nick#18 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Φιλε για το astra ψαξε λιγο αν θελεις για τα 1.4 Turbo μοτερ. Ειναι 2 νομιζω 1 με 120 ιππους και ενα με 140. Εχουν πολυ καλη καταναλωση και απο θεμα συντηρησης δεν ειναι κατι το πολυ διαφορετικο απο ενα ατμοσφαιρικο. Επισης το turbo θα μετακινει ευκολοτερα την βαρια σχετικα καροτσα του astra. Επισης να ρωτησω κατι? Το Fiesta στα 120 1.6 δεν ειναι? Αν ναι πως εχει 130€ τελη σε σχεση με το astra που εχει 240? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μάλλον λόγω ρύπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 σε εμφάνιση το fiesta είναι πολύ όμορφο και ειδικά με την αεροτομή ktlp ....επίσης είναι 120 άλογα ατμοσφαιρικά ( δεν θέλω turbo με tpt ) και ανάλογα με τα κιλά του κιόλας θα πηγαίνει "σφερατο".... Έχει γνωστός το αυτοκίνητο που λες (μάλιστα ολίγον βελτιωμένο, στα ~135 άλογα) και μπορώ να σε βεβαιώσω ότι σφαιράτο δεν πηγαίνει με την καμία. Μόνο άμα του χώσεις κάνα κλώτσο από πίσω ίσως. Έχει ωραία επιτάχυνση σε μεγάλες ταχύτητες αλλά από στάση το νιώθεις τελείως νωχελικό. Πιο ζωντανό νιώθω το δικό μου Polo 1.4, που είναι ασθματικό, όπως και να το κάνουμε. Από θέμα επιδόσεων παίζει σχεδόν στα ίσα (είναι οριακά καλύτερο το Fiesta στις μεγάλες ταχύτητες) με το VW Polo 1.2 TSI 105HP. Το turbo κάνει τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 20 Xιλιαρικακια εν μεσω κρισης και την βενζινη να βαραει κοκκινο,δεν ειναι και η πιο σοφη επιλογη --εκτος και αν σου περισσευουν... Εγω παντως σε αναλογη αποστολη αναζητησης αυτοκινητου χτυπησα ενα παρομοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1408037/ Απο ιδιωτη πριν 3 μηνες με 5 χιλιαρικα στο χερι( αν και ειχα και αλλα 15 σε μετρητα) και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος... Οικονομικο,αξιοπιστο,γρηγορο και σχετικα καινουργιο --πριν κανενα μηνα περασε το πρωτο του κτεο... Αν ψαξεις και λιγο μπορεις να το παρεις και πολυ κατω απο 5 χιλιαρικα(ειδικα αν τα τζιμανια της κυβερνησης αποφασισουν να πανε την βενζινα 2-3 ευρω το λιτρο,οπως ακουγεται εντονα τελευταια.... Σκεψου και αυτη την επιλογη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 20 Xιλιαρικακια εν μεσω κρισης και την βενζινη να βαραει κοκκινο,δεν ειναι και η πιο σοφη επιλογη --εκτος και αν σου περισσευουν... Εγω παντως σε αναλογη αποστολη αναζητησης αυτοκινητου χτυπησα ενα παρομοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1408037/ Απο ιδιωτη πριν 3 μηνες με 5 χιλιαρικα στο χερι( αν και ειχα και αλλα 15 σε μετρητα) και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος... Οικονομικο,αξιοπιστο,γρηγορο και σχετικα καινουργιο --πριν κανενα μηνα περασε το πρωτο του κτεο... Αν ψαξεις και λιγο μπορεις να το παρεις και πολυ κατω απο 5 χιλιαρικα(ειδικα αν τα τζιμανια της κυβερνησης αποφασισουν να πανε την βενζινα 2-3 ευρω το λιτρο,οπως ακουγεται εντονα τελευταια.... Σκεψου και αυτη την επιλογη..... Οχι ρε συ! Δεν κάνουν τέτοια λάθη. Είναι το 2ο αυτοκίνητο που υπάρχει στο σπίτι. Και τι δεν έχω πληρώσει. Πάνω που άλλαξα για 3η φορά πολλαπλασιαστές μου χάλασε το πορτ-μπαγκαζ (δεν άνοιγε απ'εξω) και το μοτέρ του ρελαντί. Κάθε καλοκαίρι μου πέφτει το τζάμι μέσα στην πόρτα. Και για να μη λες ότι σε δουλεύω δες εδώ. Και ναι, μπορεί να έφταιξα και εγώ αλλά τα ιαπωνικά είναι σκυλιά - δε χαλάνε με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγω ψηφιζω ατμοσφαιρα αυτη τη στιγμη μονο και μονο επειδη ειναι ευκολη η μεταβαση σε υγραεριο. Επισης ψηφιζω μεταχειρισμενο. Αγοραζεις ενα αμαξι 1.6 - 1.8 και του περνας υγραεριο και τελειωνεις. Ενα φιλαρακι μου αγορασε ενα Toyota Avensis (το προηγουμενο το γαματο) στα 1.8 και του περασε υγραεριο και το αμαξι δεν του καιει ουτε 20 ευρω την εβδομαδα (και κοβει πολλα χιλιομετρα τη μερα πανε-ελα στη δουλεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλα ναι για megane της εποχης και εγω δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις,ειδικα αυτο που λες με τους πολλαπλασιαστες.