Προς το περιεχόμενο

youtube-safari προβλημα

aredhel_vlsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα, μολις πηρα macbook.

Οταν ανοιγω Safari δεν μπορω να ανοιξω youtube. Δοκιμασα να εγκαταστησω την εκδοση του flash για mac, κατεβασα το perian, αλλα τζιφος! Επισης ειδα οτι ειναι ενεργοποιημενα τα plug ins στο safari.. τι αλλο μου μενει, τι δεν μπορει να κανω σωστα? Καπου διαβασα οτι η νεα εκδοση του safari εχει θεμα με τα flash...

please οποιος γνωριζει ας βοηθησει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια καλησπερα, μολις πηρα macbook.

Οταν ανοιγω Safari δεν μπορω να ανοιξω youtube. Δοκιμασα να εγκαταστησω την εκδοση του flash για mac, κατεβασα το perian, αλλα τζιφος! Επισης ειδα οτι ειναι ενεργοποιημενα τα plug ins στο safari.. τι αλλο μου μενει, τι δεν μπορει να κανω σωστα? Καπου διαβασα οτι η νεα εκδοση του safari εχει θεμα με τα flash...

please οποιος γνωριζει ας βοηθησει!

με άλλο browser ανοιγει κανονικά?

οπως ειπα, μολις τον πηρα...τι αλλους browser εχεις να προτεινεις να κατεβασω?

Δοκιμασα να σβησω ολα τα flash που κατεβασα απ το pc και τωρα δουλευει.. ηταν τοσο προφανες? τι στο καλο?

οπως ειπα, μολις τον πηρα...τι αλλους browser εχεις να προτεινεις να κατεβασω?

Δοκιμασα να σβησω ολα τα flash που κατεβασα απ το pc και τωρα δουλευει.. ηταν τοσο προφανες? τι στο καλο?

Καλό είναι ανεξαρτήτως λειτουργικού, να έχεις δύο browser στον υπολογιστή σου ώστε όταν χαλάσει ο ένας να έχεις τον άλλον.....

Αν θες τον ΙΕ της Microsoft θα πρέπει να εγκαταστήσεις windows.....οι υπόλοιποι έχουν εκδόσεις για Mac.....(πχ.Firefox,Chrome,Opera,κτλ.)

Φιλε μου καλησπερα, η αληθεια ειναι οτι παντα εχω δυο και τρεις browser στο pc , αλλα ελεγα macbook ειναι αυτο, δεν παιζει να κολλησει! χαχαχ οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...