Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γειτονα!

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, εγω στο ρουτερ εχω βαλει κωδικο αλλα ειναι ενας που μπαινει και το νετ παει αργα! Τι μπορω να κανω? Και να αλλαξω αφου βρηκε αυτον θα βρει και τον αλλον, ετσι?

Δημοσ.

Μπες στο ρούτερ σου και δες αν το Authentication Type είναι wep ή wap.

Αν δεν ξέρεις πως πες το ρούτερ σου και θα σε βοηθήσουμε. (pouline Που είσαι;;; )

Επίσης πως είσαι σίγουρος ότι μπήκε κάποιος;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά για παραδείγματα password για WPA https://www.grc.com/passwords.htm

Δοκίμασε κάποια από αυτά και δες μετά αν πάλι θα σου "κλέβει" το δίκτυο.

Επίσης δες αν έχεις βάλει άλλο κωδικό από τον default του rooter σου. Σε περίπτωση που έχεις αφήσει ακόμη τον default πας και τον αλλάζεις με δυσκολότερο οπωσδήποτε

Δημοσ.

Μπες στο ρούτερ σου και δες αν το Authentication Type είναι wep ή wap.

Αν δεν ξέρεις πως πες το ρούτερ σου και θα σε βοηθήσουμε. (pouline Που είσαι;;; )

Επίσης πως είσαι σίγουρος ότι μπήκε κάποιος;

wpa οχι wap.

Ρίξε μια ματιά για παραδείγματα password για WPA https://www.grc.com/passwords.htm

Δοκίμασε κάποια από αυτά και δες μετά αν πάλι θα σου "κλέβει" το δίκτυο.

Επίσης δες αν έχεις βάλει άλλο κωδικό από τον default του rooter σου. Σε περίπτωση που έχεις αφήσει ακόμη τον default πας και τον αλλάζεις με δυσκολότερο οπωσδήποτε

α.αλλαξε το ssid του το τι εκπεμπει ο ρουτερ.

β.αλλαξε το password και βαλε ενα του στυλ 24fFD##$)) me συμβολα κεφαλαια μικρα και νουμερα.

γ.σαν εξτρα μετρα αμα θες αλλαξε την Lan ip του ρουτερ και κλεισε τον dhcp οπως βαλε και κλειδωμα με mac address.

αμα μπει μετα.....

Δημοσ.

wpa οχι wap.

όχουυυυυυυυυυυυυυυυυ typooooooooooooo μην αφήσεις και εσύ κάτι να πέσει κάτω ε; :P

Δημοσ.

Σωστός ο Spank. Εγώ έχω WPA2-PSK και δεν μπαίνει κανένας να μου φάει ίντερνετ. Τώρα αν είναι τόσο μάγκας και μπει... δεν ξέρω τι θα κάνω.. Όταν και αν έρθει εκείνη η ώρα..βλέπουμε!!

Δημοσ.

όχουυυυυυυυυυυυυυυυυ typooooooooooooo μην αφήσεις και εσύ κάτι να πέσει κάτω ε; :P

βαρεθηκα να το βλεπω να το λενε wap.

Βάλε Wpa η Wpa2 και hide το SSID

απλα το Mac address αλλαγη Lan ip και hidden ssid σπανε σχετικα ευκολα.για αυτο αλλαγη ssid και μεγαλο wpa2 και λεξη που να μην υπαρχει σε λεξικο .

Σωστός ο Spank. Εγώ έχω WPA2-PSK και δεν μπαίνει κανένας να μου φάει ίντερνετ. Τώρα αν είναι τόσο μάγκας και μπει... δεν ξέρω τι θα κάνω.. Όταν και αν έρθει εκείνη η ώρα..βλέπουμε!!

δεν θα μπει για αρκετο καιρο ακομα κανεις.

Δημοσ.

αντε κσα απο εδω.και λεω εγω ποιος αλλος θα απανταγε τοσο γρηγορα.θα σε περιλαβω στο pm.οποιος το ξαναπει wap θα φαει ban.

Δημοσ. · Κρυμμένο από poulinos, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από poulinos, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

Δημοσ. · Κρυμμένο από poulinos, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από poulinos, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

καθίκι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κανε το πιο απλο.αλλαξε ονομα στο δικτυο σου ssid(δηλαδη αυτο που εκπεμπει και βαλε κλειδωμα wpa2 με ενα δυσκολο κωδικο με γραμματα αριθμους και συμβολα).αυτα για αρχη.

Δημοσ.

κανε το πιο απλο.αλλαξε ονομα στο δικτυο σου ssid(δηλαδη αυτο που εκπεμπει και βαλε κλειδωμα wpa2 με ενα δυσκολο κωδικο με γραμματα αριθμους και συμβολα).αυτα για αρχη.

Οκ! Το εκανα! Ευχαριστω, αν γινει τιποτα νεοτερο θα ενημερωσω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...