πες οτι οταν το εβαζες και μπροστα εκανε εναν θορυβο grrrrrrrrrrrrr μεχρι να ζεσταθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Για εμένα το καλύτερο αυτή τη στιγμή θα ήταν καινούριο, ιαπωνικό και λίγα κυβικά. Με όλα αυτά που έχω πληρώσει, και την ταλαιπωρία που έχω περάσει, σκεφτόμουν σοβαρά το Aygo. 9800 5πορτο με πλήρη εξοπλισμό. 6 χρόνια εγγύηση. 2 χρόνια service. 4 οδική βοήθεια. Βενζίνη ελάχιστα. Τέλη ελάχιστα. Ασφάλιστρα ελάχιστα. Και ναι, τα καινούρια αυτοκίνητα κάνουν άνετα ταξίδι όσο μικρά και να είναι. Αλλιώς ένα προσεγμένο μεταχειρισμένο με υγραέριο. Τα μεταχειρισμένα όμως πάντα έχουν ρίσκο. Λυπάμαι αυτόν που θα πάρει το αυτοκίνητο μου (σκεφτόμουν να το δώσω σε μάντρα - γιατί δε θα χω μούτρα να το πουλήσω πουθενά και μετά να μου ζητάνε τα ρέστα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1328851/ Αυτό εδώ πως το βλέπετε παιδιά ? σε κάτι τέτοια αμάξια με 'ενσωματωμένο' radio cd εγώ δεν θα μπορώ να βάλω ΠΧ το δικό μου αν αγοράσω κάποιο με USB ktlp ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Για εμένα το καλύτερο αυτή τη στιγμή θα ήταν καινούριο, ιαπωνικό και λίγα κυβικά. Με όλα αυτά που έχω πληρώσει, και την ταλαιπωρία που έχω περάσει, σκεφτόμουν σοβαρά το Aygo. 9800 5πορτο με πλήρη εξοπλισμό. 6 χρόνια εγγύηση. 2 χρόνια service. 4 οδική βοήθεια. Βενζίνη ελάχιστα. Τέλη ελάχιστα. Ασφάλιστρα ελάχιστα. Και ναι, τα καινούρια αυτοκίνητα κάνουν άνετα ταξίδι όσο μικρά και να είναι. Αλλιώς ένα προσεγμένο μεταχειρισμένο με υγραέριο. Τα μεταχειρισμένα όμως πάντα έχουν ρίσκο. Λυπάμαι αυτόν που θα πάρει το αυτοκίνητο μου (σκεφτόμουν να το δώσω σε μάντρα - γιατί δε θα χω μούτρα να το πουλήσω πουθενά και μετά να μου ζητάνε τα ρέστα). Eπεσες σε καλο ανθρωπο και εσυ οπως και εγω που μολις το πηρα μου πηραν 240 ευρω για ελεγχο και service --- με λαδια απο κουτσομουρα... Δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/401393-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-service-%CF%83%CE%B5-renault-megane/ Eιναι βεβαια και το αστρο του καθενος αν και μετα το facelift(2007) συμφωνα με χρηστες του club: http://www.greekrenaultclub.gr/forum/index.php τα προβληματα νεοτητας του megane 2 εχουν λυθει( beru πολλαπλασιαστες αντι sazem-ανθεκτικοι γρυλοι παραθυρων κοκ) Επισης αλλοι εχουν πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης τους οπως εσυ και αλλοι ειναι ευχαριστημενοι.... Και μακρια απο ιαπωνικα,εχουν ραδιενεργεια....χαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1328851/ Αυτό εδώ πως το βλέπετε παιδιά ? σε κάτι τέτοια αμάξια με 'ενσωματωμένο' radio cd εγώ δεν θα μπορώ να βάλω ΠΧ το δικό μου αν αγοράσω κάποιο με USB ktlp ? τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γούστα είναι αυτά φιλαράκι,σε άλλους αρέσουν οι χ μάρκες...σε άλλους οι ψ μάρκες.Ανάλογα ο καθένας με την εμπειρία του πάνω σε συγκεκριμένες μάρκες.Απ ότι κατάλαβα είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο και έχεις μπερδευτεί ευχάριστα γιατί στο ένα σου αρέσει πχ η ιπποδύναμη...στο άλλο το σουλούπι του και πάει λέγοντας.Για μένα πάντως αν έχεις τα χρήματα καλύτερα να πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο (να έχεις την εργοστασιακή εγγύηση) και όχι κάποιο μεταχειρισμένο που είναι μπορεί να φαίνεται αψεγάδιαστο αλλά δεν ξέρεις σίγουρα ....