mpasketpro Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ξερω οτι εχει απαντηθει εκατονταδες φορες και συγγνωμη...Θελω να μου δειξετε μια ιστοσελλιδα ή να μου πειτε εδω περα πως μπορω να κανω φορματ σε windows XP.Δεν εχω το CD και θελω να το αγορασω..Απο που μπορω??Ευχαριστω για τη βοηθεια κ συγγνωμη :)
vicky5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εγω συμφωνα με αυτο εκανα format για να βλεπω τις οδηγιες πιο καλα..εκτυπωσε το κιολας ενα doc αρχειο ειναι...το cd Μπορει;ς να το αγορασεις απο λα τα μαγαζια ηλεκτρικων και φυσικα μπορεις να το βρεις στο ιντερνετ σε απειρα site an dn to θες γνησιο Link
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Να τα αγορασεις μπορεις ...Δεν ξερω για ποσο ακομα. http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-%28Windows--Mac%29/Microsoft-Ms-Windows-Xp-Home-32Bit-Greek-Dsp-N09-02314.htm Μπουταρεις με το cd και σε παει βημα βημα πολυ ευκολα.
mpasketpro Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εγω συμφωνα με αυτο εκανα format για να βλεπω τις οδηγιες πιο καλα..εκτυπωσε το κιολας ενα doc αρχειο ειναι...το cd Μπορει;ς να το αγορασεις απο λα τα μαγαζια ηλεκτρικων και φυσικα μπορεις να το βρεις στο ιντερνετ σε απειρα site an dn to θες γνησιο Link Eυχαριστω πολλη !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.