lexmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ναι ναι. Κανονικά. Αλλά αν είναι να το κάνει έτσι μπορεί να το κάνει και με αυτό που έχει και τώρα μιας και σαν AP παίζει με wpa2.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ναι το καταλαβα.απλα απο περιεργεια ρωτησα για το δικο σου.μια χαρα.ολα σε μια συσκευη
lexmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ααα!! Ναι μια χαρά συσκευούλα είναι! Έτσι και αλλιώς streaming σοβαρό δεν κάνω (άντε να δω καμιά ταινιούλα στα διαλείμματα και αυτή συνήθως DVDRip). Μεταφορές αρχείων κάνω πιο πολύ και το έχω να παίρνει ασύρματα απο το ρουτερι μου και να δίνει με καλώδιο σε ένα 5αρι switch. Και επίσης το έχω πάρει μαζί μου σε διακοπές οπού έπαιζε σαν repeater για μερικά δίκτυα που είχα πετύχει "ξεκλείδωτα" ( ). Το μέγεθός του είναι, για να καταλάβεις, όσο ένα πακέτο τσιγάρα 25αρι assos.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ααα!! Ναι μια χαρά συσκευούλα είναι! Έτσι και αλλιώς streaming σοβαρό δεν κάνω (άντε να δω καμιά ταινιούλα στα διαλείμματα και αυτή συνήθως DVDRip). Μεταφορές αρχείων κάνω πιο πολύ και το έχω να παίρνει ασύρματα απο το ρουτερι μου και να δίνει με καλώδιο σε ένα 5αρι switch. Και επίσης το έχω πάρει μαζί μου σε διακοπές οπού έπαιζε σαν repeater για μερικά δίκτυα που είχα πετύχει "ξεκλείδωτα" ( ). το τελευταιο που λες ξερεις ποσες φορες το εχω ευχηθει.να πηγαινω για δουλεια εκτος αθηνας και να ψαχνω κανα δικτυο ανοιχτο.την μια φορα την εβγαλα για καμια ωρα στο μπαλκονι του ξενοδοχειου.αστα να πανε.
lexmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 χαχαχα Σε καταλαβαίνω! Επειδή την είχα πάθει έτσι κι εγώ είπα να το παίξω με αυτό το μηχανηματάκι την επόμενη φορά
ipal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 χαχαχα Σε καταλαβαίνω! Επειδή την είχα πάθει έτσι κι εγώ είπα να το παίξω με αυτό το μηχανηματάκι την επόμενη φορά Το wl-330ge το εχεις ακομα? repeater με wpa δε μου παιζει με τπτ, ακομα & σε Οpen το wdtv & android συσκευες δε παιρνουν ip μονο το λαπτοπ παιρνει IP. μαλλον το ρουτερ μου φταιει αλλα λεω μπας & εχετε καμμια ιδεα
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Άνοιξε ένα νέο θέμα και πες μια αναλυτικά τι έχεις κάνει και τι σου κάνει.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αφου το θεμα εχει ψοφησει εδω και καιρο ας το συνεχισει εδω.αν δοκιμασει με αλλο ρουτερ να δει και β.ας σιγουρευτει οτι δεν παιζει καμια πατατα με τον dhcp>και ας δοκιμασει να περασει κανα πιο καινουριο firmware και για τα 2 αν υπαρχει.generic οδηγιες.
ipal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αφου το θεμα εχει ψοφησει εδω και καιρο ας το συνεχισει εδω.αν δοκιμασει με αλλο ρουτερ να δει και β.ας σιγουρευτει οτι δεν παιζει καμια πατατα με τον dhcp>και ας δοκιμασει να περασει κανα πιο καινουριο firmware και για τα 2 αν υπαρχει.generic οδηγιες. too late ανοιξα αλλο απανταω εκει.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 οκ συνεχιζουμε στο αλλο.απλα για δοκιμη με αλλο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.