αν δεν έχει τρακάρει,αν έχει κάνει τα service του....τα κουσούρια του τελοσπάντων. Πάνω στην ερώτηση που κάνεις αν αντικαθίστανται τα εργοστασιακά cd players με κάποιο after market φυσικά και γίνεται αυτό με προσθήκη αντάπτορα για την χρησιμοποιήση και των κουμπιών του τιμονιού. Εδώ πάντως θα ακούσεις όλων των ειδών τις απόψεις.Θα σε συμβούλευα να περάσεις από αντιπροσωπίες και να δεις από κοντά τα αυτοκίνητα και να κάνεις και κάποιο test drive.Έτσι σιγά σιγά θα αποκλείεις κάποια που δεν θα σου κάνουν το "κλικ" και έπειτα μπαίνεις και σε αντίστοιχα forums και μαθαίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες απ τους κατόχους τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γούστα είναι αυτά φιλαράκι,σε άλλους αρέσουν οι χ μάρκες...σε άλλους οι ψ μάρκες.Ανάλογα ο καθένας με την εμπειρία του πάνω σε συγκεκριμένες μάρκες.Απ ότι κατάλαβα είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο και έχεις μπερδευτεί ευχάριστα γιατί στο ένα σου αρέσει πχ η ιπποδύναμη...στο άλλο το σουλούπι του και πάει λέγοντας.Για μένα πάντως αν έχεις τα χρήματα καλύτερα να πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο (να έχεις την εργοστασιακή εγγύηση) και όχι κάποιο μεταχειρισμένο που είναι μπορεί να φαίνεται αψεγάδιαστο αλλά δεν ξέρεις σίγουρα ....αν δεν έχει τρακάρει,αν έχει κάνει τα service του....τα κουσούρια του τελοσπάντων. Πάνω στην ερώτηση που κάνεις αν αντικαθίστανται τα εργοστασιακά cd players με κάποιο after market φυσικά και γίνεται αυτό με προσθήκη αντάπτορα για την χρησιμοποιήση και των κουμπιών του τιμονιού. Εδώ πάντως θα ακούσεις όλων των ειδών τις απόψεις.Θα σε συμβούλευα να περάσεις από αντιπροσωπίες και να δεις από κοντά τα αυτοκίνητα και να κάνεις και κάποιο test drive.Έτσι σιγά σιγά θα αποκλείεις κάποια που δεν θα σου κάνουν το "κλικ" και έπειτα μπαίνεις και σε αντίστοιχα forums και μαθαίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες απ τους κατόχους τους ναι αλλα αν πάμε σε κάτι καινούριο είμαι η στο fiesta η στο astra....το astra είναι ολοκληρωμένο αμάξι από όλες τις άποψης. το fiesta είναι μια χαρά και σε χορούς και σε θέμα ταχύτητας και σε εμφάνιση....είναι κατώτερο από το astra αλλα τι να κάνουμε ήδη πιστεύω τα 17000 είναι αρκετά για αμάξι και δύσκολα θα έδινα παραπάνω( 21.500 exei to astra).....επίσης το leon που έδειξα πιστεύω μου αρέσει το διπλάσιο από ότι το fiesta σε όλα και με 5-6 χιλιάρικα λιγότερα.....είναι μεταχειρισμένο αλλα τι να κάνουμε υποτίθεται να κάνω τους ελεγχους ktlp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 οπως ειπε και καποιος πριν, στα 17.000 του fiesta προτιμω να παρω polo tsi dsg. σου προσφερει σαφως ανωτερο μοτερ (εχει σχεδον 2.5 κιλα ροπης παραπανω, ενω απο αλογα μην νομιζεις οτι υστερει αφου δεν ειναι 105 επι της ουσιας αλλα κοντα στα 110-112), εχεις ενα dsg που ειναι ανετο και ξεκουραστο, εχεις ενα νεωτερο αμαξι και νομιζω πως και απο καταναλωση θα εισαι καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ναι αλλα αν πάμε σε κάτι καινούριο είμαι η στο fiesta η στο astra....το astra είναι ολοκληρωμένο αμάξι από όλες τις άποψης. το fiesta είναι μια χαρά και σε χορούς και σε θέμα ταχύτητας και σε εμφάνιση....είναι κατώτερο από το astra αλλα τι να κάνουμε ήδη πιστεύω τα 17000 είναι αρκετά για αμάξι και δύσκολα θα έδινα παραπάνω( 21.500 exei to astra).....επίσης το leon που έδειξα πιστεύω μου αρέσει το διπλάσιο από ότι το fiesta σε όλα και με 5-6 χιλιάρικα λιγότερα.....είναι μεταχειρισμένο αλλα τι να κάνουμε υποτίθεται να κάνω τους ελεγχους ktlp. Για ποιο λόγο είναι κατώτερο το fiesta από το astra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.