VictoriusGS Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά.. Λόγω της δουλειάς μου ήρθε επιδότηση από την WIND ~440ε .. Έχω το ΑΙΝΟ αλλά από τότε έχουν βγει απίστευτα κινητά με android-απειρες εφαρμογες κτλ.. Βασικά επειδή δεν πολυασχολούμαι με τα κινητά και την τεχνολογία τους...θα ηθελα αν ειναι ευκολο να ανεβασετε λινκ με πληροφοριες για το android.. Ενας γνωστος με android κινητο πχ εμπαινε και εβλεπε live scores...ή στο facebook...τον καιρό..οτιδήποτε....αυτες οι υπηρεσιες χρεώνονται; Τέλος..όπως λεει ο τιτλος του θεματος..θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο (android-αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο) κινητό...μέχρι 500ε όχι καμμιά παντόφλα σε μέγεθος netbook... με οθόνη αφής (νομίζω τα περισσότερα έτσι είναι) και οσο πιο στυλατο γίνεται...ειδα κατι samsung ολα τα λεφτά :wub: Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε! Πάνος
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οι προτάσεις από εμένα είναι 2 Ή δίνεις άλλα 100 και πας στο Galaxy s 2 ή με ~350 πας στο galaxy s και με τα υπόλοιπα παίρνεις και ένα κινητό στη κοπέλα σου
gs20309 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά.. Λόγω της δουλειάς μου ήρθε επιδότηση από την WIND ~440ε .. Έχω το ΑΙΝΟ αλλά από τότε έχουν βγει απίστευτα κινητά με android-απειρες εφαρμογες κτλ.. Βασικά επειδή δεν πολυασχολούμαι με τα κινητά και την τεχνολογία τους...θα ηθελα αν ειναι ευκολο να ανεβασετε λινκ με πληροφοριες για το android.. Ενας γνωστος με android κινητο πχ εμπαινε και εβλεπε live scores...ή στο facebook...τον καιρό..οτιδήποτε....αυτες οι υπηρεσιες χρεώνονται; Τέλος..όπως λεει ο τιτλος του θεματος..θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο (android-αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο) κινητό...μέχρι 500ε όχι καμμιά παντόφλα σε μέγεθος netbook... με οθόνη αφής (νομίζω τα περισσότερα έτσι είναι) και οσο πιο στυλατο γίνεται...ειδα κατι samsung ολα τα λεφτά :wub: Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε! Πάνος Sony Ericsson ARC ψαξτο λίγο κ θα με θυμηθείς!
vasilisga Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Sony Ericsson ARC ψαξτο λίγο κ θα με θυμηθείς! τα se λογω τσουναμι θα παρουσιασουν σημαντικες καθυστερησεις στην τροφοδοσια το arc αναμενεται για τελη καλοκαιριου
gs20309 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Sony Ericsson ARC ψαξτο λίγο κ θα με θυμηθείς! Δυστυχώς είναι αλήθεια αλλά δε γίνεται κάποια λύση θα βρουν σύντομα.
