ntellos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τι πρόβλημα σου εμφανίζεται στα κουμπάκια ? κανένα απολύτως. Απλά ανέφερα πως είναι η μοναδική διαφορα στην εμφάνιση με τα win
mariosk89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 chrome και chromium είναι το ίδιο πράγμα σε linux. εγώ είχα chromium πολύ καιρό και πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει κανονικός chrome και τον έβαλα. η διαφορά τους είναι όντως ότι ο chromium einai open-source ο firefox είναι απαίσιος σε όλα τα λειτουργικά. στα windows μέχρι να ανοίξει ο firefox έχω ανοίξει 3 καρτέλες στον chrome. προφανώς το ίδιο και σε Linux.
georginiogr Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Χρησιμοποιω Lnux Ubuntu 10.10 Είχα firefox, αλλα σερονταν τραγικα ορισμενες φορες. Το γυρισα λοιπον σε chromium και με βολεψε πολυ η ταχυτητα αποκρισης του. Δοκιμαζοντας ομως τον FF 4, διαπιστωσα τρομερη βελτιωση στο θεμα ταχυτητας, εφαμιλλης ή και ανωτερης σε σχεση με Chromium. Ξαναγυρισα λοιπον στον FF και με την μεχρι τωρα χρηση του ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Το μεγαλο ατου σε σχεση με τον Chromium ειναι η πληθωρα προσθετων που διαθετει και καλυπτει ακομα και τον πιο απαιτητικο χρηστη.
theTuber Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οι μόνες διαφορές του firefox 4 σε linux είναι ότι οι καρτέλες δεν πάνε στην γραμμή τίτλου (αυτό θέλει οπωσδήποτε διόρθωση, ο chromium και ο opera το κάνουν μια χαρά) και τα κουμπιά που είναι διαφορετικά. Σε ταχύτητα δεν παρατηρώ κάποια διαφορά
giannis2001 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Off topic: Πολλούς φίλους του Arch βλέπω εδώ μέσα. Και νόμιζα ότι είμαστε λίγοι...
mandos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 στο arch linux υπάρχει στο aur ο google-chrome i stand corrected λοιπόν, δεν έκατσα ποτέ να ψάξω το θέμα chrome στο linux, o chromium καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες μου (σαν 2ος browser για logged-off experience στα dev sites). έχει δοκιμάσει κανείς firebug σε linux-firefox? άραγε θα βελτιώθει και εκεί η ταχύτητα? αν και όλα τα dev-utils είναι πιο αργά στο linux (dragonfly included)
ntellos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 έχει δοκιμάσει κανείς firebug σε linux-firefox? άραγε θα βελτιώθει και εκεί η ταχύτητα? αν και όλα τα dev-utils είναι πιο αργά στο linux (dragonfly included) εγώ τρέχω firebug, Απλά όσο δεν τον χρειάζεσαι τον κλείνεις και μια χαρά είναι η ταχύτητα μετά στα windows μέχρι να ανοίξει ο firefox έχω ανοίξει 3 καρτέλες στον chrome. προφανώς το ίδιο και σε Linux. Αυτά που λες ίσχυαν για την 3.6 έκδοση της αλεπούς, στα παράθυρα. Πλέον ξεκινάει πολύ γρήγορα, όχι τόσο όσο chrome, αλλά τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο ικανοποιητικά. Κιόλας στην επόμενη έκδοση οι devs της mozilla θα έχουν βελτιώσει ακόμη πιο πολύ το startup. Πάντως το "μεγαλύτερο" startup time του ff έναντι του chrome, δεν είναι πρόβλημα. Η ταχύτητα ανοίγματος μιας σελίδας, η ταχύτητα απόκρισης του ανοιχτού προγράμματος είναι σημαντικότερα προβλήματα, όπου σύμφωνα με πάρα πολλές μετρήσεις chrome και ff έχουν αμελητέες διαφορές. Οπότε χρησιμοποιήστε ότι σας βολεύει
markelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μάλλον το άρθρο μιλάει για τις precompiled εκδόσεις του FF που δίνει η Mozilla και είναι για όλα τα συστήματα (που είναι και λογικό να είναι λίγο...). Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Στον δικό μου υπολογιστή είναι πολύ ποιο γρήγορος (σε σχέση με τα Win) και δεν κολλά. Επίσης: objdump -s --section .comment /usr/bin/firefox uname -r Μάλλον για τις binary εκδόσεις θα μιλάει το άρθρο. Στο arch και γω τον χτίζω από τoν πηγαίο κώδικα με pgo και gcc 4.6 πλέον.
grnrg Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μηπως να φτιαξει και εκει η MS κανεναν ΙΕ9 να δουν τι σημαινει ταχυτητα και αυτοι οι αμοιροι? ΥΓ. Τρελο κραξιμο ξεκιναει τωρα ε? χαχαχαχα
bolojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καιρό τώρα χρησιμοποιώ και Opera και Firefox και Chrome (όχι Chromium) σε Linux και όλα παίζουν μια χαρά.Στην 3.x έκδοση του ο FF ήταν πολύ πιο αργός από τους άλλους δύο αλλά πλέον όχι παει μια χαρά και το σημαντικό δεν κολώνει όπως άλλοτε. Διανομές ubuntu/slackware και 32 και 64 bits. Συμπέρασμα: FF FTW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα