Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών...και όχι μόνο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους εδώ!

Έχω το παρακάτω σύστημα και μόλις μου κάηκε η κάρτα γραφικών και είναι εκτός 2ετούς εγγύησης... :mad:

Σκέφτομαι να πάρω την HD6950 2GB μεταχειρισμένη αλλά από την άλλη φοβάμαι μήπως ο επεξεργαστής είναι πολύ λίγος...

Σκέφτομαι πάντως να τον αντικαταστήσω με έναν Q9550, τον οποίο θα clock-άρω και θα του τοποθετήσω την Prolimatech Megahalems...αλλά και πάλι μήπως θα είναι λίγος;

Τι προτείνετε;

Case : Lian Li PC-7 Plus (Midi Tower)

P.S. : CoolerMaster M520 Real Power Modular - 520 Watt

CPU : Intel Core 2 Duo E8500 C0 @ 3.16 GHz

CPU Cooler : Intel Box Cooler

M/B : Asus P5Q Deluxe

RAM : Mushkin 4GB DDR2-1066 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 8500, 5-5-5-15)

Adata 2GB DDR2-1066 (2 x 1GB, PC2 8500)

HDD : 2 X WD Caviar Black 1TB (WD1001FALS)

GPU : Connect3D HD 4850 - 512 MB

Οθόνη : LG M2362D - 23''

Επίσης κάτι άλλο που με απασχολεί...

Την Prolimatech Megahalems με ποιό ανεμιστηράκι θα μου προτείνατε να τη συνδυάσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Για ποια χρήση έχεις το Pc; Πάντως θα το ξαναπώ και ας διαφωνήσουν κάποιοι. ΕΓΩ σε socket 775 6950 δεν θα έβαζα. Τεσπα πες τι χρήση κάνεις με το Pc και βλέπουμε.

Δημοσ.

Αφου παιζεις σε αυτες τις ιντσες τοτε εδω στις αγγελιες θυμαμαι 2 καλες προσφορες.η μια ειναι η Msi 6950 που ειναι ξεκλειδωτη και η αλλη ειναι μια 5850 γνωστου μελους εδω μεσα.(σκεψου και τις 2 περιπτωσεις.με τον επεξεργαστη σου θα σου ελεγα να τον ανεβασεις απο την στιγμη που λες να αλλαξεις και ψυκτρα αλλα δεν ξερω μετα τι θα γινει με το τροφοδοτικο σου.Λογικα αντεχει και τις 2 και κλοκαρισμα.

Καλα οχι οτι θα δει και τρελη διαφορα εαν παει απο ddr2 σε ddr3.σιγα τις διαφορες για να αλλαξει ολο το μηχανημα.πιστευω μια 5850 με ανεβασμα του επεξεργαστη που εχει θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Αλλη μια λυση ειναι μια 4850 στα 50 ευρω.Ειναι καλος παικτης ακομη η καρτουλα.

Μα αυτη του καηκε ...

αν βρει με εγγυηση Οκ ...

Δημοσ.

Ναι το διαβασα αλλα σχετικα με το υπολοιπο συστημα του,νομιζω οτι η 4850 ειναι ταιριαστη και ακομη μαχιμη.Και οταν κανει αναβαθμιση παει σε μια της τελευταις γενιας,αναλογα ποτε θα αναβαθμισει.;)

Ξερω κοσμο που μπορει να του δωσει 4850 με εγγυηση.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ για τα πάντα!

Δηλαδή, το ένα λειτουργικό στον ένα δίσκο για μουσικές παραγωγές (γι' αυτό και μόνο το σκέφτομαι για 4πύρηνο), Autocad, Photoshop με σειρά σπουδαιότητας όπως τα έγραψα.

Στο άλλο λειτουργικό μόνο gaming.

Windows 7 64bit Ultimate και στους 2 δίσκους.

Επίσης σκέφτομαι να πάω σε 27'' monitor γιατί όσο κι αν ακούγεται περίεργο, με τις 23'' σε 1920 ανάλυση κοντεύω να στραβωθώ με τις πολύωρες μουσικές παραγωγές...

Δημοσ.

Αρα παιχνίδια δεν παίζεις. Γιατί να πας στην 6950?

Επίσης με το σύστημα που είχες με το autocad πως τα πήγαινες;

Αν σκέφτεσαι αλλαγές και όχι απλά κάρτα γραφικών, πες τι ποσό διαθέτεις μαζί και με την οθόνη, να πέσουν μερικές προτάσεις.

Δημοσ.

Στο άλλο λειτουργικό μόνο gaming.

Οθόνη δε θα αλλάξω άμεσα και προτιμώ να είναι TV-Monitor...θα έπαιρνα σαν το δικό σου αλλά λέω να περιμένω την καινούργια σειρά που δε θα αργήσει...

Στο Autocad καλά τα πήγαινε το PC αλλά στο 3D Rendering............. :-(

Δημοσ.

Καλά σήμερα κάτι έχω πάθει και βλέπω μόνο τα μισά ποστ. Τεσπα...

Θες να πας σε αναβάθμιση ή απλά σε αλλαγή κάρτας;

Οταν εννοείς να πας σε έναν σαν τον δικό μου, εννοείς το Pc; Αν ναι, είναι η παλιά σειρά και η νέα ήδη κυκλοφορεί :)

Δημοσ.

Έλεγα μήπως έπαιρνα κάτι καλύτερο από την 4850 που είχα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είμαι στην εγγύηση...

Απλά σκεφτόμουν για ελαφρώς μεταχειρισμένη...

Για τη νέα σειρά της οθόνης σου έλεγα (LG Flatron M2762D)...επειδή έχω κι εγώ την M2362D και είμαι πολύ ικανοποιημένος, έλεγα να τη βάλω σε άλλο PC και να πάω στην 27άρα αλλά θα περιμένω τη νέα σειρά ή θα πάρω LED

Σε μεταχειρισμένες πάντα και σε παρόμοια τιμή...

HD 6870 vs HD 5850 1GB vs GTX465 1GB

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Έλεγα μήπως έπαιρνα κάτι καλύτερο από την 4850 που είχα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είμαι στην εγγύηση...

Για τη νέα σειρά της οθόνης σου έλεγα (LG Flatron M2762D)...επειδή έχω κι εγώ την M2362D και είμαι πολύ ικανοποιημένος, έλεγα να τη βάλω σε άλλο PC και να πάω στην 27άρα αλλά θα περιμένω τη νέα σειρά ή θα πάρω LED

Τι προτείνετε;

Τι προτείνετε;

καλη η m2762d συνδεση μονο hdmi to dvi γιατι δεν υποστηριζει υπολογιστη στις εισοδοι hdmi,θα παιδευτεις λιγο με τις ρυθμισεις..... για κοιτα την m2780d...led

Δημοσ.

καλη η m2762d συνδεση μονο hdmi to dvi γιατι δεν υποστηριζει υπολογιστη στις εισοδοι hdmi,θα παιδευτεις λιγο με τις ρυθμισεις..... για κοιτα την m2780d...led

Αυτή είχα τσεκάρει κι εγώ!

Τη βρήκα στα 350€ περίπου...για LED 27'' είναι πολύ καλή τιμή!

Το HDMI το χρειάζομαι μόνο σε περίπτωση που συνδέσω καμιά παιχνιδομηχανή πάνω ταυτόχρονα με το PC...έτσι κι αλλιώς διαφορά στην εικόνα DVI με HDMI σε PC δεν υπάρχει, από ηχεία χρησιμοποιώ 2 monitor μόνο, λόγω μουσικών παραγωγών, και όχι 5.1 ή 7.1 που εκεί θα έδειχνε διαφορά το HDMI...

Απλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο ώριμα είναι τα panel LED ακόμα, σαν νεότερο προϊόν που είναι...να πάρω την M2780D δηλαδή ή να περιμένω τον αντικαταστάτη της M2762D (LCD), εκτός κι αν η M2780D θεωρείται αντικαταστάτης της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...