VictoriusGS Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντησεις...την Sony Ericsson την βαρεθηκα να πω την αληθεια ..έχω 3-4 walkman κινητά.. Αρκετά καλό το optimus x2 ... το ίδιο και το galaxy s ρε φίλε..!!(το 2 ξεφεύγει στα 600ε) θα παρω αυριο και τον καταλογο της wind να δω τι παίζει και θα σας ενημερώσω..!! Απλά δεν πηρα απαντηση στο αν αυτες οι υπηρεσιες-μικροεφαρμογες-περιηγηση στο ιντερνετ χρεώνονται; Μαρίκα :cool:
vasilisga Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντησεις...την Sony Ericsson την βαρεθηκα να πω την αληθεια ..έχω 3-4 walkman κινητά.. Αρκετά καλό το optimus x2 ... το ίδιο και το galaxy s ρε φίλε..!!(το 2 ξεφεύγει στα 600ε) θα παρω αυριο και τον καταλογο της wind να δω τι παίζει και θα σας ενημερώσω..!! Απλά δεν πηρα απαντηση στο αν αυτες οι υπηρεσιες-μικροεφαρμογες-περιηγηση στο ιντερνετ χρεώνονται; Μαρίκα :cool: χρεωνεσαι μονο το internet που σου παρεχει η vodafone, cosmote κτλ η χρηση (και η εγκατασταση τις περισσοτερες φορες) ειναι δωρεαν
VictoriusGS Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έχω κάρτα -όχι σύνδεση- vodafone...ιντερνετ δεν εχω βαλει ποτε στο κινητο για να ξερω τις χρεωσεις..αν ειναι φθηνα ή ακριβα.. μπηκα λιγο στο σαιτ του android και ειδα τις εφαρμογες...δωρεαν ειναι οι περισσοτερες..κ ειναι και καλες... εντιτ: Link Δεν βρήκα κάτι καλύτερο για καρτοκινητή VODAFONE.. ειναι μια χαρα πιστευω..!
flik Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν δεν σου φαίνεται μεγάλο το optimus 2X θα σου έλεγα οτι στα 500€ αυτό είναι το καλύτερο.... Αλλιώς πηγαίνεις στο SGS, και παίρνεις και κάτι άλλο με τα υπόλοιπα λεφτά. Το Galaxy S2 είναι ανταγωνιστής και για μένα καλύτερο του optimus αλλά ξεφεύγει όντως η τιμή.
orlox Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Λοιπαμαι που το λεω αλλα αυτη τη στιγμη δεν θα προτινα να παρει καποιος το o2. Σαν κάτοχος ειμαι αρκετα απογοιτευμενος. Ψιλοκοληματα, ασυμβατοτοιτες ακυρα restart, bleed στις γωνιες ειναι λιγα απο τα μειων του. Για κοιτα λιγο τα νεα htc...
oldnew Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Λοιπαμαι που το λεω αλλα αυτη τη στιγμη δεν θα προτινα να παρει καποιος το o2. Σαν κάτοχος ειμαι αρκετα απογοιτευμενος. Ψιλοκοληματα, ασυμβατοτοιτες ακυρα restart, bleed στις γωνιες ειναι λιγα απο τα μειων του. Για κοιτα λιγο τα νεα htc... Αυτο με τη φωτεινοτητα της οθόνης στις γωνίες το διαβαζω απο πόλους στο xda, άρα είναι γενικό. Ολα τα υπόλοιπα που περιγραφεις επισης αναφέρονται απο κάποιους αλλα με custom rom, διορθώνονται πλήρως ολα και το κινητο πετάει. Οποτε μη απογοητευεσαι, με λίγο ψάξιμο, το κινητο πετάει. Ασε που οι περισσότεροι το τρέχουν στα 1.3 χωρις κανένα πρόβλημα. Σε αυτη τη συχνοτητα με custom αφήνει πίσω σε ολα το s2. Βέβαια το s2 είναι σε άλλο επίπεδο. Πετάει χωρις καθόλου ψάξιμο. Δεν είναι θέμα ισχύς. Προσωπικα οταν προτείνω το galaxy 2 δεν το κάνω μονο γιατι είναι δυπιρινο, που οι περισσότεροι δεν το χρειάζονται καν , αλλα είναι μακραν το ποιο ισοροπημενο απο ολα τα κορυφαία. Μέχρι και η έλλειψη led ειδοποιησης (που εχουν ολα τα android) διορθώνεται σε αυτο με το noled (τεσταριστικε ήδη στο s2 και δουλεύει) , κάτι που δεν μπορεις να κανείς σε κανένα άλλο κινητο χωρις amoled οθόνη.. Ασχετο. Βγήκε darky rom για s2, σχεδον πριν βγει το s2.. http://twitpic.com/4rh0if Κάποιος μου έλεγε παλαιότερα ως συν οτι ο darky εχει optimusx2 και του έλεγα οτι θα βγάλει και για s2 σιγουρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.