που ειναι αθανατος ωστε να παρεις μελλοντικα κατι πολυ καλυτερο, οχι απλα λιγο καλυτερο ;)

απο o/c οι 4πυρηνοι i5 εχουν συνηθως αρκετα ανετα και κρυα τα 4GHz (και κατι ψιλα ισως για 24/7 αναλογα και τη μητρικη και το κομματι cpu ) , απο κει και περα εξαρταται και τι θες

αλλα επειδη εχει αντοιστοιχο pc με σενα ο κολλητος μου θα σου προτεινα να εγκαταλειψεις την ιδεα γιατι θα ξενερωσεις.. :rolleyes:

εγω στη θεση σου θα ξενερωνα απο τη μικρη διαφορα

εγω απο τη μερια μου δεν ξενερωσα γιατι πριν ειχα c2d 3ετιας , μια τετοια μεταβαση ειχε περισσοτερο νοημα πιστευω καθως η διαφορα ειναι χαωδης , αλλα δεν ισχυει το ιδιο για τη cpu που εχεις εσυ

οποτε ειτε κοιτα προς sandy (αν σου περισσευουν λεφτα, ουτε αυτο ομως θα στο προτεινα για να μαι ειλικρινης) ή κρατα το μηχανημα σου που ειναι ακομα δυναμη για κατι ουσιαστικα γρηγοροτερο που θα βγει μελλοντικα

Δημοσ.

Σημφώνω με τον προλαλήσαντα ο 9550,9450 τους οποιους εχω και τους 2 ειναι απο τους αγαπημένους μου επεξεργαστές πραγματικά σκυλιά. Μάζεψε μερικά χρήματα ακόμα και πας σε κατι καλύτερο αργότερα.

Δημοσ.

Όχι για την ώρα ειναι στην άκρη και οι 2 μέχρι τέλος του μήνα πιστέυω να βρώ λιγο χρόνο να τους στήσω

Δημοσ.

Για προσωπικη σου χρηση?

οχι για κοινοχρηστη χρηση.Τι ρωτας ρε βαγγελακι.....

Κατσε με αυτους που εισαι και περιμενε να περασει ο καιρος.Αφου μια χαρα εισαι,τι την θελεις την αναβαθμιση?για να τρεχεις bench?χεσε τα bench.

Δημοσ.

οχι για κοινοχρηστη χρηση.Τι ρωτας ρε βαγγελακι.....

Κατσε με αυτους που εισαι και περιμενε να περασει ο καιρος.Αφου μια χαρα εισαι,τι την θελεις την αναβαθμιση?για να τρεχεις bench?χεσε τα bench.

μη ρε θα μυρισει!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...